Analiza Pietei - Portofele

Extras din proiect Cum descarc?

Structura
Piata portofelelor este stucturata in doua mari categorii:
?Consumatorii-cei care utilizeaza portofele( astfel de persoane sunt in principal cele care pun mare accent pe organizare,care vad in portofel functia acestuia de simplificare a tranzactiilor zilnice, persoane pentru care timpul este pretios, nedorind spre exemplu sa petreaca mai mult timp cautand banii prin geanta sau prin buzunare).
?Nonconsumatorii-cei care nu folosesc portofele( aceasta categorie este formata predominant de catre persoanele din mediul rural si copiii cu varste pana la 10-11 ani).
Criterii demogrfice
-Varsta:portofelele se adreseaza tuturor persoanelor in special celor de la 10-11 ani in sus. Carcteristicile dorite la un portofel sunt diferite in functie de categoriile de varsta.
-Sex : modelele de portofele se diferentiaza in functie de sexul persoanei.Portofelele pentru barbati au modele mai simple ,sunt mai inchise la culoare si mai practice,pe cand portofelele pentru femei sunt concepute pentru a completa tinuta ,au rol de accesoriu,asortandu-se de exemplu cu geanta sau cureaua,au modele mai complexe,de diferite culori. si materiale.
-Venit:persoanele cu venituri mici vor opta pentru un portofel mai ieftin si practic,pe cand pentru persoanele cu venituri medii si mari raportul pret-calitate este foarte important ,cautand sa achizitioneze portofele unice,din materiale de foarte buna calitate,produse de marci de prestigiu.
-Mediul-persoanele din mediul rural,sau persoanele cu venituri relativ mici, tind sa achizitioneze portofele de calitate inferioara,care au preturi mici,neacordand prea mare importanta acestui produs.Cererea pentru portofele din acesta zona este destul de mica fata de cea din mediul urban.


Fisiere in arhiva (1):

  • Analiza Pietei - Portofele.ppt

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!