Analiza Gradului de Satisfactie al Clientilor Companiei Real

Extras din proiect Cum descarc?

Cercetare de marketing:
ANALIZA GRADULUI DE SATISFACTIE AL CLIENTILOR COMPANIEI real,- prin intermediul CHESTIONARULUI
Definirea problemei decizionale
Scopul cercetarii
Elaborarea obiectivelor, ipotezelor si variabilelor cercetarii
Alegerea surselor de informatii
Selectarea modalitatii de culegere si sistematizare a informatiei
Elaborarea programului de desfasurare a cercetarii
Faza de realizare a cercetarii de marketing
Recoltarea informatiilor
Prelucrarea, analiza si interpretarea informatiilor
Elaborarea raportului de cercetare
real,-Romania - Scurt istoric al companiei
real,- Hypermarket Romania SRL a intrat pe piata de retail din Romania in martie 2006, cand a fost deschis primul magazin in Timisoara. Au urmat alte 23 hipermarketuri, deschise in centre economice importante ale tarii, astfel incat reteaua numara la momentul actual 24 hipermarketuri. 
Varietate si prospetime 
Segmentul alimentar reprezinta 75% din totalul vanzarilor real,- In sectorul produselor alimentare un accent deosebit se pune pe calitate si prospetime. Fie ca e vorba de fructe si legume, fie ca e vorba de carne, mezeluri, peste, branzeturi sau gama larga de produse lactate si de panificatiepune real,- zilnic la dispozitia clientilor sai o oferta de marfuri proaspete din toata lumea, precum si din regiune, in functie de anotimp. In fiecare zi se prelucreaza si prepara sute de produse proaspete in fiecare magazin real,- Painea si alte produse de panificatie de exemplu sunt coapte pe parcursul zilei chiar in hipermarketul Pentru a real,- asigurarea calitatii ridicate a produselor proaspete, multi dintre angajatii din Romania au fost instruiti in tari ca Polonia, Rusia si Germania. 
Calitatea de top - la preturi accesibile 
Segmentul nealimentar convinge cumparatorii prin concepte inovative de sortimente. Acestia vor gasi tot ce le este necesar pentru nevoile cotidiene, intr-un singur magazin. real,- dispune de o gama larga de produse, un sortiment variat, orientat catre familie la preturi favorabile: calitate la preturi accesibile.
Tot pe acest segment se pot gasi o gama larga de produse electronice si electrocasnice, carti si muzica, precum si bunuri de larg consum, articole de sport, jocuri si articole pentru timpul liber, textile si incaltaminte, etc. 
Salariatii nostri - fundamentul succesului nostru 
Personalul nostru reprezinta garantia succesului companiei noastre. Aceste este motivul pentru care real,- investeste in pregatirea si in cursuri de specializare oferite celor aproximativ 50.000 de salariati ai sai din Germania si din tarile unde este prezent pe piata. In fiecare an un numar de 2.000 de tineri beneficiaza de o pregatire profesionala bine fundamentata si orientata catre viitor - pregatire care se adreseaza fie personalului care lucreaza in head office, sau celor implicati in activitati de comert cu amanuntul, de comercializare de alimente, fie vanzatorilor. De asemenea oferim cursuri de specializare atat pentru absolventii de liceu cat si pentru cei cu studii superioare. Consideram ca, dupa o pregatire elementara bine fundamentata, cheia succesului pe termen lung se asigura printr-o continua pregatire la locul de munca. Oferta noastra de seminare, cu continut actualizat in fiecare an, precum si initiativele de promovare la toate nivelurile si din toate departamentele operationale, pregatesc oamenii sa faca fata noilor provocari si mentin competenta salariatilor nostri la nivelul celor mai recente standarde. Si pentru a asigura un training de succes, care sa sustina ritmul alert de expansiune al companiei noastre, real,- a infiintat Scoala de Succes, un departament menit sa furnizeze - pentru inceput, pentru domeniile operational si cumparari - programe de training de cea mai buna calitate, sustinute in exclusivitate de catre specialistii real,- Romania.
Piata si regiunea - parteneri puternici 
real,- Hypermarket se afla in stransa legatura cu tara in care functioneaza. real,- reprezinta un utilizator pe scara larga a ofertei locale de produse si creeaza intre de 400 - 450 de locuri de munca in fiecare magazin. 80% din produsele oferite spre vanzare sunt asigurate de la producatorii nationali. 
Magazinele real,- sunt amplasate fie de sine statator fie in parcuri de retail. Zona de Galerie pozitionata in fata hipermarketului ofera clientilor o serie de alternative la cumparaturi, suplimentand in acest mod real,- propriul nostru portofoliu de produse. Acesta este de altfel motivul pentru care hipermarketurile real,- prezinta o atractivitate unica. Galeria comerciala eleganta, ambientul placut, existenta spatiilor largi de parcare, diversele servicii oferite clientilor fac din real,- hypermarket un centru comercial de succes. 
Chestionarul - instrument eficient de testare calitativa a satisfactiei clientului
Definirea problemei decizionale:
Prin crearea unui chestionar care sa poata fi aplicat prezentilor clienti si cei potentiali ai companiei se urmareste studierea gradului de satisfactie al clientilor real,-.
Scopul cercetarii
Studiul gradului de satisfactiei al clientilor real si preferintele acestora de cumparare, evaluarea hypermarketului real referitor la: preturi, diversitatea produselor.
Elaborarea obiectivelor cercetarii
- determinarea tipului de cumparaturi preferate de persoane si anume cele de gen hipermaket, supermarket sau magazine de proximitate;
- frecventa de cumparare in hypermarket;
- tendintele de cumparare: produse alimentare sau non-alimentare;
- din ce zone ale orasului provin clientii cu cea mai mare frecventa de cumparare;
- cu ce mijloc de transport prefera sa ajunga acestia la magazin;
- ce parere au despre trafic si daca acesta este un impediment;
- cat de mult timp petrec in medie in hypermarket;


Fisiere in arhiva (1):

  • Analiza Gradului de Satisfactie al Clientilor Companiei Real.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!