Plan de Afaceri - SC Expert Flowers SRL

Extras din proiect

Denumirea firmei: S.C. EXPERT FLOWERS SRL
Misiunea:
Misiunea companiei noastre este sa interpretam, sa intelegem dorintele clientilor nostrii ca si cum ar fi ale noastre si sa oferim acestora produse si servicii de cea mai buna calitate. De asemenea, credem ca viziunea clientului asupra unui eveniment nu trebuie judecata ci cultivata si transformata intr-un moment deosebit.
Compania:
Firma Expert Flowers se ocupa cu designul floral pentru orice tip de ocazie sau eveniment. 
Consideram ca cel mai rafinat element de decor il constituie florile. Ca urmare, aranjamentele florale reprezintă unul dintre cele mai importante elemente care diferenţiază un eveniment ce trebuie să devină mai mult decât o amintire placută, care trebuie să fie de neuitat în mintea şi în inima tuturor. 
Astfel noi venim in intampinarea nevoilor fiecarui client si le oferim acestora posibilitatea de a transforma fiecare eveniment intr-unul unic si memorabil.
Date de contact: (fictive)
Telefon: (021)3132000
(021)4050223
Fax: (021)5657331
E-mail: info@expertflowers.ro
Site: www.expertflowers.ro
Descriere firmei
SC EXPERT FLOWERS SRL reprezintă o firmă cu capital privat constituită ca societate comercială cu răspundere limitată., cu doi asociaţi. 
Sediul societăţii este in Str.Dumitru Ionescu, nr.21, sector 3, Bucureşti.
Durata de funcţionare a societăţii este de 5 ani cu posibilitatea prelungirii acesteia prin hotărârea asociaţilor 
Obiectul de activitate constă în efectuarea de aranjamente florale în vederea comercializării lor. Activitatea principală ce va fi desfăşurată de societate o constituie prestarea de servicii sub forma de efectuare de aranjamente florale si activităţi conexe în domeniul decoraţiunilor interioare şi exterioare. 
SC EXPERT FLOWERS SRL se constituie cu un capital social în numerar, în valoare de 200 lei, divizat în 20 părţi sociale având fiecare valoare nominală de 10 lei. Capitalul social a fost subscris şi vărsat în întregime la data constituirii societăţii. Capitalul social va putea fi majorat în baza Hotărârii Adunării Generale a Asociaţilor în natură sau în numerar ori profitul realizat, sau prin încorporarea rezervelor Majorarea capitalului social se va face prin : cooptarea de noi asociaţi (persoane fizice sau juridice), individual sau succesiv, noi aporturi ale asociaţilor, din rezerve. 
Drepturile şi obligaţiile legate de partea socială, urmează părţile sociale în cazul trecerii lor în proprietatea altor persoane. 
Natura capitalului social –roman –privat 
Prezentare : 
Întregul pachet de servicii pe care SC EXPERT FLOWERS SRL îl pune la dispoziţie constă în crearea şi distribuirea diverselor aranjamente florale. Datorită dimensiunii pieţei şi a numărului ridicat de vânzători de flori, societatea noastră oferă cumpărătorilor săi o gamă largă de produse. 
Aranjamentele florale reprezintă un element important al unei ocazii speciale. Pe lângă culoare si parfum, florile simbolizează viaţa, creşterea si renaşterea. Frumoasele noastre aranjamente florale vor fi unul din lucrurile de care invitaţii îşi vor aminti cu plăcere.
Încercăm să facem fiecare client mulţumit. Aceasta prin asigurarea dumneavoastră că livrările sunt făcute cu flori proaspete, de bună calitate.


Fisiere în arhivă (1):

  • Plan de Afaceri - SC Expert Flowers SRL.doc

Imagini din acest proiect

Ne pare rau, pe moment serviciile de acces la documente sunt suspendate.


Hopa sus!