West Pac Banking Corporation

Cuprins proiect Cum descarc?

Capitolul I. DESCRIREA ORGANIZATIEI 3
Capitolul II. PREZENTAREA ELEMENTELOR DE CULTURA ORGANIZATIONALA 4
CAPITOLUL III. Analiza comparativa a culturii nationale din Australia, Singapore si Romania 7
CAPITOLUL IV. Implicatiile specificitatii culturale ale tarii in care se afla sediul central asupra culturii organizationale din filiala deschisa in Romania 16
Bibliografie 21


Extras din proiect Cum descarc?

Capitolul I. DESCRIREA ORGANIZATIEI
,,Suntem o banca pe care va puteti bizui"!!!
Westpac Banking Corporation este o Banca multinationala, una dintre cele 4 mari banci australiene si a doua banca ca marime din Noua Zeelanda.A fost Infiintata in anul 1982 sub denumirea de Westpac.Obiectul de activitate il constituie serviciile financiare ce includ credite bancare,carduri de credit,credite ipotecare,imprumuturi bancare,asigurari,comert international si alte servicii bancare, ce servesc aproximativ 8,2 milioane de clienti.Sediul central se afla in Sydney, Australia avand sucursale in: Noua Zeelanda, Fiji, Noua Guinee, Samoa, Insulele Solomon Tonga, Vanuatu, Singapore, Hong Kong, China, Indonezia, SUA, Anglia.
In anul 2011, Westpac avea 12,200,000 de clienti, fiind banca din Australia cu cele mai multe sucursale,aproximativ 1200 si o retea cu mai mult de 2800 ATM-uri. Banca este cea de-a doua mare furnizoare de creditare si de platforme de avere de catre fondurile administrate din Australia, dupa active. In anul 2011 venituri erau estimate la $6.991 bilioane, active in valoare de $870 bilioane si in jur de 40.000 de angajati (2008).
Gail Kelly (nascuta la 25 aprilie 1956) este actuala director executiv (CEO) al Westpac. In 2002, ea a devenit prima femeie CEO al unei banci australiene de top sau 15 si din 2005, a fost cea mai bine platita femeie dintr -o corporatie australiana. Ea a acceptat pozitia de CEO la Westpac in 2008.
Westpac a fost recunoscut de catre Dow Jones Sustainability Index ca banca cea mai durabila in lume, timp de cinci ani de functionare.
Viziunea noastra: Pentru a fi lider de companie de servicii financiare din Australia si Noua Zeelanda.
Scopul nostru: Pentru a ajuta ca fiecare dintre cele 10 milioane de clienti sa atinga toate obiectivele financiare.
Ambitiile noastre: Pentru a castiga toti clientii nostri de afaceri, prin punerea lor pe primul plan in tot ceea ce facem.
Capitolul II. PREZENTAREA ELEMENTELOR DE CULTURA ORGANIZATIONALA
Cultura organizationala exista indiferent de organizatie; este cea care "leaga organizatia" intr-un lant de semnificatii tacite care ofera intelesuri specific umane tuturor activitatilor si proceselor organizationale. In acelasi timp este factorul de rezistenta cel mai important in orice demers de schimbare, indiferent de anvergura acestuia.Unul din factorii cei mai importanti in construirea culturii organizationale se datoreaza particularitatilor interactiunilor dintre angajati, a leadership-ului si a calitatii comunicarii organizationale.O organizatie cu o astfel de cultura nu are nevoie de sisteme de control si sisteme birocratice. Oamenii ce compun o cultura puternica nu au nevoie de indemnuri suplimentare, accepta deja neconditionat "regulile jocului" iar organizatia reuseste sa formeze un anumit tip de angajat dezirabil. Din acest motiv nu sunt putini managerii care inteleg importanta ca o cultura organizationala puternica ar fi aceea in care exista un aliniament puternic intre valorile si principiile organizatiei. Aceasta fiind putin tangibila si dificil de masurat devine o piatra de incercare care se lasa prea putin influentata de diversele programe de modelare a culturii. Managementul culturii organizationale este considerat de unii teoreticieni (Fombrun) ca fiind "un tel coplesitor daca nu chiar imposibil". Un cercetator afirma ca "organizatia nu are cultura, ea este cultura" - din acest motiv este foarte greu sa incercam sa o manageriem.
PUNCTE FORTE ALE ORGANIZATIEI:
Reputatie buna. Dupa ce ai lucrat la Westpac ar fi usor sa gasesti rolul urmator. Locatie excelenta, foarte convenabil pentru a accesa cu trenul . Institutul Davidson ofera o biblioteca cuprinzatoare a resurselor educatiei financiare - indiferent de nivelul de experienta sau de cunostinte. Si tu nici macar nu trebuie sa fii un client Westpac pentru a participa. Alegeti din:
Seminarii gratis locale organizate in ramurile Westpac pe o varietate de finante personale si subiecte de management al afacerii
Educatie si consiliere prin sugestii financiare gratuite, sfaturi, instrumente, articole si sfaturi generale.
Cursuri de scurta durata in managementul financiar, planificarea afacerilor, resurse umane si comertul international (clientii Westpac primesc o reducere de 25% a tarifelor de curs standard pentru cursuri de scurta durata).
Calificari recunoscute la nivel national, in fluxuri de finante, de afaceri si de gestionare la nivel de Certificat IV si Diploma; efectuat on-line, sau printr-un amestec de invatare online si fata-in-fata. Westpac ajuta nu-pentru-profit ci pentru a asigura o dezvoltare continua cu noi oportunitati. 
Westpac ajuta intreprinderile mici sa se dezvolte si sa isi imbunatateasca linia de produse. 
Luam atitudine pentru a face o diferenta semnificativa.
Ca operatiune de gestionare a averii, Westpac produce si distribuie produse financiare destinate pentru a ajuta clientii sa acumuleze, sa gestioneze si sa isi protejeze averea lor.
Obiectivul este de a atrage si pastra performante ridicate ;oameni care se axeaza pe realizare,dedicati pentru a ajuta clientii, actioneaza cu integritate si sa lucreze ca o echipa.
Westpac se angajeaza sa ofere un mediu in care personalul are oportunitati de dezvoltare si promovare, relatii pline de satisfactii, angajamentul comunitatii si flexibilitatea de a echilibra
munca lor si angajamentele de viata.
Suntem un furnizor de top de servicii bancare en-gros din zona, cu o prezenta in crestere in regiunea Asia / Pacific.
Managerii nostri si analistii ofera clientilor expertize de ultima ora si solutii bazate pe noi abordari.
Noi oferim solutii personalizate care raspund nevoilor clientilor, in orice stadiu al ciclului de
viata de afaceri. Prioritatea managerilor este clientul nostru. Pietele de capital si imprumut
Westpac se concentreaza furnizand clientilor avantajul cunoasterii aprofundate a pietei si una dintre cele mai mari vanzari si a retelelor de distributie din Australia si Noua Zeelanda, impreuna cu expertiza intr-o gama larga de industrii si sectoare.
Echipa noastra de experti furnizeaza sfaturi de sunet, de executie precise si corecte de decontare pentru a satisface schimbul clientilor nostri straini, rata dobanzii si nevoile de expunere de marfuri.
Actiunile Westpac se angajeaza sa faciliteze clientui solutii de avere printr-o serie de dezvoltari de produse inovatoare si servicii superioare privind oferta de produse actuale.
Carierele in cadrul echipei noastre se extind de la dezvoltarea afacerilor/distributie,dezvoltare de produs, de comercializare, de piata si de gestionare a riscului de credit, management de portofoliu si management de proiecte.
Managementul Fondurilor Hastings este responsabila pentru crearea de investitii active alternative, inclusiv proprietatea, infrastructura economica si sociala, precum si de mare randament datoriei.


Fisiere in arhiva (1):

  • West Pac Banking Corporation.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!