Caiet de practică - Restaurantul La pân' la ziuă

Extras din proiect Cum descarc?

1.Agentul economic
1.1 Obiectivul de activitate
Restaurantul “La pân’ la ziuă” este situat în satul Săcuieni, comuna Gura-Ocniţei în judeţul Dâmboviţa.
El este amplasat pe strada principală, pe DN 72, chiar în centrul satului, având telefon de contact pentru diferite ocazii: 0721958728.
Acest restaurant aparţine societăţii comerciale GAT CON SERV.S.R.L. În momentul de faţă, GAT CON SERV.S.R.L are ca principal obiectiv de activitate,pe lângă întreţinerea şi reparearea autovehiculelor (COD CAEN 452) şi activităţi specifice pentru restaurante şi alimentaţie publică conform COD CAEN 5530.
Aceasta firmă este înregistrată cu următoarele date de identificare:
• CUI: 15998830
• Număr de ordine în Registrul Comerţului: J15/1032/2003 
1.2 Scurt istoric 
S.C. GAT COM SERV S.R.L şi-a început activitatea prin întreţinerea şi repararea autovehiculelor în anul 2003, funcţionând ca service auto. 
Ulterior, în anul 2007 firma a decis să se extindă, dezvoltând astfel un local care funcţionează în regim de restautant. 
Încăperea restaurantului a fost iniţial de 15x8 metri pătraţi, urmând ca 3 ani mai târziu să se realizeze prin sponsorizare şi parteneriat o terasă de 12x4 metri pătraţi în faţa intrării principale. 
De asemenea, s-a construit în anul 2011 un salon secundar care este pus în folosinţă doar în cazul evenimentelor speciale care necesită mai mult spaţiu.
RELAŢII CU MEDIUL EXTERN
1.3 Subordonarea
S.C GAT CON SERV S.R.L este deţinătoarea restaurantului “La pân’ la ziuă”, iar pe lângă această activitate mai deţine şi un service auto înscris tot pe această firmă care se ocupă cu întreţinerea şi repararea autovehiculelor,aşa cum am menţionat şi mai sus.
Conducerea acestui retaurant este subordonată patronului firmei care la rândul lui raspunde direct Adunării Generale a Asociaţilor.
1.4 Piaţa muncii
Una dintre problemele existenţiale din momentul de faţă din industria cu regim de restaurant o reprezintă gasirea personalului calificat şi cu experienţă în domeniu.
Cel mai important critic este fără doar şi poate ,CLIENTUL, care critică aspru lipsa de experienţă şi profesionalism a angajaţilor.
Un fenomen foarte bine cunoscut în zilele noastre este cel al migraţiei angajaţilor de la un angajator la altul. Astfel persoanele capătă experienţă în domeniu, învaţă să fie profesionişti şi astfel au mai multe şanse de angajare decât o persoană fără această activitate în spate, vorbind strict de ramura cu regim de restaurant.
În ceea ce priveşte metoda adoptată de către patronul restaurantului „La pân’ la ziuă”, este cea mai des întâlnită şi anume pregătirea personalului la locul de muncă. În cadrul interviului,acesta a selectat acele persoane care se identifică cu firma, cu activitatea acesteia, nefiind atât de drastic în ceea ce priveste diplomele obţinute de către participanţi. Pentru a nu încălca legea, angajaţii sunt îndrumaţi să-şi obţină calificările pe hârtie.


Fisiere în arhivă (1):

  • Caiet de Practica - Restaurantul La pan' la Ziua.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!