Pregatirea Functionarilor Publici din Cadrul PMB in Vederea Sporirii Eficientei Furnizarii Serviciilor Publice

Extras din proiect Cum descarc?

ETAPA 1
Prezentarea solicitantului
1.1 Denumirea institutiei 
o Primaria Municipiului Bucuresti
1.2 Profilul institutiei 
o Organ de specialitate al administratiei publice locale, cu personalitate juridica.
1.3 Obiect de activitate 
o Administrarea orasului Bucuresti, in interesul cetatenilor acestuia
o Furnizarea de bunuri si servicii publice catre bucuresteni
1.4 Baza legala de infiintare 
o Primaria Municipiului Bucuresti este organizata si functioneaza potrivit prevederilor Legii nr. 215/2001 privind administratia publica locala, cu modificarile si completarile ulterioare si in conformitate cu hotararile Consiliului General al Municipiului Bucuresti privind aprobarea organigramei, a numarului de posturi si a statului de functii ale aparatului propriu de specialitate.
1.5 Legislatia pe baza careia isi desfasoara activitatea 
o Regimul general al raporturilor juridice dintre functionarii publici si Primaria Municipiului Bucuresti este reglementat de Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici, republicata. 
o Primarul General este seful administratiei publice locale a municipiului Bucuresti si al aparatului propriu de specialitate, pe care il conduce si controleaza, conform art. 66(1) din Legea nr. 215/2001 privind administratia publica locala, cu modificarile si completarile ulterioare. 
o Normele de conduita profesionala a functionarilor publici sunt reglementate de Legea nr. 7/2004 privind Codul de conduita a functionarilor publici si sunt obligatorii pentru functionarii publici, precum si pentru persoanele care ocupa temporar o functie publica in cadrul Primariei Municipiului Bucuresti. 
o Atributiile Primarului General sunt cele prevazute la art. 68 din Legea nr. 215/2001 privind administratia publica locala, cu modificarile si completarile ulterioare. 
o Secretarul General al municipiului Bucuresti indeplineste, in conditiile legii, atributiile prevazute la art. 85 din Legea nr. 215/2001 privind administratia publica locala, cu modificarile si completarile ulterioare.
1.6 Obiective fundamentale urmarite pe urmatorii 4 ani 
Conform Planului de Dezvoltare Durabila elaborat pentru perioada 2009-2012, Primaria Municipiului Bucuresti are urmatoarele obiective:
o asigurarea conditiilor decente de trai pentru cetateni, cu efortul de a apropia de standardele europene nivelul serviciilor asigurate de primarie;
o dezvoltarea economica si socio - culturala;
o amenajarea teritoriului, in scopul valorificarii patrimoniului urbanistic mostenit;
o reabilitarea si dezvoltarea infrastructurii si a serviciilor publice ;
o protectia mediului;
Pe langa aceste obiective fundamentale, care au un caracter general, putem defini cateva obiective mai concrete, mai palpabile, prin indeplinirea carora se vor realiza si cele mai sus mentionate:
o imbunatatirea prestarii serviciilor publice catre cetateni, dar si adaptarea si dezvoltarea acestora in contextul evolutiei generale a societatii;
o dezvoltarea infrastructurii urbane prin reabilitarea si modernizarea retelelor de apa si canalizare din capitala cat si extinderea prin construirea altora noi;
o reabilitarea si modernizarea drumurilor;
o realizarea proiectelor de urbanism si amenajarea teritoriului pentru imbunatatirea aspectului estetic, dar si de structura al capitalei.


Fisiere in arhiva (7):

 • Pregatirea Functionarilor Publici din Cadrul PMB in Vederea Sporirii Eficientei Furnizarii Serviciilor Publice
  • ANEXA 1 - Organigrama PMB.doc
  • Buget activitati.xls
  • Buget cheltuieli.xls
  • Matrice logica.xls
  • Pregatirea Functionarilor Publici din Cadrul PMB in Vederea Sporirii Eficientei Furnizarii Serviciilor Publice.doc
  • repartizare_chelt.xls
  • Unitate_implementare.xls

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!