Cuprins
- CAP.I.Prezentarea firmei Restaurantul “POPAS CUCORĂNI
- CAP.II.Partea teoreticã a proiectului
- CAPIII.Partea practicã a proiectului
- 3.1.Prezentarea primei probleme
- 3.2.Prezentarea soluţiilor propuse
- 3.3.Evaluarea eficienței soluțiilor
- 3.1’.Prezentarea celei de a doua problemă
- 3.2’.Prezentarea soluţiei propuse
- 3.3’.Evaluarea eficienței soluțiilor
- CAP.IV. Concluzii şi recomandări
Extras din proiect
CAP.I.Prezentarea firmei Restaurantul “POPAS CUCORĂNI”
Situat la 10 km de oraşul Botoşani, pe şoseaua Botosani- Dorohoi, Restaurant, Popas Cucorăni’’ reprezintă locul ideal pentru familie şi prieteni, un loc unic, completat cu servicii de înaltă calitate şi dotări numeroase, cu personal calificat, pregătit şi amabil. Amplasarea este potrivită, într-un cadru rustic atrăgând clienţi atât din Botoşani cât şi Dorohoi.
Restaurantul ” POPAS CUCORĂNI” este în cea mai mare parte o construcţie recentă, un local elegant, cu o ambianţă plăcută şi intimă, ferit de traficul intens al oraşului, care dispune de: sală restaurant, Salon I, Salon II, Separeu, Grădină de vară şi livadă, ceea ce oferă posibilitatea organizării în condiţii excelente de evenimente speciale diverse.
Îmbinând eleganţa şi şi tradiţia românească, Restaurantul Popas Cucorăni se încradează în categoria restaurantelor cu specific românesc tradiţional. Sălile sunt amenajate într-un mod elegant, distins, grădina de vară şi livada sunt amenajate în stil rustic totul pentru a se putea savura meniul tradiţional românesc.Terasa din faţa localului, este pardosită pe jos cu cuburi din lemn şi împrejmuită şi acoperită cu stuf, iar livada din preajmă s-a dovedit a fi un loc de popas, aşa că a amplasat mese pe sub coroanele pomilor. În momentul de faţă localul dispune de peste 400 locuri la masă şi cu toate acestea sunt zile când se face coadă în aşteptarea unei mese libere.
Veţi aprecia cu siguranţă meniul variat, cu specific românesc, preparate cu totul deosebite. Specialitatea casei este reprezentată de : Ciorba rădăuţeană şi Puiul la rotisor cu mămăliguţă şi mujdei. Însă bucătăria restaurantului vă oferă şi alte preparate gustoase precum : friptura de batal la tavă, tochitura moldovenescă, şalăul prăjit sau la grătar, tournedoul din piept de pui cu ficăţei şi sos de smântână şi ciuperci etc.
Toate preparatele se servesc cu pâine de casă.Experienţa şi îndemânarea bucătarilor îşi face simţită prezenţa nu doar în ceea ce priveşte ornamentarea preparatelor ci în special, în gustul desăvârşit pe care mâncarea il are. Deasemenea, la comandă, vă oferim posibilitatea de a savura şi un ,,Batal la proţap’’ care se rumeneşte chiar în faţa dumneavoastră şi a familiei sau a prietenilor dumneavostră. Cei peste 70 de angajaţi sunt mulţumiţi, mai ales că patronii se comportă omeneşte, îi respectă şi le plăteşte lefurile la timp.
Restaurant 250 locuri, grădină vară 400 locuri, organizează evenimente diverse cu meniu tradiţional românesc. Parcare, teren sport, wireless.
Produse şi servicii restaurante, mese festive, salon nunţi, meniu tradiţional, grădină de vară, organizează evenimente.
Program de lucru
Luni - Vineri: 09:00 - 24:00
Sâmbătă: 09:00 - 24:00
Duminică: 09:00 - 24:00
Metode de plată: numerar, CEC, Bilet la ordin, Transfer Bancar.
Preview document
Conținut arhivă zip
- Restaurantul Popas Cucorani.doc