Proiect Management - Ali Travel

Extras din proiect Cum descarc?

Societatea comerciala " Ali's Travel " SRL Iasi infiintata in anul 1996, avand un capital social de 20 miliarde lei, are ca obiect principal de activitate turismul intern si international.
Compania de Turism Ali's Travel are sediul central in Iasi; in cadrul societatii exista un numar de 30 angajati si o retea proprie de agentii in aproape toate zonele de turism din Romania. De asemenea, firma are reprezentante in Grecia, Franta, Croatia si Italia. 
Misiunea Companiei de Turism Ali's Travel este de a anticipa si satisface nevoile consumatorilor oferind produse de calitate in turismul intern si international.
Tabelul nr.1: Definirea misiunii COMPANIEI DE TURISM Ali's Travel IASI
Elemente care definesc misiunea firmei Intrebari la care trebuie sa raspunda misiunea firmei
Categorii de clienti (turisti) Cine va fi satisfacut?
Nevoile turistilor (recreere, agrement, tratament, odihna) Ce nevoi vor fi satisfacute?
Pachete de servicii Cum vor fi satisfacute nevoile clientilor?
Firma se deosebeste de concurentii sai din Iasi si din zona prin dezvoltarea infrastructurii proprii (fiind o afacere dezvoltata pe trei divizii: rent-a-car, asigurari, vacante: circuite interne si externe si transport: intern si extern.
Astfel Misiunea departamentului rent-a-car este:
- Un serviciu relativ nou in Iasi este cel de rent-a-car (transferuri auto cu sofer si inchirieri auto). Acum Ali's Travel pune la dispozitie autoturisme confortabile, soferi civilizati si experimentati si un serviciu profesional, astfel incat calatoria Dumneavoastra sau a invitatilor Dumneavoastra in Romania sa fie sigura si confortabila. 
Preturile afisate includ T.V.A. Autoturismele sunt asigurate CASCO. Autoturismele nu pot fi scoase de pe teritoriul Romaniei. La o perioada mai lunga de inchiriere se ofera discount-uri.
Misiunea departamentului Asigurari este:
- Ali's Travel va ofera si o gama larga de polite de asigurare: 
- asigurari medicale (destinate persoanelor fizice ce calatoresc in strainatate in scop turistic sau de afaceri);
- RCA;
- Carte verde;
- Asigurari de locuinte si bunuri.
Pentru departamentul vacante:
- TRAVIS isi propune sa ofere solutii complete pentru vacante si calatorii de afaceri prin tehnologia folosita (sisteme de rezervari on-line), acreditarea IATA, instruirea speciala a angajatilor, partenerii si mai ales atentia acordata clientilor garantand calitatea serviciilor agentiei.
Departamentul de transport (intern si extern):
- Colaborand cu cele mai renumite companii rutiere (Eurotime, ATLASSIB, AMAD Touristik, TRANS CONTINENTAL, AMI International si Double T) misiunea acestei divizii este de a oferi posibilitatea tuturor clientilor sa-si realizeze ,,calatoria de vis": confort, seriozitate la valoarea de nivel ridicat, astfel incat fiecare client al agentiei Ali's Travel sa fie multumit. 
Pentru a beneficia de varianta ideala de zbor, agentii Ali's Travel va stau permanent la dispozitie pentru o informare prompta si corecta cu privire la: curse aeriene, oferte speciale, meniuri speciale, programe de fidelizare, orare de zbor, servicii la sol si la bord, proceduri de reconfirmare, asistenta la tranzit, tarife si bagaje, vize de tranzit si servicii speciale.


Fisiere in arhiva (1):

  • Proiect Management - Ali Travel.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!