Sistemul Educational

Cuprins proiect Cum descarc?

CUPRINS 1
REZUMAT 2
INTRODUCERE 3
I.Echipa multiculturala 3
II. Diagnosticul intercultural 4
II.1. Prezentarea generala 4
II.2. Dimensiunile culturale 7
II.3. Informatii despre fiecare cultura 9
II.4 Prelucrarea datelor 10
II.5. Interpretarea rezultatelor 11
III. Recomandari si solutii 12
IV. Rezolvarea efectiva a problemei 13
V. Lucrul in echipa 13
V.1. Aspectele positive ale lucrului in echipa 13
V.2. Posibilele conflicte : 14
VI. Concluzii 14
BIBLIOGRAFIE 16


Extras din proiect Cum descarc?

REZUMAT
Firma MYJOB din Romania a comandat un proiect de diagnostic intercultural in ceea ce priveste sistemul educational in Romania,Columbia si Danemarca. Mai exact problema este ca multi studenti din Romania pleaca la studii in strainatate. Interesul nostru este sa "pastram ce este al nostru",sa facem in asa fel incat sa le oferim studentilor aceleasi oportunitati ca in strainatate. Echipa formata din Catarama Irina-Iuliana,Cociorva Alina-Mihaela si Gafitei Mihai incearca sa solutioneze aceasta problema.
INTRODUCERE
Firma noastra a fost contactata de catre o firma din Romania care plaseaza forta de munca in si din Columbia si Danemarca pentru a realiza un diagnostic intercultural cu privire la probleme aparute in sistemul educational romanesc ce conduc la plecarea studentilor romani in Columbia si Danemarca, pentru a beneficia de o mai buna educatie si instruire. Toate acestea se intampla datorita faptului ca aceste doua tari ofera studii gratuite, dar cu conditia ca dupa terminarea studiilor persoana respectiva va trebui sa ramana sa lucreze timp de 10 ani, aceasta fiind o modalitate de plata a studiilor oferite 
Asadar, s-a creat o echipa formata din cate un manager din fiecare tara. Vom incerca imbunatatirea imaginii Romaniei.
Firma care ne-a contactat se numeste SC MYJOB SRL, o firma mare, cu 500 de angajati, repartizati in Columbia , Danemarca si Romania.
I.Echipa multiculturala
Am stabilit sarcinile aferente fiecarui membru in functie de abilitatile fiecaruia, pentru a rezolva cat mai bine aceasta problema. Astfel :
Catarama Irina-Iuliana - femeie, 36 de ani, casatorita, studii superioare Universitatea Nationala din Bogota, specializarea Management, Master Management strategic, manager al sucursalei din Columbia ; o persoana calma, sociabila, amabila, comunicativa,posturi anterioare : Manager de Resurse Umane la Coca-Cola Company- i-a revenit sarcina de a stabili motivele pentru care studentii aleg sa plece pentru studii superioare in strainatate. 
Cociorva Alina-Mihaela - femeie, 32 de ani, casatorita, 2 copii, studii superioare Universitatea din Copenhaga, specializarea Management, Master Managementul Organizatiilor ; responsabila, bun organizator, abilitati de negociere si comunicare, manager al sucursalei din Copenhaga, posturi anterioare :Manager General in cadrul companiei General Motors ; s-a ocupat cu gasirea unei solutii pentru rezolvarea problemelor din sistemul educational si stabilirea cauzelor ce au dus la producerea acestui lucru.
Gafitei Mihai - barbat, 38 de ani, studii superioare superioare Facultatea de Economie si Administrare a Afacerilo din cadrul Universitatii << Alexandru Ioan Cuza >> din Iasi, Master International Business & Intercultural Management in cadrul Universitatii << Vitus Bering >> Company ; bun simt al observatiei si abiltiati de comunicare dezvoltate, specialist in domeniul managementului intercultural ,posturi anterioare : Manager de Resurse Umane la Banca Transilvania, Sucursala Iasi- centralizarea informatiilor si stabilirea celor mai bune decizii.


Fisiere in arhiva (1):

  • Sistemul Educational.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!