SC Sib Klass SRL

Extras din proiect Cum descarc?

Scurt istoric: 
Societatea SIB KLASS din Sibiu, este specializata in fabricarea de produse destinate protectiei solare. 
In primavera anului 2001 s-au pus bazele firmei Sib Klass; iar in vara aceluiasi an isi desfasura activitatea la sediul de pe Str. Sibiel, Nr. 28, Sibiu, avand atat spatiu de birouri cat si de productie (ateliere).
Unde produceau:
-Jaluzele verticale drepte din : fibra de sticla, poliester, bumbac, in sau PVC; avand latimi de 127 mm sau 89 mm. Materialele sunt lavabile, tratate antistatic si colorate in profunzime.
-Jaluzele orizontale din aluminiu cu latimi de 25 mm si 50 mm (disponibile in 46 de culori).
-Rolete textile, care pot fi executate in doua variante de actionare ( cu arc sau cu snur).
-Jaluzele exterioare din aluminiu 
-Draperii sectionale tip "Panelo"
-Usi de garaj 
-Marchize 
-Litere volumerice
Din anul 2002 si-au deschis reprezentanta, show-room, si in Complexul comercial "Dumbrava" la etajul 3, din Piata Unirii, Nr. 10, Sibiu.
Astfel ca , din anul 2001 si pana in prezent , demersurile intreprinderii s-au materializat in produse ce poarta o amprenta distincta pe piata productiei de jaluzele.
"Ne-am dezvoltat capacitatea de a surprinde frumusetea ideilor in dimensiuni concrete, insemnand cu pricepere si competenta imaginea unor cladiri si sedii de firme. Am raspuns intotdeauna provocarii, solutionand probleme si raspunzand cu promtitudine celor mai exigente cereri. Am adaugat inspiratie si valoare unui domeniu caracterizat de nevoia unor produse din ce in ce mai specializate, a declarat Ioan Iancu, director general al intreprinderii.
Datorita sporirii cererii de produse specifice, incepand cu 2005, societatea a lansat sortimentele verticale ondulate , cu design deosebit.
Oferta generala include: plase de protectie impotriva insectelor , rulouri exterioare din aluminiu, usi de garaj si elemente pentru marchize, realizate cu materie prima din import.
"Datorita profesionalismului si a calitatii produselor livrate si a serviciilor (masurat si montaj) prestate, in anul 2006, am realizat o crestere a cifrei de afaceri cu 48,75% fata de anul precedent, iar pentru anul in curs, pe fondul sporirii numarului de cotracte/comenzi se preconizeaza o majorare cu 65% a volumului vanzarilor.
Strategia de contracarare a efectelor concurentiale, determinate de aderarea la UE, a presupus demararea implementarii sistemului de management integrat al calitatii ISO 9001:2001, concomitent cu demararea unui amplu program de investitii, care a vizat extinderea spatiilor destinate defasurarii activitatilor specifice, prin demararea deschiderii unui nou magazin(show-room) , in alt oras, Valcea, precum si achizitionarea de noi utilaje si echipamente menite sa asigure un flux tehnologic crescut precum si un nivel calitativ inalt ".
Obiect de activitate
Produce sisteme de protectie solara:
-Jaluzele verticale drepte si ondulate
-jaluzele orizontale de lemn si aluminiu
-rolete textile simple sau cu terminatie decorativa si tip velux
-Jaluzele tip falduri
-Jaluzele tip panelo
-plase antiinsecte rulou si fixe
-marchize
-plisee
- sine de perdea
Forma de proprietate:
Privata : deoarece patrimoniul este in proprietatea unei persoane fizice. 
Statut: 
Societate cu raspundere limitata.
Numarul de angajati:
Echipa dinamica de 17 persoane specializate in munca lor, care garanteaza pentru calitatea si durabilitatea investitiei clientului, atunci cand acesta cumpara un produs al firmei SC SIB KLASS SRL.
Structuri organizatorice:
Firma prezinta documentele de exprimare a structurii organizatorice:
-R.O.F-ul
-Fisa postului
-Organigrama
Structuri de management
Organizarea este relativ simpla, intrucat se intalneste doar un singur decident, in top care coordoneaza direct activitatea celor 17 salariati.
Este o intreprindere mica, numarul angajatilor- 17; Personalul de conducere si administrativ este in numar de 4 (manager, director de productie, director de aprovizionare si desfacere si reprezentant publicitate- dezvoltare) restul personalului, 2 persoane pe compartimentul de contabilitate ( 1 persoana contabil sef autorizat, contabil responsabil cu contabilitatea primara), restul de 11 angajati sunt: 2 reprezentanti comerciali, 1 persoana ce se ocupa cu preluarea comenzilor, 2 montatori, 2 responsabili cu producerea lamelelor textile pentru jaluzelele verticale, 1 responsabil cu producerea sinelor, 1 persoana- responsabila cu producerea roletelor, 1 persoana -plisee si plase anti-insecte si 1 persoana la ambalare. 
Performante :
Incepand cu anul 2005 au lansat un produs specific - sortimentul de jaluzele verticale ondulate. 
Cresterea cifrei de afaceri in anul 2006 fata de anul precedent a fost cu 48,75% si in anul 2007 fata de anul 2006 cu 65%. CA pe anul 2007 = 247.000EUR.
2. Misiunea firmei :
-Este o firma cu productie de sisteme de protectie solara si servicii, fiind o societate angajata in satisfacerea nevoilor curente si viitoare ale clientilor ei prin produse si servicii de inalta calitate.
Intreaga activitate a firmei este subordonata scopului major al asigurarii unor castiguri corecte si echitabile ale unicului actionar, prin desfasurarea unei activitati profitabile si prin dezvoltarea unei organizari eficiente orientata spre reducerea continua a costurilor.
-Firma intelege sa fructifice toate oportunitatile ce se ivesc pentru satisfacerea, in cat mai mare masura, a clientilor ei, pentru imbunatatirea situatiei economice si a climatului de afaceri in industria de profil si pe pietele pe care le serveste. 
-In acest sens firma va intreprinde actiuni adecvate pentru a se achita la un nivel superior de responsabilitatile sale socio-economice, astfel incat sa serveasca cat mai bine interesele clientilor, salariatilor si actionarilor. O directie primordiala de actiune va fi aceea de perfectionare continua a tehnologiilor de fabricatie si de vanzare a produselor.
-Pentru a avea mai mult succes fata de competitorii nosti va trebui ca niciodata sa nu fim multumiti cu anumita stare de fapt; va trebui sa calculam riscul de a cauta raspunsuri inovatoare la problemele complexe cu care ne confruntam, aducand solutii mai bune pentru ridicarea nivelului de trai pe pietele care concuram.


Fisiere in arhiva (1):

  • SC Sib Klass SRL.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!