Posibilitatea de Crestere a Eficientei Logistice la SC Rom-Funghi SRL

Cuprins proiect Cum descarc?

Cuprins
Introducere 3
Studiu de caz 3
Logistica de depozitare 5
Logistica privind transportul 7
Logistica de aprovizionare 8
Logistica privind distributia 9
Concluzii si propuneri de imbunatatire 11
SWOT 12
Bibliografie 13


Extras din proiect Cum descarc?

Introducere
Logistica comporta planificarea, implementarea si controlul fluxurilor fizice de materiale si de produse finite, de la punctele de provenienta ale acestora la punctele de utilizare, astfel incat sa se satisfaca cerintele clientilor in conditii de eficienta si de eficacitate.
Acest proiect are drept scop gasirea posibilitatilor de crestere a eficientei logistice in cadrul firmei.
Studiu de caz
Marca ROM-FUNGHI este sinonimul specializarii in productia, colectarea si distributia de ciuperci spontane si cultivate de calitate certificata, atat biologica cat si de lupta integrata. Garanteaza consumatorului, in oricare sezon al anului, produse sanatoase, corespunzatoare cu exigentele sale de utilizare cu respectarea culturilor si traditiilor locale.
ROM-FUNGHI s-a nascut in 1994, face parte dintr-un grup international cu sediul in Italia (CF Commerciale FUNGOROBICA) si cu sedii in Bulgaria (FUNGOROBICA BULGARIA) si cu o stransa colaborare in POLONIA (FUNGOPOL) si opereaza pe piata europeana exportand peste 70 % din productia sa.
Instalatiile de prelucrare si depozitul sunt situate in Pocola (Bihor).
ROM-FUNGHI are azi un sistem productiv de 70 persoane cu norma intreaga. Acest sistem in perioada sezonului se mareste cu un grup de colaboratori sezonieri, in anexa organigramei de intreprindere.
ROM-FUNGHI cu structura principala de circa 26.000 mp, in POCOLA, este prezenta cu alte 7 depozite distribuite in intreaga Romanie pentru a acoperi cum trebuie 29 de judete din 41.
Circa 800 centre de colectare in serviciul depozitelor care in timpul sezonului (Iunie - Octombrie), in fiecare zi, sunt utilizate pentru gasirea produsului.
ROM FUNGHI este certificata de societatea:
S.R.A.C. (Societatea Romana pentru Asigurarea Calitatii) IQNET : ISO 9001/2001, ISO 9001/2000, ISO 9002/1994.
Produsele 
Ciupercile sunt culese in zone montane ale Romaniei si sunt imediat prelucrate pentru a pastra neschimbate toate caracteristicile organoleptice.
Ciclul de productie este complet, de la culegere, la selectarea efectuata de personal cu inalta specializare, de la prelucrare pana la ambalare si comercializare.
Echipamentele pentru uscare si congelare sunt de ultima generatie si corespund pe deplin la cerintele unor piete europene importante si exigente cum ar fi cea italiana, germana si engleza. 
Obiectiv
ROM-FUNGHI vrea sa fie punctul de referinta calificata pentru toti operatorii din sector (fructe si legume traditionale, mare distributie si restaurare) si vrea sa devina prima marca de referinta in Romania pentru a satisface exigentele consumatorilor.
Tipurile de ciuperci spontane 
o hribi
o galbiori 
o craite
o zbarciogi sau ciuciuleti
o trambitele piticilor 
o ghebe


Fisiere in arhiva (1):

  • Posibilitatea de Crestere a Eficientei Logistice la SC Rom-Funghi SRL.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!