Studiul Caracteristicilor unui Produs din Perspectiva Clientilor

Cuprins proiect Cum descarc?

Capitolul I : Istoric firma 2
Capitolul II : Viitor MET 4
Capitolul III : Concluzii 6


Extras din proiect Cum descarc?

Capitolul I : Istoric firma
MetLife - Metropolitan Life Insurance Company, are o experienta de peste 146 de ani si este un lider global in domeniul asigurarilor de viata si beneficiilor pentru angajati. Aceasta companie este recunoscuta in lumea intreaga pentru planuri de protectie si pensie, dar si datorita solutiilor de economisire oferite. in toata lumea, datorita achizitiilor, parteneriatelor si actionariatului mixt a reusit sa construiasca o prezenta puternica si prin extinderea produselor de baza si a competentelor pe plan international sa consolideze un nume si sa crestem nivelul companiei.
Metropolitan Life Insurance Company ofera asigurari de viata, de sanatate, de accidente, planuri de economisire si de pensii in intreaga lume, datorita agentilor dar si a partenerilor nostrii de distributie, cum ar fi bancile sau brokerii. Compania lucreaza atat cu alte companii sau familii cat si cu guverne pentru a le asigura solutii financiare. MetLife se bucura de increderea si cooperarea a 90 de milioane de clienti din intreaga lume dar si a peste 90 de companii din primele 100 care fac parte din TOP FORTUNE 500 din Statele Unite ale Americii. Aceasta companie are experienta a celor peste 146 de ani de activitate dar si resursele globale pentru a activa pe plan international chiar si in aceste conditii de criza din zilele noastre.
Compania MetLife - Metropolitan Life Insurance Company activeaza pe piata asigurarilor din Romania din anul 2010 in urma achizitiei firmei Alico Asigurari si Alico Pensii, din noiembrie 2010. In urma cu un an, in 2012, firma s-a extins pe piata romaneasca prin achizitionarea companiei Aviva Asigarari de Viata care isi va schimba denumirea juridical in Metropolitan Life Asigurari. In Romania, Alico Asigurari si Metropolitan Life Asigurari isi desfasoara activitatea sub denumirea de Metropolitan Life in timp ce Alico Pensii va prelua separat denumirea noului brand.
Mascota companiei MetLife este reprezentata de catelul Snoopy, celebrul personaj de desene animate care a luat viata la data de 10 august 1950 in Statele Unite ale Americii. Colaborarea dintre Snoopy si MetLife dateaza inca din anul 1985, atunci cand MetLife a cumparat pentru inceput dreptul de a folosi personajele Peanuts in campanii publicitare. In acel an, MetLife a facut una dintre cele mai de succes campanii publicitare, introducand sloganul "Get me. It pays." Din acel moment, Snoopy inspira accesibilitate si prietenie si este imaginea de baza a companiei MetLife prin care aceasta se diferentiaza de restul concurentilor. Datorita succesului obtinut prin folosirea catelului Snoopy ca imagine a firmei, in prezent MetLife detine licenta de folosire a personajului de desene animate.
Pentru a demonstra si mai mult recunostinta de care se bucura MetLife - Metropolitan Life Insurance Company, am atasat o imagine cu premiile castigate in ultimii ani de catre companie:
Capitolul II : Viitor MET 
Viitor MET este primul produs de anuitate garantata oferit in Romania de Metropolitan Life, fiind special creat pentru a ajuta clietii ca la momentul pensionarii sa aiba asigurat standardul de viata cu care au fost obisuiti pe parcursul vietii active.
Pentru a-si mentine standardul de viata, trebuie sa puna deoparte in fiecare luna cati bani doreste fiecare astfel incat la pensie sa beneficieze de un venit lunar garantat si fix, pe viata.
Deosebirea dintre alte instrumente prin care se poate economisii pentru pensie, Viitor MET - Anuitate garantata poate aduce :
- GARANTIA ca se va primi un venit lunar fix, stabilit si cunoscut inca din momentul semnarii contractului
- GARANTIA ca anuitatea va fi platita pe toata durata vietii, incepand cu momentul ales pentru pensionare ( 60 sau 65 ani )
- GARANTIA ca anuitatea va fi platita pentru cel putin 15 ani : daca decesul survine inainte de 15 ani de la data pensionarii, anuitatea va fi platita beneficiarilor, astfel incat acestia sunt protejati financiar pana la finalul acestei perioade.


Fisiere in arhiva (2):

  • Studiul Caracteristicilor unui Produs din Perspectiva Clientilor
    • Met Life final..docx
    • Presentation1.pptx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!