Raport de Practica - Electrica Serv

Cuprins proiect Cum descarc?

Motivatie.pag. 3
Cap.1 Cunoasterea firmei si a sect. de activitate. pag. 4
Cap. 2 Previziunea dezvoltarii sectorului de activitate.pag. 7
Cap. 3 Structura organizatorica.pag. 8 
Cap. 4 Personalul si managerii. .pag. 15
Cap. 5 Sistemul informational.pag. 21
Cap. 6 Cultura organizationala.pag. 27
Cap. 7 Activitatea organizatiei.pag. 29
Cap. 8 Piata.pag. 31
Concluzii si propuneri.pag. 35
Bibliografie


Extras din proiect Cum descarc?

Motivatie
Calitatea mea in aceasta firma este de angajat, de aceea am ales sa desfasor stagiul de practica aici.
As putea spune ca este un semn al loialitatii mele fata de societatea la care sunt angajata.
Pe perioada stagiului de practica am fost sustinuta de colegii mei prin informatiile oferite din diverse compartimente si servicii.
Un factor motivator a fost dorinta mea de a sti cat mai multe despre firma, despre cum sunt aplicate in practica informatiile primite la cursuri.
Nu am intilnit probleme deosebite.
Capitolul 1.Cunoasterea firmei si a sectorului de activitate in care activeaza 
Prin HG nr. 74/27.01.2005, a fost infiintata SC Filiala de Intretinere si Servicii Energetice, pe scurt "Electrica Serv"- SA, ca filiala a Societatii de Distributie si Furnizare a Energiei Electrice ,, ELECTRICA ,,SA prin divizarea acestei societati comerciale.
"Electrica Serv" are ca obiect principal de activitate realizarea lucrarilor de intretinere si reparatii a instalatiilor de distributie, alte activitati de prestari servicii, precum si executarea de lucrari de investitii pentru filialele de distributiesi furnizare a energiei electrice, la care Societatii de Distributie si Furnizare a Energiei Electrice ,, ELECTRICA ,,SA este actionar.
"Electrica Serv" desfasoara complementar si alte activitati conexe in conformitate de legislatia in vigoare si cu statutul propriu. 
"Electrica Serv" are in componenta sa 8 sucursale de intretinere si servicii energetice, denumite SISE , fara personalitate juridica.
SISE Moldova functioneaza ca sucursala a SC ELECTRICA SERV SA si are organizate in componenta sa 6 sedii secundare, cu statut de agentie:
? Agentia de Intretinere si Servicii Energetice Bacau 
? Agentia de Intretinere si Servicii Energetice Iasi 
? Agentia de Intretinere si Servicii Energetice Suceava 
? Agentia de Intretinere si Servicii Energetice Neamt 
? Agentia de Intretinere si Servicii Energetice Botosani 
? Agentia de Intretinere si Servicii Energetice Electrice Vaslui 
SISE MOLDOVA , ca intreaga societate SC ELECTRICA SERV SA , va parcurge un nou drum de transformari, care au ca scop adecvarea structurii organizatorice existente in scopul satisfacerii necesitatilor clientilor sai si asigurarea competitivitatii pe o piata concurentiala. SISE MOLDOVA are un sistem informatic complex, dezvoltat conform cerintelor interne cat si ale clientilor, resurse umane si tehnico - materiale corespunzatoare in vederea dezvoltarii de servicii conexe intr-un viitor mediu concurential. SISE MOLDOVA dispune de specialisti instruiti, capabili sa raspunda cerintelor clientului.
AGENTIA DE INTRETINERE SI SERVICII ENERGETICE IASI este imbinarea dintre traditie, istorie si cultura. Traditia dureaza de peste 100 ani, adica din anul 1899 cand a fost pusa in functiune prima Uzina de utilitate publica din Iasi. An dupa an s-au produs numeroase schimbari in domeniu , organizatoric unitatile din sector parcurgand aceleasi etape ca toate cele din domeniu energetic .


Fisiere in arhiva (1):

  • Raport de Practica - Electrica Serv.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!