Alka Group - Nutline

Cuprins proiect Cum descarc?

CAPITOLUL I PREZENTAREA PRODUSULUI NUTLINE 
Scurt istoric 3
1.2 Prezentarea Produsului 4
1.2.1Denumirea Produsului 4
1.2.2 Ingrediente 5
1.3 Structura organizatorica (legăturile dintre departamente, organigramă) 5
CAPITOLUL II ANALIZA MEDIULUI DE MARKETING AL FIRMEI SC INTERSNACK SRL 
2.1 Descrierea mediului de marketing 7
2.1.1 Micromediul 7
2.1.2 Macromediul 7
2.1.3 Obiective 8
2.2 Piaţa firmei 9
2.3 EFECTUAREA ANALIZEI CU PRIVIRE LA CONCURENŢA DIRECTĂ ŞI INDIRECTĂ 14
CAPITOLUL III EVALUAREA CIFREI DE AFACERI A FIRMEI INTERSNACK
3.1 Produsele firmei 15
3.1.1 Ambalajul 17
3.2 Politica de promovare
3.2.1 Activitatea promotionala 18
3.3 Politica de produs 20
3.3.1 Politica de pret 20
3.4 Politica de distributie 20
3.5 Evaluarea cifrei de afaceri a firmei 21
Cap.IV Analiza gradului de satisfactie al clientului fata de produsul Nutline
4.1 Prezentarea chestionarului 26
4.2 Analiza si interpretarea informatiilor obtinute 28
Concluzii 34
BIBLIOGRAFIE 35


Extras din proiect Cum descarc?

CAPITOLUL I 
PREZENTAREA PRODUSULUI NUTLINE
1.1 ELEMENTE DE IDENTIFICARE
SCURT ISTORIC
Alka Grup este un grup de companii producatoare de alimente din România , înfinţat în anul 1994 . Compania este specializată în producţia , ambalarea şi depozitarea de cafea, napolitane glazurate şi neglazurate , biscuiţi , ingrediengte precum şi fructe uscate (dry fruit snacks) (semințe, fistic, migdale, mix de fructe uscate)
Grupul Alka, deținut de familia Krenzia din Israel, include firmele Alka Co., producător de napolitane, biscuiți, cafea, cu o fabrică la Bucureşti , Alka Pro, producător de fructe uscate, cu o unitate de producție la Filipeştii de Pădure (judeţul Prahova) , şi Alka Trading, distribuitor al produselor grupului . De asemenea, grupul include, din anul 2007, şi firma Alka Trading Magyarosarszag . Portofoliul de produse Alka cuprinde mărci precum Alka, Alka-Prăjitura casei, Nutline, ZEO, Dr. Krantz, Alfers, Gold Mocca şi Stretto, fiind unul dintre liderii pieţei de dulciuri din România .
În octombrie 2010, Alka a vândut divizia Nutline, care deţinea peste 50% din piaţa seminţelor prăjite, către compania rivală Intersnack . 
Intersnack Grup, prin cele doua companii Intersnack Romania S.R.L si Flipper Comimpex S.R.L, preia in 2010 portofoliul de seminte, alune si fructe uscate de la Alka Grup. Incepand cu 2 decembrie 2010, toate activitatile de vanzare, distributie, productie, logistica, aprovizionare, marketing pentru portofoliul de seminte, alune si fructe uscate comercializate anterior de Alka Grup vor fi preluate si desfasurate de Intersnack Grup, prin cele doua companii Intersnack Romania S.R.L. si Flipper Comimpex S.R.L. Acesta achizitie reprezinta cea mai mare operatiune efectuata pe segmentul semintelor, alunelor si fructelor uscate, Alka Grup fiind lider pe acest segment in Romania. Intersnack România S.R.L. si Flipper Comimpex S.R.L sunt parte a grupului Intersnack, al doilea mare producător european de snack-uri sărate. 
După finalizarea Tranzacţiei, Alka Pro, Alka Trading şi afiliaţii Alka Trading nu vor mai deţine active şi nu vor mai desfăşura activităţi în domeniul snacksurilor pe bază de seminţe şi snacksurilor pe bază de fructe cu coajă. 
Contractul de vânzare - cumpărare active încheiat între Intersnack România, în calitate de cumpărător, şi Alka Trading, în calitate de vânzător, prevede: 
• cumpărarea de către Intersnack România a unor elemente din fondul de comerţ al întreprinderii Alka Trading aferente ACTIVELOR, în principal, vehiculele deţinute de vânzător şi contractele de închiriere pentru vehiculele închiriate de acesta precum şi contractele încheiate cu clienţii şi distribuitorii; 
• Alka Trading va pune la dispoziţia cumpărătorului Know-how-ul de marketing şi know- how-ul referitor la vânzările aferente ACTIVELOR precum şi baza de date, software-ul şi informaţiile (evidenţele contabile, evidenţa salariaţilor, listele de clienţi, informaţiile de marketing, materialele de marketing şi desfacere etc); 
• transferul salariaţilor, de la vânzător la cumpărător, cu respectarea prevederilor Legii nr. 53/2003 - Codul Muncii şi a Legii nr.67/2006 privind protecţia drepturilor salariaţilor în cazul transferului întreprinderii, al unităţii sau al unor părţi ale acestora, în România; 
• încheierea unui Contract de Prestări de Servicii, inclus ca anexă la Contractul de vânzare - cumpărare active, care prevede, prestarea de către Alka Trading, în favoarea Intersnack România, a serviciilor de vânzare şi distribuţie a produselor către clienţi. 
1.2 Prezentarea Produsului
Nutline ofera o gama de seminte de floarea soarelui prajite si sarate. Acestea fiind alegerea excelenta pentru o gustare. Nutline ofera seminte de floarea soarelui care sunt bogate in proteine, fibre, minerale, vitamine, fitochimicale, grasimi sanatoase. Semintele de floarea-soarelui sunt in mod natural un snack sanatos şi energizant.
Intersnack prezinta Nutline in trei varinante de ambalare: pachetele de 100g, 200g si 300g.
Semintele de floarea soarelui Nutline contin vitamine si minerale:
• Fier, necesar organismului , acesta intervine in numeroase reactii chimice si permite indeosebi transportul oxigenului prin hemoglobina globulelor rosii ;
• Fosfor, pentru controlul echilibrului calciului si cel acidobazic; 
• Magneziu, pentru crester;
• Vitamina B6 ajuta la defalcarea corecta a zaharurilor si amidonului;
• Vitamina E, un puternic antioxidant care protejeaza celulele organismului;
• Zinc ajuta la stimularea activitati mintale si ajuta la buna functionare a creierului.


Fisiere în arhivă (1):

  • Alka Group - Nutline.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!