Sistemul Educațional

Cuprins proiect Cum descarc?

CUPRINS 1
REZUMAT 2
INTRODUCERE 3
I.Echipa multiculturală 3
II. Diagnosticul intercultural 4
II.1. Prezentarea generală 4
II.2. Dimensiunile culturale 7
II.3. Informatii despre fiecare cultură 9
II.4 Prelucrarea datelor 10
II.5. Interpretarea rezultatelor 11
III. Recomandări si solutii 12
IV. Rezolvarea efectivă a problemei 13
V. Lucrul în echipă 13
V.1. Aspectele positive ale lucrului in echipă 13
V.2. Posibilele conflicte : 14
VI. Concluzii 14
BIBLIOGRAFIE 16


Extras din proiect Cum descarc?

REZUMAT
Firma MYJOB din Romania a comandat un proiect de diagnostic intercultural în ceea ce priveste sistemul educational în România,Columbia si Danemarca. Mai exact problema este că multi studenti din România pleacă la studii în străinatate. Interesul nostru este sa "pastram ce este al nostru",sa facem in asa fel incat sa le oferim studentilor aceleasi oportunitati ca in strainatate. Echipa formata din Catarama Irina-Iuliana,Cociorva Alina-Mihaela si Gafitei Mihai incearca sa solutioneze aceasta problema.
INTRODUCERE
Firma noastră a fost contactată de către o firmă din România care plasează forta de muncă în si din Columbia si Danemarca pentru a realiza un diagnostic intercultural cu privire la probleme apărute în sistemul educational românesc ce conduc la plecarea studentilor români în Columbia si Danemarca, pentru a beneficia de o mai bună educatie si instruire. Toate acestea se întâmplă datorită faptului că aceste două tări oferă studii gratuite, dar cu conditia ca după terminarea studiilor persoana respectivă va trebui să rămână să lucreze timp de 10 ani, aceasta fiind o modalitate de plată a studiilor oferite 
Asadar, s-a creat o echipa formata din câte un manager din fiecare tară. Vom încerca îmbunătătirea imaginii României.
Firma care ne-a contactat se numeste SC MYJOB SRL, o firmă mare, cu 500 de angajati, repartizati în Columbia , Danemarca si România.
I.Echipa multiculturală
Am stabilit sarcinile aferente fiecarui membru in functie de abilitatile fiecaruia, pentru a rezolva cat mai bine aceasta problema. Astfel :
Cataramă Irina-Iuliana - femeie, 36 de ani, căsătorită, studii superioare Universitatea Natională din Bogota, specializarea Management, Master Management strategic, manager al sucursalei din Columbia ; o persoană calmă, sociabilă, amabilă, comunicativă,posturi anterioare : Manager de Resurse Umane la Coca-Cola Company- i-a revenit sarcina de a stabili motivele pentru care studentii aleg să plece pentru studii superioare în străinătate. 
Cociorvă Alina-Mihaela - femeie, 32 de ani, căsătorită, 2 copii, studii superioare Universitatea din Copenhaga, specializarea Management, Master Managementul Organizatiilor ; responsabilă, bun organizator, abilităti de negociere si comunicare, manager al sucursalei din Copenhaga, posturi anterioare :Manager General în cadrul companiei General Motors ; s-a ocupat cu gasirea unei solutii pentru rezolvarea problemelor din sistemul educational si stabilirea cauzelor ce au dus la producerea acestui lucru.
Gafitei Mihai – bărbat, 38 de ani, studii superioare superioare Facultatea de Economie si Administrare a Afacerilo din cadrul Universitatii « Alexandru Ioan Cuza » din Iasi, Master International Business & Intercultural Management in cadrul Universitatii « Vitus Bering » Company ; bun simt al observatiei si abiltiati de comunicare dezvoltate, specialist in domeniul managementului intercultural ,posturi anterioare : Manager de Resurse Umane la Banca Transilvania, Sucursala Iasi– centralizarea informatiilor si stabilirea celor mai bune decizii.


Fisiere în arhivă (1):

  • Sistemul Educational.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!