Practica de Specialitate - American Experience Company

Extras din proiect Cum descarc?

1.Rezumat.
Organizatia la care am efectuat stagiul de practica in perioada 27 mai - 17 iunie este American Experience Company.
Mai mult decat o "organizatie" pentru tineret, AE este un partener pentru toti tinerii care indraznesc sa-si depaseasca limitele, sa incerce experiente noi, sa-si ia soarta in propriile maini, sa-si construiasca o cariera sau sa urmareasca dobandirea unui stil de viata mai bun.
Stagiul de practica a fost efectuat la departamentul de relatii internationale, sub indrumarea lui George Cristian Nistor-director regional. Departamentul de relatii internationale este cel mai important department al companiei deoarece intermediaza activitatea celorlalte departamente cu mediul extern.American Experience este o companie multinationala fiind membra a Camerei de comert din capitala Statelor Unite, Washington DC, a Camerei de comert din Ocean City, Maryland si a American Chamber of Commerce in Romania. Activitatea principala a companiei este de a recruta tineri din Romania pentru o perioada determinata de timp, pentru a lucra in SUA. Aceste recrutari au caracter cultural si educational. Departamentul de relasii externe face legatura cu sponsorii americani, pregatind targul de job-uri, cand angajatorii din SUA vin in Romania pentru a se intilni cu tinerii romani, face programarile la ambasada, rezerveaza biletele de avion la o firma din tara sau din SUA, 
2. Prezentarea generala a organizatiei.
Date de identificare:adresa Iasi - Copou, Bulevardul Carol I, nr.3.
Scurt istoric: American Experience a fost infiintata in 2002, ca agentie de recrutare de personal din Europa de Est, pentru diferite pozitii sezoniere sau permanente in strainatate. American Experience este compania numarul 1 in Romania pe domeniul programelor de schimb cultural si educational. A reusit sa devena lider de piata in Romania pe acest segment si sa transmita experienta americana celor peste 7500 de tineri care au plecat in Statele Unite prin American Experience. American Experience este membra a Camerei de comert din capitala Statelor Unite, Washington DC, a Camerei de comert din Ocean City, Maryland si a American Chamber of Commerce in Romania.American Experience este prezenta in Romania in 15 centre: Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara, Oradea, Constanta, Targu-Mures, Craiova, Bacau, Suceava, Alba Iulia, Miercurea-Ciuc, Baia Mare, Brasov, Arad precum si in Republica Moldova prin biroul din Chisinau si este in continua extindere.
In plus, American Experience ofera un program de calitate, o oferta de joburi peste media pietei de Work and Travel si servicii complete.
Mai mult decat o "organizatie" pentru tineret, AE este un partener pentru toti tinerii care indraznesc sa-si depaseasca limitele, sa incerce experiente noi, sa-si ia soarta in propriile maini, sa-si construiasca o cariera sau sa urmareasca dobandirea unui stil de viata mai bun.
Firma functioneaza conform codului CAEN 7450 care reprezinta domeniul de activitate al entitatii: activitate de investigare, selectie, orientare si plasare a fortei de munca.
Misiunea AE: AE isi propune sa inspire, sa incurajeze si sa impulsioneze tinerii sa incerce experiente noi, inedite de viata prin participarea la programe educative si de munca in strainatate.
Viziunea AE: Prin programele de schimb cultural, AE urmareste sa contribuie la deschiderea tinerilor catre alte culturi si societati si sa le ofere acces la experienta profesionala relevanta in dezvoltarea unei cariere. 
Structura Organizatorica American Experience:
Functii de management/Director Regional
Rol interpersonal 
Integrare in structura organizatiei
- Relatii de: Subordonare: Director operational
- Coordonare: Marketing
- Colaborare: Manageri birou din alte regiuni, parteneri locali
- Inlocuieste pe: Operator back-office
- Este inlocuit de: Director operational
Monitorizeaza activitatea biroului
- Ofera suport si orienteaza angajatii in munca
- Rezolva conflicte si negociaza
- Rezolva plangeri
- Asista personalul in rezolvarea problemelor de lucru
- Rezolva plangerile sau problemele personalului


Fisiere in arhiva (1):

  • Practica de Specialitate - American Experience Company.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!