Studiu de Caz - SC Electrica SA

Extras din proiect Cum descarc?

MOTO : 
,,Unde este energie este si performanta. Unde este energie este si dezvoltare. Unde este energie este si comunicare. Unde este energie este si deschidere. Unde este energie este si economie. Unde este energie este si virtute. Unde este energie este si viata. Unde este energie este si calitate.
Armonie. Performanta
ELECTRICA SA functioneaza pe o piata a energiei electrice in care distributia este considerata monopol natural, in timp ce furnizarea este deschisa concurentei. Pentru ambele dimensiuni ale activitatii sale, ELECTRICA SA detine licente de functionare emise de ANRE. Fiind situata pe lantul energetic in proximitatea consumatorilor finali, ELECTRICA SA colaboreaza cu toti partenerii de afaceri din sector pentru a satisface exigentele clientilor sai.
Suntem oriunde este viata
S.C. Electrica S.A. este o societate cu capital integral de stat, aflata in subordinea AVAS. 
Obiectul de activitate il constituie distributia si furnizarea energiei electrice si asigurarea infrastructurii de comunicatii si informatica, care sa permita utilizarea unui management performant in conditiile deschiderii pietei si prezentei competitiei in aceste domenii. Activitatile importante sunt cele de exploatare si dezvoltare a sistemelor de distributie, comunicatii si tehnologia informatiei, precum si cele aferente furnizarii de energie electrica catre clientii nostrii. Prin Electrica Serv, domeniul de activitate s-a dezvoltat considerabil, largindu-se gama de servicii oferite clientilor, acestea constand in servicii de intretinere-mentenanta a instalatiilor electrice, proiectare si consultanta, reparatii echipamente energetice, transporturi auto, comercial, activitati conexe. SC Electrica SA participa la la implementarea unor proiecte in domeniul generarii energiei electrice care utilizeaza combustibili fosili, resurse regenerabile si din domeniul energiei nucleare. S.C. Electrica S.A. poate desfasura si alte activitati pentru sustinerea obiectului de activitate, in conformitate cu legislatia in vigoare si cu statutul propriu.
1. Viziune
- Electrica SA este cel mai puternic si mai performant prestator de servicii energetice din Romania, propunandu-si totodata sa devina un concurent important pe piata externa. 
- Serviciile ELECTRICA SA vor fi in topul preferintelor clientilor. 
- Vom fi compania cu capital public cu cea mai mare cifra de afaceri din ROMANIA.
2 Misiune
ELECTRICA SA are misiunea de a distribui si furniza energie electrica si de a asigura servicii energetice de inalta calitate, in conditii de siguranta, ratiunea care pune in miscare toate actiunile companiei fiind aceea de a asigura clientilor, casnici sau industriali, servicii calitative, menite a le asigura baza confortului si progresului economic, raspunzand intru totul exigentelor acestora. In aceasta directie, personalul companiei, care are o inalta calificare, actioneaza cu profesionalism si daruire.
3 Valorile noastre
Progres prin calitate si competenta: fiecare angajat al societatii ELECTRICA SA este constient de necesitatea de a se perfectiona continuu si de a face performanta pentru a atinge cele mai exigente standarde in domeniul calitatii si competentei. Acestea sunt premisele progresului, forta cu care contribuim, zi de zi, la imbunatatirea calitatii vietii oamenilor, prin apelul la cele mai performante tehnologii si metode de lucru. 
Angajament si grija fata de clienti: fiecare dintre noi, angajatii ELECTRICA SA, lucram pentru a oferi cele mai bune servicii si conditii clientilor nostri. Noi stim ca nici un efort nu este prea mare pentru indeplinirea misiunii companiei a carei intreaga activitate este guvernata de motto-ul: ELECTRICA exista pentru a oferi clientilor confort si energie pentru dezvoltare. 
Responsabilitate fata de comunitatea locala: am raspuns si vom raspunde de fiecare data prezent atunci cand va fi nevoie de sprijinul nostru pentru a asigura unul din cele mai importante aspecte ale firescului cotidian: energia electrica. Fiind constienti de importanta vitala a serviciului pe care il furnizam, ne implicam activ in viata comunitatii pentru a preveni si inlatura orice factor de risc care ameninta buna derulare a activitatii cotidiene.
In acelasi timp, angajatii ELECTRICA SA actioneaza cu respect si responsabilitate fata de mediul inconjurator, fiind preocupati de asigurarea unei dezvoltari durabile prin protejarea resurselor pentru viitor. 
Conservarea traditiei tehnice romanesti: Pentru ca suntem una din cele mai mari companii romanesti am inteles sa ne asumam activ responsabilitati de ordin social. Astfel, ne implicam in pastrarea si promovarea tezaurului inventicii romanesti in cadrul
Muzeului Tehnic Dimitrie Leonida, aflat in administrarea companiei. Iar una din cele mai importante modalitati de valorificare a acestui inestimabil patrimoniu este atragerea tinerei generatii inspre domeniul tehnic, prin organizarea de evenimente si manifestari Educative. 
Ne-am concentrat atentia asupra gradului de satisfactie a clientului, asupra imbunatatirii permanente a serviciilor oferite.
4.ANGAJAMENTUL PRESEDINTELUI CATRE ACTIONARI
De cativa ani buni ELECTRICA a pasit pe calea transformarii intr-o companie moderna si dinamica. Experienta, puterea si increderea in noi insine, le castigasem deja. De aceea, suntem mandri ca rezultatele obtinute in 2005 au confirmat directia pozitiva in care ne-am inscris.
Noi,cei care facem parte din echipa Electrica S.A. avem o pasiune: munca bine facuta. Fie ca este vorba de dezvoltarea afacerii, de implementarea unor sisteme noi si performantesau de relatia cu clientii, partenerii si colaboratorii- in fiecare an ne propunem mai mult, ridicam stachetasi ne impunem sa fim la inaltime.
Din acest punct de vedere, anul 2004 nu este o exceptie. La moment de bilant, suntem mandrii sa afirmam ca ne-am indeplinit cu prisosinta datoria, dovedind o data in plus ca Electrica este o companie moderna si puternica, avand ca centru de forta al valorilor calitatea si performanta. Progresele facute la nivelul intregii societati, modul in care am stiut sa urmarim indeplinirea unor obiective ambitioase, demonstreaza ca avem o echipa puternica si un management profesionist si riguros.


Fisiere in arhiva (1):

  • Studiu de Caz - SC Electrica SA.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!