SC Security SA

Cuprins proiect Cum descarc?

I. Descrierea firmei .2
II. Cultura organizationala
1. Sistemul de valori al organizatiei.8
2. Prezentarea elementelor vizibile ale culturii.9
3. Prezentarea relatiilor existente intre elementele vizibile si sistemul de valori.10
III. Sistemul organizatoric
1. Nivele ierarhice.10
2. Identificarea posturilor manageriale si descrierea activitatilor specifice pe tipuri de manageri.11


Extras din proiect Cum descarc?

Descrierea firmei
Firma Security S.A. a fost infiintata in 1995 avand ca domeniu de activitate producerea si comercializarea de produse si echipamente electronice si electrice. In momentul infiintarii firma avea un numar de 78 de angajati, in prezent ajungand la un numar de 157 de angajati. 
Cifra de afaceri: Evolutia cifrei de afaceri a firmei noastre intre anii 2000 si 2004 se prezinta astfel :
Produse: 
o Sisteme de alarma
o Circuite imprimate cu gauri metalizate
o Placi electronice in SMT (Surface Mounting Technology)
o Dispozitive de acces
o Automate pentru iluminat
o Relee de noapte
Servicii in domeniul securitatii comerciale:
o Consultanta la nivel calificat si de inalt profesionalism pentru detectarea si stabilirea vulnerabilitatilor in paza si protectia unei societati comerciale, aplicand masurile tehnice si umane necesare pentru protectia perimetrala si ambientala a acestora. 
o Cunoastem foarte bine atat masurile si principiile ce trebuiesc organizate si aplicate in astfel de situatii, cat si mijloacele tehnice necesare pentru buna indeplinire a masurilor stabilite!
o Asiguram securitatea intrarilor de marfuri si materii prime, a iesirilor si transportului de produs finit din fabrica (si din depozitele aferente) si asiguram organizarea si implementarea masurilor de protectie prin intermediul unor mijloace tehnice si umane angrenate corespunzator. 
o Relationam la modul calificat si profesional cu firmele ce asigura paza locatiilor companiei-client si a angajatilor acesteia, facand din colaborarea cu acestia un mijloc de crestere a eficientei masurilor de paza si protectie ale companiei-client si a bunurilor materiale si umane apartinand acesteia.
o Proiectam si realizam sisteme complexe de alarma la efractie, supraveghere video si protectia marfurilor din magazine. 
Standardul dupa care se evalueaza activitatea este ISO 9001. Standardele de calitate ISO 9001 inseamna controlul si imbunatatirea permanenta a sistemului de realizare a produsului pentru satisfacerea cerintelor clientilor. Security S.A. a avut nevoie de un an pentru a implementa acest sistem, incepand din primavara lui 2001.
Pozitia pe piata
o 1997 - 1999 : Extinderea ariei de distributie la nivel national. 
o 1999 : Investitii in noi spatii de productie, utilaje si tehnologii de fabricatie la standarde europene prin credite rambursabile PHARE si FRAI (Fondul Romano-American de Investitii). 
o 1999 - 2002 : Lider national pe piata sistemelor de alarma. Peste 50 de distribuitori in 20 din judetele tarii. Diversificarea gamei de produse: sisteme de alarma, noi sisteme de control- acces, circuite imprimate si servicii de plantare componente electronice. 
o 2002 : Certificarea sistemului de management al calitatii in conformitate cu ISO 9001:2000 de catre TUV CERT Thuringen Germania. 
o 2004- 2005 : Extinderea suprafetei de productie la 3500 m2. Achizitionarea de utilaje de productivitate mare. Orientarea catre piata internationala: export, colaborari. S.C. Security este lider national in domeniul sistemelor de alarma, detinand actualmente 63% din piata acestor dispozitive.
Capital inregistrat : 463.500.000.000 ROL
Furnizorii firmei sunt intreprinderi care ofera o diversitate de materii prime si materiale (carcase de plastic, difuzoare, componentele electronice), sursele de energie, apa, surse de fonduri. Referitor la materiile prime amintim Sc Plastis Srl, Sc Compelec Srl etc. Anul 1999 este anul primului credit bancar. Cercetatorul Mihai Anghel, devenit investitor, era electronist si stia ca in acest domeniu nu poti fi primul decit daca esti cu un pas in fata celorlalti. Security S.A. contracteaza doua credite: unul de 222.000 de dolari si celalalt de 115.000 de dolari. Cu acesti bani este achizitionata o cladire unde sint mutate spatiile de productie, sediul administrativ si tehnologii moderne. Dupa mai multe vizite la companii producatoare de utilaje specifice din Vest, Anghel se hotaraste asupra unei firme din Germania. In acest fel societatea s-a dotat cu o linie de fabricatie a circuitelor imprimate cu gauri metalizate (acele placi pe care se planteaza componentele electronice), o masina de gaurit in coordonate in regim automat si un robot de plantat componente electronice SMD (componente cu montare pe suprafata). Criteriile care au stat la baza alegerii marcilor de utilaje achizitionate au fost cele de calitate, de capacitate pentru productia firmei in continua expansiune si nu in ultimul rind, legate de calitatile lor ecologice. Cu aceste tehnologii de care dispune la aceasta ora, Security S.A. poate produce aproape orice din domeniul echipamentelor electronice la nivel occidental. Peste cinci ani ele vor fi schimbate cu altele, in functie de nivelul tehnic la care se va ajunge atunci. Anghel spune ca daca in acest domeniu nu privesti in viitor esti ca si mort.


Fisiere in arhiva (1):

  • SC Security SA.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!