Plan de Afaceri - Maraseea Tabacco Prodserv

Extras din proiect Cum descarc?

Scurt istoric al domeniului de activitate
Legenda spune ca prima tigareta a fost inventata cand un Zonave (infanterist francez) si-a gasit pipa blocata de un glonte in timpul bataliei de la Sevastopol. El a avut ideea geniala de a-si inveli ratia de tutun intr-o bucata de hartie gasita in sacul cu praf de pusca. Probabil asa a aparut prima tigareta, cert este insa ca astazi productia si comercializarea tigaretelor a devenit o adevarata industrie. Rezultatele obtinute in acest domeniu sunt foarte mari insa concurenta acerba este deseori descurajanta. Si atunci, se naste in mod firesc o intrebare: De ce am ales acest domeniu?
- Motivatia alegerii acestui domeniu
Sa-ti creezi firma pe o piata puternica concurentiala inseamna provocare, inseamna o lupta continua, inseamna implicare totala intr-o afacere pe care trebuie sa o gestionezi, iar noi putem sa invingem pentru ca vom avea la dispozitie una dintre cele mai puternice arme: distributia directa.
Vom fi mai flexibili asa cum cere o piata forte dinamica.
Vom putea fi mai eficienti asa cum trebuie sa fi pe o piata foarte dinamica.
Vom putea sa livram marfa potrivita, la locul potrivit, la momentul potrivit, cu costuri minime asa cum doreste un client pe o piata foarte dinamica.
Vom fi mai informati si vom comunica mai bine; asta inseamna putere intr-o piata foarte dinamica.
Vom fi invingatori pentru ca stim cum sa ne alegem oamenii potriviti, stim cum sa construim un sistem de distributie.

2. PREZENTAREA FIRMEI
Alegerea unui nume cat mai sugestiv ne-a facut sa credem ca MARASEEA TABACCO PRODSERV ar fi cel mai potrivit. Daca-l vom descompune vom observa ca fiecare cuvant are propria semnificatie, si anume:
- MARASEEA - este numele asociatului principal care indeplineste si functia de director general in firma.
- TABACCO - are dubla semnificatie: pe de o parte numele original al tutunului (cea mai veche mentionare a cuvantului ,,tutun" dateaza din 1588 si deriva probabil dintr-un cuvant spaniol ce denumea un soi de planta medicinala, originara din arabescul ,,tabaq") iar pe de alta parte domeniul sectorul de activitate al firmei noastre.
- PRODSERV - obiectul de activitate al firmei respectiv productia si distributia tigaretelor.
Pentru a respecta traditia din bransa alaturi de numele desfasurat MARASEEA TABACCO PRODSERV vom utiliza si MTP (initialele fiecarui cuvant ce compune numele firmei).
Statutul societatii comerciale ,,MARASEEA TABACCO PRODSERV" - SRL

CAP. I: DENUMIREA SI SEDIUL SOCIETATII

- Denumirea societatii comerciale este MARASEEA TABACCO PRODSERV
- Potrivit cererii de inmatriculare nr. 256/18 ianuarie 2001 societatea este inmatriculata la Camera de Comert si Industrie a Judetului Dambovita - Oficiul Registrul Comertului cu nr. J 15/1465/2001, cu cod fiscal R 6581069.


Fisiere in arhiva (1):

  • Plan de Afaceri - Maraseea Tabacco Prodserv.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!