Analiza Comparativa a Strategiilor de Creare a Identitatilor Online

Extras din proiect Cum descarc?

PARTICULARITATI ALE STRATEGIEI DE CREARE A IDENTITATII ONLINE A COMPANIEI CITROEN 
Multi nu stiu ca simbolul sagetii duble este prezent pe autovehiculele marcii de la fondarea acesteia in 1919. Aceasta nu inseamna, insa, ca sageata dubla nu a evoluat de-a lungul timpului. In ultimii ani, a aparut o tendinta de supradimensionare si stilizare. Simbolul Citroen devine din ce in ce mai vizibil. Sageata dubla care marcheaza autovehiculele marcii are o istorie proprie. Trebuie sa ne intoarcem in timp, la inceputul secolului trecut, in momentul in care parintele fondator al marcii, Andre Citroen, incepe sa fabrice angrenaje cu dinti in forma de sageata. Acesta cumparase licenta de productie a angrenajelor de la un unchi al mamei sale, nascuta la Varsovia. Urmarea este cunoscuta - compania Engrenages Citroen devine o prezenta marcanta in industria auto si decide sa amplaseze sageata dubla pe grilele radiatoarelor autovehiculelor sale, ca semn distinctiv.
1919: Aparitia primului logo octogonal cu sageti argintii sau aurii pe fond albastru, in partea de sus a radiatorului, sub busonul de alimentare cu apa a modelului Type A (10 CP).
1932: Aparitia sagetii duble pe intreaga grila a radiatorului.
1949: Aparitia unui nou logo odata cu lansarea modelului 2 CV, cu sageata dubla amplasata intr-un cadru oval, situat pe grila radiatorului. Cadrul oval dispare in anul 1954 -ramane doar sageata dubla.
1955: Lansarea modelului DS 19, cu o mica sageata dubla aurie sau argintie, prezenta doar pe profilul posterior al autovehiculului.
2004-2005: Dubla sageata inaripata decoreaza modelele C4, C5 si C6.
In Romania, autoturismele CITROEN sunt distribuite prin intermediul unor dealeri autorizati in Bucuresti si 7 judete ale tarii, urmand ca in viitor sa se realizeze o acoperire integrala a tuturor judetelor cu reprezentante de vanzari CITROEN ( Belvedere Motors, Alpha Motors, EuropCar, SD Prestige, Cartec Trading, PRO MOTOR, EVEMAN Banat).
Pe pagina de start a site-ului Citroen apare un slider care prezinta anumite sectiuni din site cum ar fi: oferte speciale, noutati, informatii despre C5 Facelift, C-ZERO etc.
Figura nr. 1 - Prezentarea home-page-ului website-ului www.citroen.ro


Fisiere in arhiva (1):

  • Analiza Comparativa a Strategiilor de Creare a Identitatilor Online.ppt

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!