Raport privind practica de licență

Cuprins proiect Cum descarc?

Introducere 3
Capitolul I. Informatie despre compania unde a avut loc practica 4
1.1 Despre companie 4
1.2 Directia de activitate 5
1.3 Structura organizatorica a companiei 5
Capitolul II. Tehnologii utilizate in programul de practica 8
1.1 Tehnologiile bazate pe Java si Spring Boot 8
1.2 Configurarea mediului de programare 11
1.3 Sarcina particulara in timpul practicii 11
Concluzie 18
Bibliografie 19
Lista acronimelor folosite 20


Extras din proiect Cum descarc?

Introducere
Practica ca element al procesului educational se realizeaza cu scopul de a consolida si extinde cunostintele dobandite la universitate. Dobandirea abilitatilor practice necesare in specialitatea in mediul de productie, stapanirea metodelor avansate de tehnologie si de munca.
Practica contribuie la dezvoltarea muncii independente. In procesul de practica, invatam sa selectam si sistematizam in mod independent informatiile in cadrul sarcinilor care ne sunt atribuite. Pune in practica cunostintele dobandite, studiaza tehnologia si echipamentele utilizate intr-o anumita productie, efectuarea autocontrolului si este important sa dezvolti abilitati de lucru in echipa.
Una dintre cerintele prioritare ale potentialilor angajatori in ziua de astazi este competenta profesionala a angajatului. Pregatirea de practica ne permite sa evaluam nivelul competentei proprii si sa determinam necesitatea ajustarii acestuia in procesul de invatare intro institutie de invatamant.
Practica de licenta indeplineste cele mai importante functii in sistemul de formare profesionala a studentilor:
-  Instruire - actualizarea, aprofundarea si extinderea cunostintelor teoretice, aplicarea lor in rezolvarea problemelor situationale specifice, formarea de competente;
-  Dezvoltarea - dezvoltarea activitatii cognitive, creative a viitorilor specialisti, dezvoltarea capacitatilor de gandire, comunicativ si psihologic;
-  Educativ - formarea unei personalitati sociale active a unui viitor specialist, interes durabil, dragoste pentru profesie;
-  Diagnostic - verificarea nivelului de orientare profesionala a viitorilor specialisti, gradul de adecvare profesionala si pregatirea pentru activitatea profesionala.
Capitolul I. Informatie despre compania unde a avut loc practica
1.1 Despre companie
Interprinderea cu denumirea "Innovative Software Solutions SRL." in cadrul careia decurge activitatea de practica este compania fiica a interprinderii "IT Smart Solutions SRL." cu capital strain, avind sediul principal in Romania, or. Bucuresti str. Alea Tibles 26. 
IT Smart Systems SRL. - Este o companie IT in dezvoltare activa care ofera o gama larga de produse, solutii si servicii de inalta calitate in domeniul tehnologiei informatiei. A fost fondata in 2002 la Bucuresti - o echipa de specialisti formata din 20 de persoane. Necesitatea crearii unei companii cu partinire in sectorul IT a fost dictata de tendintele si cresterea pietei serviciilor de informatii din Uniunea Europeana. De la infiintare, compania nu a incetat dezvoltarea si atragerea de noi specialisti.
In prezent, compania este formata din doua departamente principale, care sunt gestionate de manageri cu o experienta de peste 10 ani in domeniul tehnologiei informatiei, iar numarul angajatilor a crescut la 118 persoane, in plus, geografia companiei s-a schimbat, pe masura in cit a fost deschisa sucursala la Chisinau.
O echipa de specialisti este pregatita sa ia parte la implementarea proiectului inca de la inceputul ciclului sau de viata, adica din momentul proiectarii, dezvoltarii, asamblarii, testarii, CI / CD, implementarii si incheierii cu implementarea sau desfasurarea in cloud.
Adresa juridica si fizica a companiei din Chisinau: mun. Chisinau, sec. Centru, Sf. Stefan cel Mare, 73/1 din. 108.


Fisiere în arhivă (1):

  • Raport privind practica de licenta.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Bibliografie

1.) Ghid privind elaborarea tezei de licenta :
https://ase.md/files/catedre/baa/ghid_tl.pdf
2.) Pagina officiala Spring Boot 2
https://s3.amazonaws.com/baeldung.com/Building+a+REST+API+with+Spring.pdf?__s=yp03hiditugwe0knfpsl
3.) Sursa video Spring Boot Microservices
https://www.udemy.com/course/spring-boot-microservices-with-spring-cloud-beginner-to-guru/learn/lecture/15571732?start=0#overview
4.) Horstman Cay S. Java Core -  New York, Pretince Hall 2015
http://www2.nsru.ac.th/tung/java_doc/Core%20Java%20Volume%20I-%20Fundamentals%209th%20Edition-%20Horstmann,%20Cay%20S.%20&%20Cornell,%20Gary_2013.pdf
5.) Documentatoa oficiala MySQL Workbench
https://www.mysql.com/products/workbench/


Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!