Campanie de relații publice Orange

Extras din proiect Cum descarc?

Campania: “Campanie de comunicare internă- angajaţii şi valorile companiei Orange.
Client: Orange Timişoara
Perioada: Februarie – Aprilie 2011
Definirea problemei
Într-o companie, angajaţii reprezintă resursa cea mai importantă de care aceasta poate dispune.În decursul ultimilor trei ani numărul angajaţilor a crescut de la an la an. În 2008 nr angajaţilor a fost 2627,în 2009 nr angajaţilor a fost 2500, iar în 2010 ajungând la 2670. În ceea ce priveşte capitalul uman investiţiile sunt consistente, atât în ceea ce priveşte factorul timp ,cât şi în ceea ce priveşte factorul resurse: umane şi financiare.
Compania Orange România dispune de un department dedicate comunicării interne,care funcţioneaza în strânsă colaborare cu departamentul de resurse umane, dar şi cu echipa de marketing si cu managerii acesteia. Orange este lider de piaţă în România cu 10.398.884 de clienţi şi venituri de 246 milioane de euro în trimestrul al treilea al anului 2010. Orange este parte a grupului Orange-France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicaţii din lume, cu 203.4 milioane de clienţi pe cinci continente.
Orange a atins rezultate remarcabile pe piaţa romana şi acest lucru se datoreaza în mare masură angajaţilor nostri şi nivelului lor ridicat de profesionalism. Obiectivul campaniei este de a crea angajaţilor un mediu de lucru care le oferă oportunităţi de dezvoltare personală şi profesională, de a avea o comunicare permanentă pentru a putea fi capabili să identificam asteptările lor şi pentru a îmbunatăţi orice este necesar.
Analiza problemei
Procesul de cercetare pentru campania de comunicare internă este continuu, ceea ce presupune atât consultarea permanentă a specialistului în resurse umane, informarea permanentă a evoluţiei, cât şi fidelizarea angajaţilor.Angajaţii beneficiază de cursuri de specialitate în ceea ce priveşte domeniul lor de activitate.Aceştea reprezintă o componentă extreme de importantă pentru companie deoarece, numărul clienţilor satisfăcuţi de serviciile oferite depinde şi atitudinea angajaţilor şi de modul de cooperare al acestora cu clienţii,astefel angajaţii companiei reprezintă legatură dintre companie şi clienţi.
Nu în ultimul rând, cercetarea necesară planificării şi planificări şi implementării unui plan de comunicarea interna preusupune o interacţiuni constant cu angajaţii şi solicitarea de feedback constant.
ANALIZA S.W.O.T
Streategii de tip S.T. Puncte forte Staregii de tip S.O. Puncte slabe
● Potenţialul acestei pieţe pe termen mediu şi lung este evident, deoarece în multe domenii call center-ul este prima şi uneori cea mai importantă oportunitate a companiei de a interacţiona cu clienţii.
● De câţiva ani, piaţa de call center se dezvoltă pe două direcţii principale: selling point şi info-center, comunicarea făcându-se atât prin telefon, cât şi prin mail, chat, fax etc. Majoritatea soluţiilor apărute sunt specializate şi customizate (în funcţie de cerinţe) spre a fi integrate cu sistemele de core business ● Birocraţia
● Plimbarea clientului de la un departament la altul.
● Informaţii eronate uneori la Call Center
Strategii de tip. W.O. Oportunităţi Ameninţări
● Un număr de ponteţiali clienţi noi destul de ridicat.
● Menţinerea numărului de clienţii satisfacuţi. ● O foarte mare concurenţă, şi o dezvoltare foarte rapidă a call center-ului altor companiide telefonie mobilă din ţară
Stabilirea obiectivelor
Prinicipalul obiectiv al proiectului nostru este reprezentat de motivarea celor 150 de angajati ai call –center-uli companiei Orange din Timişoara pentru motivarea acestora să marească productivitatea şi calitatea apelurilor şi creşterea gradului de satisfacţie al clienţiilor în urma apelului.
Identifiacarea problemelor cu care se confruntă angajaţii şi soluţionarea acestora prin creşterea gradului de implicarea în diferite activităţi.


Fisiere în arhivă (4):

  • anexa.docx
  • campanie de PR Orange.docx
  • invitatie Orange.docx
  • oferte grecia.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 6€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!