Analiza pieței - portofele

Extras din proiect Cum descarc?

Structura
Piaţa portofelelor este stucturată în două mari categorii:
●Consumatorii-cei care utilizează portofele( astfel de persoane sunt în principal cele care pun mare accent pe organizare,care văd în portofel funcţia acestuia de simplificare a tranzacţiilor zilnice, persoane pentru care timpul este preţios, nedorind spre exemplu să petreacă mai mult timp căutând banii prin geantă sau prin buzunare).
●Nonconsumatorii-cei care nu folosesc portofele( această categorie este formată predominant de către persoanele din mediul rural şi copiii cu vârste până la 10-11 ani).
Criterii demogrfice
-Vârsta:portofelele se adreseazǎ tuturor persoanelor în special celor de la 10-11 ani în sus. Carcteristicile dorite la un portofel sunt diferite în funcţie de categoriile de vârstǎ.
-Sex : modelele de portofele se diferenţiazǎ în funcţie de sexul persoanei.Portofelele pentru bǎrbaţi au modele mai simple ,sunt mai închise la culoare şi mai practice,pe când portofelele pentru femei sunt concepute pentru a completa ţinuta ,au rol de accesoriu,asortându-se de exemplu cu geanta sau cureaua,au modele mai complexe,de diferite culori. şi materiale.
-Venit:persoanele cu venituri mici vor opta pentru un portofel mai ieftin şi practic,pe când pentru persoanele cu venituri medii şi mari raportul preţ-calitate este foarte important ,căutând să achiziţioneze portofele unice,din materiale de foarte bună calitate,produse de mărci de prestigiu.
-Mediul-persoanele din mediul rural,sau persoanele cu venituri relativ mici, tind să achiziţioneze portofele de calitate inferioară,care au preţuri mici,neacordând prea mare importanţă acestui produs.Cererea pentru portofele din acesta zonă este destul de mică faţă de cea din mediul urban.


Fisiere în arhivă (1):

  • Analiza Pietei - Portofele.ppt

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!