Practică de specialitate

Cuprins proiect Cum descarc?

I. Descrierea generala a intreprinderii:
a) analiza mediului intreprinderii
b) piata intreprinderii
c) concurenta 
II. Prezentarea detaliata a administrarii si desfasurarii activitatii unei subdiviziuni din structura unei intreprinderi si/sau organizatii: comercial, resurse umane, tehnic, marketing, cercetare-dezvoltare/ financiar-contabil. (LA ALEGERE).


Extras din proiect Cum descarc?

I. Descrierea generala a intreprinderii
Societatea cu denumirea S.C MOBEXPERT SRL este o societate cu raspundere limitata inscrisa la Registrul Camerei de Comert sub numarul: C.U.I J17/207/29.03.1993 Cod Fiscal R1321157 si se organizeaza potrivit legilor romane in vigoare, ca societate cu raspundere limitata, in conditiile prezentului statut, de catre Dan Sucu si Camelia Sucu. In toate facturile, publicatiile si alte acte emanind de la societate, denumirea va fi precedata sau urmata de cuvintele "Societate cu raspundere limitata" sau de initialele "S.R.L.", de capitalul social si de numarul de inmatriculare in Registrul Comertului. Sediul societatii S.C MOBEXPERT SRL este in ROMANIA, orasul Bucuresti, Sos. Fabrica de Glucoza, Nr. 21.
Societatea are urmatoarele obiecte de activitate:
-asigura consultanta tehnica si economica in domeniul industriei lemnului
-activitate de proiectare si cercetare in domeniul industriei lemnului
-executii si comercializare de produse din lemn
-amenajari de interioare comerciale si locuinte
-proiectare, executie si comercializare de decoruri interioare
Dan Sucu a inceput afacerea Mobexpert in anul 1993, cu un magazin de mobilier de birou. Activitatea de productie a fost demarata in 1994, odata cu fabricarea scaunelor de birou, fiind apoi dezvoltate sectiile de canapele si mobilier modern. In 1995, compania a inceput sa distribuie prin reteaua proprie de magazine si mobilier importat de la marii producatori europeni.
Ulterior, achizitionand de la Fondul Proprietatii de Stat pachetele majoritare de actiuni de la trei importante fabrici de mobilier: Samus Dej, Ilefor Targu Mures si Mobstrat Suceava, compania si-a dezvoltat activitatea de productie si export. Grupul Mobexpert cuprinde in prezent 8 fabrici in patru centre de productie din Bucuresti, Dej, Targu Mures si Suceava, printre acestea numarandu-se: SamusMex, Studio Mex, Ilefor Mex, Modulo Mex, Confo Mex, Ergo Mex, Mures Mex si Moldo Mex. 
Situatia principalilor indicatori economici
Echipa Mobexpert este formata din oameni cu valori puternice si standarde inalte. Mediul de lucru are capacitatea de a integra fiecare om ca parte a echipei. Nu exista bariere intre management si angajati, deoarece au convingerea ca forta exemplului sta la baza succesului. Fiecare este incurajat sa aiba initiative si sa gaseasca noi cai spre a-si indeplini sarcinile.
Politica comerciala a Mobexpert este directionata pe trei directii comerciale: 
-Mobexpert Gallery
-Mobexpert Class
-Mobexpert Office 
MOBEXPERT GALLERY - magazine de mare suprafata pentru mobilierul de casa. Specializate initial in fabricarea de mobilier de birou, sectiile de productie completate in 1996 prin achizitionarea celor 2 fabrici Samus Mex Dej si Ilefor Targu Mures, au avut intotdeauna aspiratia de a-si completa vanzarile la export cu satisfacerea cerintelor cumparatorilor din Romania si pentru mobilier de casa. Trecerea mobilei prin verigi intermediare ca: agent de distributie, angrosist, detailist cu magazin, duce invariabil la preturi sporite. Statistica spune ca pentru mobilierul romanesc pretul la poarta fabricii reprezinta 40-60% din pretul de magazin. Nu este de mirare ca mobila de calitate devine un produs de lux. Necesitatea unei retele proprii de desfacere, in care apropierea fata de cumparator prin preturile de fabrica practicate sa fie o politica obligatorie, a fost pasul logic de urmat. Asa a aparut conceptul Mobexpert Gallery - magazine de mare suprafata.
Conceptul Mobexpert Gallery a eliminat cheltuielile inutile, iar avantajele aduse prin investitiile in utilaje performante si sisteme moderne de proiectare pot ajunge la clienti nedistorsionate de adaosul comercial. Consecventi principiului conform caruia numai cei putemici pot reduce preturile fara sa reduca din calitate, designerii si inginerii de la Mobexpert au creat in ultimii ani produse din ce in ce mai adaptate cererii dar si veniturilor din Romania. In magazinele de mare suprafata Mobexpert Gallery isi gasesc locul, pe langa produse fabricate pentru export sau special gandite pentru piata romaneasca multe alte piese de mobilier realizate de mari producatori ai Europei, toate acestea fiind produse de calitate inalta si preturi competitive. Pe langa mobilier, magazinele Mobexpert Gallery au optat sa comercializeze si complemente de mobilier ca: lenjerie, perde1e, prosoape, covoare, electrocasnice.


Fisiere în arhivă (1):

  • Practica de specialitate.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Bibliografie

I. www.mobexpert.ro
II. www.zf.ro
III. Deju Mihai, Harja Eugenia, Turcu Ovidiu- Leonard, Danu Marcela- Cornelia, Timiras Laura-Catalina, Marketing, Concepte. Aplicatii si studii de caz, Editura Alma Mater, Bacau, 2011;


Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!