Analiza Financiara S.C. DC NEW MODE S.R.L.

Extras din proiect Cum descarc?

SC NEW MODE SRL,cu sediul la Timisoara a fost infiintata in iunie 1996 si este inregistrata la Registrul Comertului sub nr 203,din 9 iunie 1996,Cod Fiscal 19956977. Pe atunci, aceasta activitate se desfasura sub forma unui punct de lucru in Timisoara care asigura productia, comercializarea, instalarea si intretinerea jaluzelelor orizontale din aluminiu si jaluzlelor verticale din material textil.

Atelierele de productie, birourile administrative si spatiile de depozitare pentru materie prima se gasesc in Timisoara. Capacitatea atelierelor este extrem de ridicata, fapt dovedit mai ales in cazul lucrarilor mari realizate in termene scurte.

Personalul de la productie si cel de la montaj este pregatit in cadrul relatiei firmei cu reprezentanti ai firmelor partenere din: Olanda, Belgia, Germania , Italia, Polonia, Ungaria.

Magazinelor de prezentare din Timisoara, Bucuresti,Oradea si Drobeta-Turnu Severin, se alatura o serie de colaboratori din intreaga tara, care promoveaza si comercializeaza produsele DC New Mode

Din 1997 se suplimenteaza activitatea cu alte produse astfel ca, in momentul de fata, DC New Mode produce si comercializeaza: porti de garaj, copertine parasolare , grilaje mobile, rulouri exterioare, usi pliabile, jaluzele verticale si orizontale, storuri textile, plase contra insectelor. Pe langa activitatea de productie, firma comercializeaza componente si accesorii pentru producerea de: jaluzele verticale si orizontale, rulouri exterioare, plase contra insectelor si usi pliabile.

Diagnosticul juridic

Puncte Forte:

Din punct de vedere legal firma nu prezinta probleme deosebite care sa ii afecteze activitatea in perspectiva
Din punct de vedere legal firma este organizata si functioneaza conform tuturor normelor legale 

Puncte Slabe:
Nu exista contracte pe lunga durata cu furnizorii,societatea aprovizionandu-se pe baza de comenzi de la un numar mare de agenti economici
Garantia reala constituita pt creditul luat de la BRD genereaza asupra sanselor firmei de contractare a noi imprumuturi in conditii avantajoase de dobanda

Diagnosticul tehnic 

Puncte Forte:

Utilajele si echipamentele care sunt utilizate pentru aspecul tehnic al produselor la caror realizare participa au fost la momentul achizitiei la un inalt nivel tehnic,care in prezent se mentine,utilajele respective contribuind la nota de fiabilitate si tehnicitate a produselor respective

Puncte slabe:

Din analiza perioadei in care au fost achizitionate mijloacele tehnice s-a constatat ca 20% au fost achizitionate de mai putin de 10 ani,60% au vechime cuprinsa intre 10-15 ani,si 20% sunt mai vechi de 20 de ani.Se poate remarca ca desi dotarea si tehnologiile de fabricatie sunt la nivel mediu acestea au un grad de imbatranire ridicat 80% dintre ele avand o vechime de peste 10 ani.

Oportunitati:

Firma este unic producator intern de jaluzele,usi pliabile,grilaje mobile,porti de garaj fapt care confera o pozitie privilegiata pe piata interna.Apare oportunitatea largirii si diversificarii bazei de clienti ai firmei.Aceasta oportunitate poate fi insa exploatata doar in prezenta unor strategii de productie reformulate in vederea adaptarii la cerintele si asteptarile acestor investitori strategii.

Riscuri:

Riscurile se refera la posibilitatea ca piata interna sa isi micsoreze capacitatea de absortie a produselor firmei.in plus datorita invechirii tehnologiilor rentabilitatea financiara a echipamentelor produse scade comparativ cu cea a competitiei conditii in care piata externa devine greu acesibila .A ceste riscuri pot fi contractate doar prin contiurea restructurarilor incepute si initierea unui program sustinut de tehnologizarea masiva.Alternativele de finantare devin asadar:atragerea de investitori straini,imprumturi pe termen lung,leasing.


Fisiere in arhiva (1):

  • Analiza Financiara S.C. DC NEW MODE S.R.L..doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!