Sala de Fitness - SC Gold Gym SA

Cuprins proiect Cum descarc?

1.Descriere generala firma 3
1.1Descrierea afacerii 3
2. Descrierea serviciilor 4
3. Localizarea afacerii 5
3.1 Descrierea mediului in care evolueaza afacerea 6
4. Planul de marketing 7
4.1 Analiza pietei 7
4.2 Trendul pietei 8
4.3. Concurenta si alte influente 8
4.4. Strategia de marketing 9
4.5 Analiza SWOT 10
5. Planul managerial 10
5.1 Cultura organizationala 10
5.2Programul de functionare al salii 12
5.3 Furnizori 13
5.4 Analiza drumului critic 15
5.5 Resurse umane 15
6 Plan financiar 16
6.1 Achizitii 16
7. Aparate fitness 17
8.Despre fitness 21
8.1 Generalitati 25
8.3 OBIECTIVE 27
8.4 MOTIVATIE 27
9.Tipuri de fitness 31
9.1 Fitness terapeutic 31
Fitness aerobic 32
9.3Fitness muscular 33
10. Beneficiile fitness-ului pentru femei. 33
11. Exercitii fitness 35
12.Regulament 43
13.Riscuri de accidentare in sala de fitness 45
14.Webografie ,, 47
15.Anexe 48


Extras din proiect Cum descarc?

1. Descriere generala firma:
Denumire: S.C. Gold Gym S.A. 
Sediu: Strada Vasile Lupu nr.105,Bacau
Firma a fost infiintata in anul 2008 de catre Druga Roxana-Cristina, Iftimia Ionela, Pintea Igor, Toma Iuliana,, avand forma juridica de societate comerciala pe actiuni.Aceasta isi desfasoara activitatea in conformitate cu legile romane.
Existenta si functionarea firmei are la baza actul constitutiv si anume statutul societatii pe actiuni si certificatul de inregistrare care cuprinde codul unic de inregistrare a societatii obtinut la Registrul comertului R45/988/2004. In anexe certificat sunt prezente avizele, autorizatiile si acordurile necesare autorizarii, functionarii si emblema firmei, personalitatea juridica care-i confera calitatea de subiect de drepturi si obligatii, cont deschis la banca comerciala.
1.1Descrierea afacerii
Obiectul de activitate:
- ofera servicii de infrumusetare si mentinere a siluetei, bazate pe tehnici si aparate moderne.
Ideea de afaceri pe care vrem sa o propunem este deschiderea unui nou sediu in alta zona a Bacaului.Afacerea va fi compatibila cu scopurile noastre pentru ca ne va oferi posibilitatea de a ajuta clientii sa se mentina in forma, sa aiba moralul ridicat si sa se bucure de ore de relaxare la sala noastra de fitness. Scopul nostru va fi sa ne mentinem clientii multumiti de serviciile oferite astfel incat acestia sa revina si alta data cu placere.
Pentru extinderea afaceriii noastre vom apela la o finantare mixta. In trei ani ne propunem sa avem o afacere stabila.
2. Descrierea serviciilor:
Obiectivul fimei este de a satisface pe deplin nevoile clientilor, avand in vedere ca preocuparea oamenilor pentru aspectul fizic si sanatate este in crestere in ultimii ani - conform studiilor de piata efectuate de Agentia de monitorizare a tendintelor de consum in anul 2006. 
Firma noastra va oferi consumatorilor servicii de cea mai buna calitate din domeniul intretinerii fizice. Serviciile oferite sunt: gimnastica de intretinere - fitness, gimnastica medicala pentru diverse afectiuni, aerobic.
Nr.crt. Servicii oferite Persoane pe luna Pret abonament/luna
1. Program fitness 55(5/ora) 45RON
2. Program sauna variabil 20RON 
3. Program aerobic 45(2/ora) 15RON 
4. Tratament cu namol variabil 15RON 
5. Gimnastica medicala 30(1/ora) 10RON 
Serviciile oferite de firma noastra vor satisface pe deplin, nevoia oamenilor de recreere, de intretinere fizica si a sanatatii intr-o ambianta placuta, alaturi de oameni pregatiti in a-i ajuta. 
Toate serviciile oferite de firma noastra vor fi de cea mai buna calitate, iar clientul va fi intotdeauna stapanul nostru. Angajatii vor fi alesi dintre cei mai bine pregatiti in domeniu, iar sala va fi modern utilata si va avea aparate echipate cu cronometru si aparate de masurat caloriile pierdute. Sauna va fi de asemenea echipata cu sistem de incalzire intensiva performant si va fi astfel aranjata pentru a oferi o ambianta linistitoare. Clientii nostri nu vor veni la sala doar sa-si consolideze sanatatea fizica, ci mai ales pentru a petrece placut timpul liber si a se relaxa dupa o zi obositoare de munca.
Serviciile noastre se adreseaza unei game largi de tipuri de consumatori. Oricine doreste sa aiba un corp bine intretinut sau pur si simplu doreste sa se relaxeze intr-un mod placut si util poate fi un potential client al sali noastre. In general consumatorul tipic al salii noastre poate fi o persoana care are un complex creat de kilogramele in plus sau care necesita gimnastica speciala.
3. Localizarea afacerii:
Dorim sa deschidem noul sediu in zona centrala, pe strada Anastasie Panu nr.58, intr-un spatiu de la parterul unui bloc. Aceasta amplasare este cea mai buna pentru ca astfel cat mai multi consumatori pot intra in contact cu activitatea firmei. Consumatorii care vor apela la serviciile noastre fie locuiesc aproape de sediul firmei, fie trec pe langa acesta cand merg la serviciu, fie locuiesc mai departe dar aleg sala noastra pentru calitatea serviciilor.


Fisiere in arhiva (1):

  • Sala de Fitness - SC Gold Gym SA.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* Pretul este fara TVA.


Hopa sus!