Campanie Publicitară în Baza Căruciorului Trio I-Move

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 10 în total
Cuvinte : 2228
Mărime: 854.92KB (arhivat)
Puncte necesare: 6

Cuprins

  1. I Descrierea produsului
  2. II Conceptul campaniei publicitare
  3. III Mixul Promoțional
  4. IV Organizarea campaniei publicitare

Extras din proiect

I Descrierea produsului

CHICCO este alături de bebelușul dumneavoastră încă din prima zi de viață. Gama produselor “Chicco” prin varietate și în funcție de necesități, conține : produse speciale cosmetice care se adresează viitoarelor mămici, produse parafarmaceutice (tetine, suzete, biberoane, pompe sîn, aspiratoare nazale etc.); produse cosmetice speciale pentru nou-nascuți; jucarii acoperind toata gama de varsta de la 0-3 ani; accesorii puericultură() îmbrăcăminte și încălțăminte pentru copii 0-6 ani.

În continuare se va prezenta căruciorul pentru primblare Trio I-Move.

Trio I-Move este un brand nou de la Chicco, din seria Trio, cu un design exclusiv. Proiectat pentru părinţii metropolitani, moderni şi dinamici, care intercalează inteligent toate angajamentele lor, de acasă, de la servici, prietenii și viaţa socială în general.

Căruciorul Trio I-Move-este un cărucior ce face parte din cărucioarele de generație nouă și este recomandat pentru copiii de la naştere și pînă la vîrsta de trei ani. Acest cărucior este conceput pentru a atinge un echilibru optim între funcţionalitate şi design. Acest cărucior superb este căptușit cu materiale fine, moi și are broderii personalizate, elegante. Produsul este prevăzut cu un sistem ușor și practic care face posibilă ca poziția șezutului să poată fi schimbată în doar cîteva secunde. Poziția șezutului poate fi schimbată de la modul de a se uita către părinte la modul de a se uita înainte, chiar și atunci cînd copilașul se odihnește confortabil înăuntru.

Acest produs, căruciorul Chicco I-Move este un echipament întreg care include: un cărucior cu un șezut modular ajustabil pentru a se potrivi cu fazele de creștere ale bebelușului, un coșulet care poate fi prins în mod rapid și ușor de cadrul căruciorului transformînd căruciorul într-un loc confortabil pentru bebeluș, și mai are și un scaun auto pentru copii echipat cu o pernă de înălțare modernă cu un design ergonomic și care poate fi adaptată pentru a se potrivi cu nevoile unui copil în creșștere. De asemenea, căruciorul are o gamă întreagă de accesorii, printre care și un sac super-moale care se folosește împreună cu căruciorul pentru a îmbrățișa ușor bebelușul în timpul primelor luni.

Echipamentul conține:

Parte sport – șezut reversibil de 360 grade, mînerul este reversibil, spătarul este lat și reclinabil ceea ce asigură un confort maxim, o pernuță reductoare reglabilă în funcție de necesitate, o bară de protecție dintre picioarele bebelușului captușită, o copertină mare, extensibilă și cu fereastra transparentă pentru a vedea bebelușul. Mînerele sunt ajustabile pe înălțime, roțile din față sunt pivotante.

Un landou cu mîner reglabil în 3 poziții, cu paturică superioară și o plasă împotriva țînțarilor.

Un coșulet auto fix cu bază și cu saltelută reductoare, centuri de siguranță reglabile și protecții pentru umeri. Copertina este pliabilă.

O gentuță practică, încăpătoare și modernă pentru mămici.

Un coș pentru cumpărături cu fermoar.

O husă pentru picioare.

O husă de ploaie.

Un kit auto.

Șezutul se rotește la 360 de grade, ceea ce garantează nu numai o flexibilitate totală în orice circumstanță, ci, de asemenea, stimulează relația specială și apropiată între mamă și bebeluș, în timp ce aceștia pot continua să mentină contactul de ochi. În acest mod, ei pot continua împărtășirea momentelor speciale chiar și atunci cînd se mișcă sau atunci cînd cei doi călătoresc.

Un accesoriu specific reprezintă scărița I-Move. Această scară reprezintă cel mai bun dispozitiv posibil atunci când mama a ieșit la primblare cu bebelușul și cu un copil mai mare pînă la 20 kg. Copilul urcă pe scară și este mai comod pentru mamă să aibă în vizorul său ambii copii și să manevreze căruciorul în același timp. Scara:

-se instalează ușor;

-un gest simplu, se închide într-o poziţie verticală;

-se conformează tuturor cerinţelor internaţionale de siguranţă.

Preview document

Campanie Publicitară în Baza Căruciorului Trio I-Move - Pagina 1
Campanie Publicitară în Baza Căruciorului Trio I-Move - Pagina 2
Campanie Publicitară în Baza Căruciorului Trio I-Move - Pagina 3
Campanie Publicitară în Baza Căruciorului Trio I-Move - Pagina 4
Campanie Publicitară în Baza Căruciorului Trio I-Move - Pagina 5
Campanie Publicitară în Baza Căruciorului Trio I-Move - Pagina 6
Campanie Publicitară în Baza Căruciorului Trio I-Move - Pagina 7
Campanie Publicitară în Baza Căruciorului Trio I-Move - Pagina 8
Campanie Publicitară în Baza Căruciorului Trio I-Move - Pagina 9
Campanie Publicitară în Baza Căruciorului Trio I-Move - Pagina 10

Conținut arhivă zip

  • Campanie Publicitara in Baza Caruciorului Trio I-Move.docx

Alții au mai descărcat și

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Ai nevoie de altceva?