Plan de Afaceri Teren Fotbal

Cuprins proiect Cum descarc?

Scurta prezentare a conducerii pag 2
Cuprins pag 3 
Rezumatul afacerii pag 4-7 
Calcul economic pag 8-12


Extras din proiect Cum descarc?

Rezumatul afacerii
Misiune
Misiunea companiei noastre este de a realiza un teren de mini-fotbal sintetic.
Compania
S.C MAZ. S .R .L a fost infiintata in data de 22 aprilie 2011 si este destinata desfasurarii unor activitati sportive, inchirierii spre organizarea unor campionate de fotbal sau realizarii antrenamentelor de catre echipa de fotbal FC Panciu. Sediul principal este in orasul Panciu, la aceeasi adresa cu terenul.
Afacerea
Teren de mini-fotbal sintetic.
Compania noastra se afla in curs de infiintare si cauta personal, in vederea angajarii.
Produsul sau serviciul
S.C MAZ. S .R .L este destinata iubitorilor de fotbal, tuturor categoriilor de oameni, care vor sa se relaxeze la o partida de fotbal.
Avem planificat sa continuam cu dezvoltarea acestei companii, prin realizarea unui teren in paralel, de tenis de camp.
S.C MAZ. S .R .L este unica,deoarece in orasul Panciu nu mai exista un teren de mini-fotbal si avem un avantaj deoarece va fi ceva nou, atragator, pentru toti cei care joaca fotbal.
Clientii nostri sunt toti acei oameni care joaca fotbal,practic toate categoriile de oameni.Vom atrage clientii prin faptul k este ceva nou in oras,ceva ce toti iubitorii de fotbal isi doreau sa existes si ii vom stimula sa ne aleaga pe noi prin introducerea unor oferte pentru cei ce isi fac abonament si prin servicii de calitate oferite .
Concurenta
Nu avem un concurent direct, sunt unici pe piata in orasul Panciu.Exista doar o sala de fotbal,unde seriozitatea lasa de dorit. Sala nu este spalata regulat, persoana care se ocupa de sala nu raspunde mereu la telefon,in plus, sala de luni pana vineri este ocupata de catre elvi, care au ore, de la ora 8:00 pana la ora 18:00 ! Cei care vor sa joace fotbal ne vor alege pe noi, deoarece suntem seriosi, oferim servicii de calitate si ne respectam programul.
Riscuri/ Oportunitati
Consideram ca nu exista nici un risc care sa ne afecteze compania.
Oportunitatile care ni se ofera sunt semnificative, avem posibilitatea sa dominam tot ce este legat de fotbal in orasul Panciu si ne putem extinde prin realizarea altor terenuri de tenis de camp.
Echipa de conducere
Echipa noastra are urmatorii membri, care sa duca la indeplinire planul.Trei barbati, care inglobeaza 10 ani de experienta in domeniu.
Capital necesar
Avem nevoie de 50000 RON pentru ca afacerea sa se desfasoare in cele mai bune conditii. Putem garanta si iesi din acest imprumut, timp de 1 an .
Misiunea
Telul nostru este de a ne extinde si de a avea cat mai multi clienti Aspiram sa dobandim o reputatie pe piata deoarece dorim sa cream un centru de copii si juniori, cu posibilitatea de a se pregati cu antrenori specializati si vrem sa organizam anual diferite competitii sportive, pline de interes.
S.C MAZ. S .R .L ar putea pe viitor, datorita centrului de copii si juniori, obtine un profit considerabil din vanzarea unor jucatori, crescuti de catre noi catre echipe de fotbal din Romania.
Pentru a ne atinge obiectivul, S.C MAZ. S .R .L are nevoie de acest imprumut.
Compania
S.C MAZ. S .R .L a fost infiintata in anul 2011, luna aprilie, data 22,fiind destinata desfasurarii activitatilor sportive.


Fisiere in arhiva (1):

  • Plan de Afaceri Teren Fotbal.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!