Card-urile Bancare Maestro si BRD Visa Electron

Cuprins proiect Cum descarc?

REZUMAT INTRODUCTIV 3
CAP. 1. ANALIZA PIETEI 4
IDENTIFICARE 4
CARACTERIZARE 5
SEGMENTARE 5
PIATA TINTA 6
CAP. 2 PRODUSUL 7
DESCRIEREA PRODUSULUI 7
ANALIZA CICLULUI DE VIATA 8
MARCI CONCURENTE 9
CAP. 3 CONFIGURAREA PROMOVARII 9
CAP. 4 CONFIGURAREA DISTRIBUTIEI 10
CAP. 5 PRETUL 10


Extras din proiect Cum descarc?

Rezumat introductiv
BRD a fost infiintata prin hotararea guvernului in decembrie 1990 si inmatriculata in februarie 1991 ca societate pe actiuni, cu capital social detinut de statul roman. In martie 1999, Societe Generale a cumparat un pachet de actiuni reprezentand 51% din capitalul social al BRD, prin intermediul unei achizitii de la FPS, combinata cu o participare la majorarea capitalului social al BRD. Ca rezultat al masurilor intreprinse in scopul privatizarii BRD la 31 decembrie 1999 structura actionariatului BRD se prezenta astfel: 
- Societe Generale detinea 51% din capitalul social; 
- FPS 9,87%; 
- BERD 4,99%; 
- SIF Muntenia 5,26%;
- SIF Oltenia 5,55%;
- SIF Banat-Crisana 5%;
- SIF Transilvania 5%;
- SIF Moldova 5%;
- alti investitori, formati din conducerea si angajatii BRD detineau impreuna 8,33%. 
BRD poseda o autorizatie privind desfasurarea de servicii bancare pentru persoane fizice si juridice, avind ca obiectiv principal atragerea de depozite in lei si in valuta, acordarea de credite, precum si furnizarea unei game complete de alte operatiuni si servicii bancare. 
La 31 decembrie 1999, BRD era , ca marime, a doua banca din Romania in functie de totalul activelor, depozitelor si creditelor nete, cu un total al activelor de 25.165.015 milioane lei (1.378,5 milioane $), al depozitelor de 17.627.939 milioane lei (965,6 milioane $), si creditelor nete 10.385.781 milioane lei (568,9 milioane $). Conform calculelor efectuate de banca in baza statisticilor BNR (care au la baza SRC), in anul incheiat la 31 decembrie 1999, BRD detinea 18,5% din volumul total al creditelor neguvernamentale, comparativ cu 10,5% in anul incheiat la 31 decembrie 1998.
Banca Romana pentru Dezvoltare a devenit din momentul in care a fost achizitionata de Societe Generale una dintre cele mai stabile banci nationale devansand din acest punct de vedere cea mai mare banca romaneasca - BCR - care prin incorporarea activelor si datoriilor BANCOREX-ului si-a pierdut din forta pe care o avea. 
BRD are avantajul ca este sustinuta de unul dintre cele mai mari grupuri financiar bancare din lume: Societe Generale, companie care de mai bine de 10 ani se mentine in primele 20 de banci mondiale. 
Venind in intampinarea satisfacerii intereselor clientilor, BRD ofera pentru piata romaneasca mai multe tipuri de carduri diferentiate in functie de 
Cap. 1. Analiza pietei
Identificare
Cardurile sub forma de credit card (carti de credit) au aparut pentru prima oara in Statele Unite ale Americii, iar intentia a fost de a oferi clientilor un instrument de plata cu circulatie la nivel national care sa permita depasirea restrictiilor in acest domeniu impuse de Legea Bancara Federala a SUA. 
De atunci, in diferite variante a inceput sa fie utilizata tot mai mult in tarile cu economie dezvoltata, devenind in scurt timp unul din cele mai raspandite si utilizate servicii bancare. 
Desi cardurile au inceput sa fie folosite in tarile vest-europene inca din anii '60, abia dupa anii '80 s-au extins utilizarea lor, iar numarul detinatorilor de astfel de instrumente a crescut semnificativ. Tot in anii '80, au fost introduse pe piata debit cardurile (cartile de debit). In prezent, cardurile constituie una din cele mai raspandite metode de plata si de obtinere de credite. 
Folosirea cardurilor prezinta numeroase avantaje atat pentru persoane juridice cat si pentru persoane fizice. Persoanele juridice pot face plata salariatilor prin intermediul cardurilor beneficiind de eliminarea riscurilor legate de operatiunile cu numerar, comisioane mai mici pentru retragerea de bani cash, o gestiune mult simplificata a salariilor precum si de posibilitatea de a detine un cont curent cu comisioane minime. 
Persoanele fizice au urmatoarele avantaje: 
- dobanda la disponibilitatile existente in cont (egala de cele mai multe ori cu dobanda la vedere practicata la banca); 
- posibilitatea obtinerii unui credit - fara alte formalitati (contract de credit, giranti etc);


Fisiere in arhiva (1):

  • Card-urile Bancare Maestro si BRD Visa Electron .doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!