O Seara Romano-Japoneza la Iasi

Extras din proiect Cum descarc?

1. Cine suntem noi...?
Asociatia Romano-Japoneza Himawari - Iasi, este organizatie non-guvernamentala si non-profit, infiintata in 2007. Misiunea Asociatiei romano-japoneze Himawari este sa creeze un cadru organizat care sa promoveze cultura nipona si studierea limbii japoneze prin organizarea de activitati, spectacole si evenimente.
1.1 Ce facem?
Obiectul de activitate al Asociatiei romano-japoneze Himawari il constituie:
o Organizarea de proiecte si activitati care sa contribuie la atingerea scopului Asociatiei. 
o Sa reprezinte membrii asociatiei pe langa administratia de stat precum si pe langa alte organizatii nationale si internationale. 
o Sustinerea si promovarea culturii si civilizatiei japoneze. 
o Consolidarea relatiilor cu alte Organizatii Non-guvernamentale romanesti sau straine. 
o Propagarea culturii nipone in randul membrilor Asociatiei, promovarea ideilor si studiilor din domeniu, inclusiv prin publicatii proprii. 
o Organizarea de manifestari culturale, sportive si de divertisment. 
o Colaborarea cu alte asociatii, fundatii, organizatii sindicale, organizatii patronale, organe ale administratiei publice de stat centrale sau locale, institutii de invatamant si cu alte organisme pentru desfasurarea de activitati necesare indeplinirii scopului principal al Asociatiei. 
o Facilitarea schimburilor internationale de oameni, cunostinte si informatii. 
o Desfasurarea de actiuni care sa duca la crearea conditiilor necesare unei integrari eficiente in structurile vest-europene, dezvoltarii comunitare si cooperarii intraregionale si interregionale. 
o Sa promoveze spiritul civic in randul tineretului. 
o Sa promoveze si sa apere drepturile omului. 
o Sa faciliteze accesul membrilor Asociatiei romano-japoneze Himawari la manifestarile stiintifice, culturale, sportive si mijloacele de agrement. 
1.2. Evenimente organizate...
Din proiectele mai importante realizate de Asociatia romano-japoneza Himawari, aaamintit urmatoarele: "Festivalul Tanabata", "Bun ramas vara", "Expozitie de flori origami", "Proiecte de anime si film japonez", "Festivalul Hinamatsuri" etc.
2. Scopul organizarii evenimentului
Evenimentul are in prim plan un spectacol cu scop caritabil, la care vor participa atat romani, cat si japonezi. Spectacolul intitulat "Dar din dar, se face Rai...", a venit din ideea unor studenti aajaponezi, care fac parte din Asociatia romano-japoneza Himawari, aflati de ceva timp aape teritoriul Romaniei. Acestia au vizitat timp de 4 ani, de cand stau in Romania, mai multe centre de plasament, venind in ajutorul lor mereu. Si de data aceasta ei s-au gandit sa ajute copiii oferindu-le acest spectacol, dandu-le in acelasi timp speranta la viata, sansa de a invata din traditiile lor. Tinerii japonezi au fost atrasi de frumusetea tarii noastre, de monumentele istorice pe care le avem, de traditiile noastre, de oamenii de aici, dar nu in ultimul rand de copii din centru de plasament. Acesti copii au reusit sa-i impresioneze cu povestea lor pana la lacrimi pe tineri, zicandu-le poezii, cantece.
Banii stransi din vanzarea biletelor vor fi donati, catre un centru de plasament din Iasi: "Centrul de plasament Regina Maria". Acest spectacol este unul din obiectivele tinerilor, urmand ca in continuare, pe perioada vacantei de vara, sa le poata oferi o mica excursie in Japonia.
In cadrul spectacolului copii vor putea sa:
o sa faca poze cu japoneze imbracate in Kimono 
o sa vada expozitie de obiecte traditionale japoneze 
o sa admire dansuri japoneze 
o sa vada o prezentare de haine pentru copii, cat si pentru adulti, dupa colectia unui renumit designer vestimentar
o fotografieze o macheta din papusi origami cu familia imperiala japoneza aa
o sa participe la un consurs de arta culinara
o si in total sa petreaca o duminica frumoasa


Fisiere in arhiva (1):

  • O Seara Romano-Japoneza la Iasi.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!