Pregătirea Organizației pentru Implementarea unui Sistem de Management de Mediu

Extras din proiect

S.C. IAŞI CONF S.A. este o firmă cu renume în industria de confecţii – cu sediul în Iaşi, România, al cărei obiect de activitate este producerea şi vânzarea produselor de confecţii.
Firma are o experienţă în domeniu de peste 40 de ani. Structura sortimentală a producţiei – toată gama de confectii pentru femei şi bărbaţi cu excepţia sacourilor şi costumelor pentru bărbaţi.
A fost înfiinţată în anul 1959 şi este situată în Iaşi, judeţul Iaşi. Din 1995 are un capital integral privat, acţionariatul fiind compus din foşti şi actuali salariaţi. Anual, mai ales după privatizare, un important volum de investiţii este alocat pentru perfecţionarea tehnologiilor de fabricaţie, pentru îmbunătăţirea condiţiilor de muncă. Dispunând de utilaje moderne (instalaţie automată de croit – sistem Lectra – maşină de brodat, maşină de matlasat, maşini de cusut speciale) şi peste 1800 de angajaţi personal calificat, realizăm peste un milion de produse de confecţii pe an, de o calitate exemplară, care sunt în proporţie de 95% exportate în Italia, Germania, Anglia. Pentru S.U.A. am lucrat până în 1989 cantităţi foarte mari (firma Gitano). 
Având ca prioritate satisfacţia clienţilor, compania noastră produce şi comercializează o gamă largă de bluze, cămăşi, pantaloni, jachete, fuste, rochii etc. Prin serviciile pe care le oferim dorim să întâmpinăm nevoile clienţilor noştri din România astfel încât să devenim un partener de încredere în colaborările viitoare. 
Raportul calitate-preţ al produselor şi serviciilor oferite de noi, este cel mai bun de pe piaţă, iar satisfacţia dumneavoastră este obiectivul nostru prioritar. Angajaţilor noştri li se asigură condiţii optime de promovare în cadrul firmei. 
Noi urmărim satisfacerea clienţilor noştri la un nivel înalt, prin oferirea celor mai bune combinaţii de preţ şi calitate a produselor şi serviciilor cerute de clienţi. 
Cunoaşterea problemelor clienţilor noştri, ajută compania S.C. Iaşi Conf S.A. să îşi perfecţioneze produsele şi să le adapteze mereu la cerinţele pieţei.
I.2. Activitatea comerciala
S.C. Iaşi Conf S.A. are ca domeniul de activitate Fabricarea altor articole de îmbrăcăminte (exclusiv lenjeria de corp).
Cod CAEN 2009 - 1413 - Fabricarea altor articole de îmbrăcăminte (exclusiv lenjeria de corp). (Vezi şi alte firme).
Cod CAEN 2008 - 1822 - Fabricarea altor articole de îmbrăcăminte (exclusiv lenjeria de corp).
Stare societate ÎNREGISTRAT din data de 6 martie 1992
Cod Fiscal 
Număr Registrul Comerţului J 
Capital social 3.384.898,00 RON
I.3. Informatii financiare Iasi Conf S.A.
Cifra de afaceri
Cifra de afaceri a S.C. Iaşi Conf S.A. a avut o evoluţie oscilantă între anii 1999 şi 1999. Cifra de afaceri a crescut cu 8.405.552,00 RON, adică cu 99,49 %.
Cea mai mare valoare a cifrei de afaceri a fost realizată în anul 2004 - valoare: 31.384.646,00 RON. Cea mai mică valoare a cifrei de afaceri a fost realizată în anul 1999 - valoare: 8.448.272,00 RON. În ultimul bilanţ contabil (bilanţul din anul 2008) cifra de afaceri a S.C. Iaşi Conf S.A., a scăzut cu 2.603.604,00 RON, adică cu 15,45 %, faţă de anul precedent.


Fisiere în arhivă (1):

  • Pregatirea Organizatiei pentru Implementarea unui Sistem de Management de Mediu.docx

Imagini din acest proiect

Ne pare rau, pe moment serviciile de acces la documente sunt suspendate.


Hopa sus!