Plan de afaceri cofetărie

Cuprins proiect Cum descarc?

Cap 1. Sumar: Sinteza planului de afaceri ... pag 3
Cap 2. Datele de identificare ale firmei pag 3
Cap 3. Descrierea afacerii ... pag 4
Cap 4. Organizarea si managementul firmei ...pag 5
Cap 5. Descrierea produselor si serviciilor . pag 6
Cap 6. Analiza pietei ... pag 6
Cap 7. Analiza competitiva . pag 7
Cap 8. Planul de marketing pag 8
Cap 9. Situatia economico-financiara a firmei ... pag 9
Cap 10. Analiza SWOT pag 15
Cap 11. Anexa 1 - Logo ...pag 16


Extras din proiect Cum descarc?

1. Sinteza planului de afaceri
Dolciaria Italiana SRL isi desfasoara activitatea in scopul de a deveni una dintre cele mai cunoscute cofetarii care activeaza in domeniul produselor de cofetarie si patiserie din Romania. Ca o evolutie fireasca in dezvoltarea afacerii, se doreste o diversificare a activitatii, si astfel satisfacerea cresterii inregistrate in cadrul pietei de consum. In spatele tuturor realizarilor sta o echipa de oameni foarte bine pregatiti din punct de vedere profesional care acorda o importanta deosebita atat perfectionarii profesionale continue, cat si mentinerii unui contact permanent cu clientii pentru a cunoaste cerintele acestora si pentru a veni in intampinarea lor cu solutii originale.
2. Date de identificare ale firmei 
-  Societatea se prezinta sub forma unei societati cu raspundere limitata
-  Denumirea firmei este SC Dolciaria Italiana SRL
-  Societatea are ca obiect de activitate CAEN 1071 Fabricarea painii, fabricarea prajiturilor si a produselor proaspete de patiserie CAEN 4729 Comert cu amanuntul al altor produse alimentare
-  Firma are un capital social de 2000 RON
-  Sediu social: Bulevardul Lucian Blaga nr.35 Satu Mar
3. Descrierea afacerii 
Firma noastra are succes deoarece cuprinde o varietate de sortimente de produse, cu specific italian, individualizate in cadrul pietei prin retele originale din Italia. Astfel ca, ne bucuram de o paleta larga de clienti care sunt satisfacuti de serviciile si produsele noastre. SC Dolciaria Italiana SRL are ca obiect de activitate productia de produse de patiserie si cofetarie, precum si vanzarea acestora. Acestea sunt realizate din materii prime provenite de la furnizori din Italia si sunt de calitate superioara, oferindu-ne un avantaj competitiv. Clientii ne-au asigurat indirect un feedback pozitiv, printr-un numar mare de comenzi si totodata prin intermediul recomandarilor. Societatea este organizata si condusa de 2 asociati, Ciorba Raluca si Blaga Catalin si are un numar de 7 angajati.
Punctul de desfacere este localizat in orasul Satu Mare, in zona Piata Libertatii nr.6. Este un loc situat in centrul orasului si care asigura astfel, o clientela diversificata si totodata, clienti intamplatori. Firma doreste ca in urmatorii ani sa se dezvolte, atat intensiv prin promovare intensa, prin cresterea vanzarilor si implicit a profitului, cat si extensiv prin fidelizarea clientilor, prin onorarea comenzilor si prin deschiderea altor doua puncte de desfacere.


Fisiere în arhivă (1):

  • Plan de afaceri cofetarie.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!