Capacitatea Pietei si Piata Potentiala la Internet - Cafe Blue Zone

Cuprins proiect Cum descarc?

Cuprins
1. Rezumat introductiv 2
2. Descrierea produsului 5
2.1. Functionarea retelei Internet 5
2.2. Serviciile Internet si furnizorii de servicii Internet 8
3. Piata de referinta 11
3.1. Profilul consumatorului 11
3.2. Criterii de segmentare in cazul studiat 12
3.3. Piata potentiala (n) 13
4. Estimarea capacitatii si potentialului pietei de referinta 15
4.1. Formarea esantionului 16
4.2. Chestionarul 16
4.3. Explicarea intrebarilor din chestionar 18
4.4. Analiza datelor colectate pe baza chestionarului 22
4.5. Calculul capacitatii si potentialului pietei 26
Bibliografie 27


Extras din proiect Cum descarc?

1. Rezumat introductiv
`INTERNETUL este ansamblul a mii de computere in toata lumea care pot comunica intre ele , pot schimba mesaje , pot imparti informatii. INTERNETUL le ofera celor peste 20 de milioane de utilizatori -din aproape toata lumea, cu diferite moduri de viata-o modalitate de a comunica intre ei, a face cercetari , a invata lucruri noi .
Reteaua INTERNET este o retea foarte larga cuprinzand pana si Antarctica.In conformitate ci Societatea INTERNETULUI ,o organizatie voluntara , numarul computerelor de pe INTERNET se dubleaza aproape in fiecare zi. In prima jumatate a anului 1994 s-au conectat peste 1 milion de computere. Computerele din retea sunt folosite de guverne si agentiile lor, universitati, organizatii de cercetare, corporatii, biblioteci, si in activitati personale.Deoarece fiecare computer este conectat la,INTERNET, utilizatorii pot profita de anumite informatii stocate in computerele altor utilizatori.Fiecare utilizator poate comunica prin mesaje cu alti utilizatori.
INTERNETUL contine diferite tipuri de computere si retele, nu poate functiiona fara cateva reguli de baza in tehnologia comunicatiilor.Aceste doua grupuri voluntare elaboreaza regulile ce stau la baza utilizarii INTERNETULUI.Oamenii care vor sa utilizeze INTERNETUL si nu pot sa-l acceseze de pe compiuterele de la serviciu ori din scoli, trebuie sa plateasca o taxa pentru a putea accesa INTERNETUL
Cea mai importanta caracteristica a INTERNETULUI este faptul ca utilizatorii pot comunica in mod public.Aceasta caracteristica determina crearea anumitor locuri unde utilizatorii se intalnesc si comunica unii cu altii.Acest loc de intalniri se numeste INTERNET CAFE.Fiecare INTERNET CAFE are o anumita arie de interes, unele fiind folosite de specialist, altele de fani, iar unele din pura curiozitate.Pe INTERNET poti afla informatii despre absolut orice domeniu de exemplu:ceramica, computere, diverse, film si T.V., muzica, medicina, lege, astrologie, animale, locuri de munca, religie , armament , sport, etc.
Uneori INTERNET CAFE-urile, se pot aglomera.Pot fi transmise mii de mesaje ceea ce ingreuneaza uneori utilizarea.Pentru aceasta , exista anumite programe instruite sa gaseasca anumite mesaje si sa le separe de restul mesajelor.Aceste programe ii ajuta pe utilizatori sa gaseasca mai repede ceea ce cauta economisind timp.
Folosind INTERNETUL oamenii:s-au indragostit unii de altii, au aflat informatii despre zone aflate in situatii de criza, au facut cursuri prin corespondenta, au comandat pizza sau alte produse, au trimis scrisori , au facut reclama la anumite produse,etc.
Printre utilizatori se afla universitatile si liceele.Majoritatea au propriile retele conectate la INTERNET.Aceste scoli folosesc INTERNETUL pentru a le oferi elevilor o varietate de informatii si pentru a le dezvolta inteligenta .Atunci cand un student sau un profesor are nevoie de o informatie totce trebuie sa faca este sa caute in INTERNET.
Toti utilizatorii pot afla informatii accesand arhivele bibliotecilor.
Exista milioane de informatii care pot fi localizate si copiate.


Fisiere in arhiva (1):

  • Capacitatea Pietei si Piata Potentiala la Internet - Cafe Blue Zone.DOC

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!