Cercetare de Marketing GPV

Extras din proiect Cum descarc?

1. Prezentarea generala a intreprinderii Gpv
Societatea GPV Romania , este parte componenta a grupului francez GPV GROUPE. Avand o experienta de peste un secol, GPV GROUPE, cu filiale in 14 tari, este unul dintre cei mai mari producator de plicuri si furnizor de servicii conexe, fiind in prezent printre leaderii europeni de pe aceasta piata.
GPV Romania a fost infiintata in anul 1996, iar in prezent detine 3 puncte de lucru in Timisoara, Iasi si Bucuresti, care acopera printr-o larga retea de distributie cererea de plicuri din intreaga tara. Fabrica, situata la Cluj-Napoca, are in dotare capacitati de productie care permit obtinerea a 1 miliard de plicuri anual. Pentru 2007, societatea si-a propus dezvoltarea retelei de distributie exisente deja prin largirea comenzilor catre marile lanturi de hypermarketuri si supermarketuri: Carrefour, Cora, Pic, Selgros, Metro, Auchan care permit intrarea pe pietele europene printr-un numar mare de magazine, si largirea gamei de produse. De asemenea, in oferta GPV au fost incluse si pachete promotionale, apoi, individual, cuburi de hartie si bloc notes-uri, produse in fabrica de la Cluj.
Gama Osez la couleur si gama Fantasy, care urmeaza sa fie lansate in acest an si pe piata romaneasca vor atrage publicul tanar prin culorile si formele deosebite. GPV isi propune totodata lansarea de noi produse si servicii conexe. Odata cu infiintarea companiei franceze GPV Packaging Solution, al carui reprezentant pentru Europa de Est va fi GPV Romania - vor fi lansate si pe piata romaneasca serviciile de infoliere postala. Anul 2004 a inregistrat mari progrese in dezvoltarea punctelor de lucru de la Iasi si Timisoara, potentand realizarea unei cote regionale de piata ridicate, ce a depasit previziunile specialistilor nostri. Totodata, serviciile de mailing furnizate de compania asociata, GPV Mail Services, au inregistrat succese si au permis satisfacerea cat mai complexa a nevoilor clientilor societatii. 
Reteaua GPV Groupe este una dintre cele mai mari companii private din domeniul industriei producatoare de plicuri din Europa. Clientii beneficiaza de competenta celor peste 20 de intreprinderi si peste 1300 de angajati. 600 de milioane de plicuri se produc numai in Romania, iar companiile integrate retelei GPV GROUPE produc peste 25 de milioane de plicuri zilnic. In prezent, comenzile clientilor se realizeaza pe masini cu alimentarea de hartie in bobine si masini cu alimentarea de hartie din foi, numai Romania cu un total de 16 masini. In cadrul intregii retele compania are la dispozitie mai mult de 200 de masini cu alimentarea de hartie din bobine si masini cu alimentarea de hartie din foi. In 2006 s-a realizat o cifra de afaceri de 280 milioane euro.
Numai in Cluj se folosesc 15 masini ultra moderne, prin utilizarea carora, poate acoperi toate dimensiunile cu orice tip de gumare, in functie de necesitati. Poate produce ferestre de toate formele si dimensiunile. Prin urmare, sunt capabili sa realizeze una sau mai multe ferestre la fiecare plic, in conformitate cu necesitatile clientilor. Cu ajutorul unitatii de amestec al culorilor, asistata de computer, poate tine seama de calitatea hartiei pentru a asigura o constanta a procentelor de amestec ce sunt necesare pentru culori individuale. Datele sunt salvate, astfel sa se poata garanta ca realizarea este exact aceeasi nuanta de culoare in cazul in care se repeta o anumita comanda.
Metodele moderne de depozitare asigura stocuri permanente, care fac posibila o servire prompta a tuturor clientilor.
Plicurile GPV sunt adaptate perfect pentru orice tip de culoare sau imprimare, suporta ferestre de orice dimensiune si(sau) forma dovedindu-se un instrument de marketing eficient pentru industria creativa si nu numai.
Valorile pe care doreste compania sa le impartaseasca colaboratorilor ei, cu scopul de a consolida coeziunea grupui sunt:
- securitatea obtinuta prin profit
- consegventa in realizarea strategiei alese
- satisfacerea clientului respectand exigentele Grupului
- necesitatea obtinerii de profit
- spirit intreprinzator si spirit de echipa
- luciditate si dreptul de a gresi
- disponibilitate
- aptitudinea de a surprinde esentialul
- promovare in functie de rezultate a angajatilor societatii
- diferenta conceputa ca un avantaj concurential
- implicarea individuala
- transparenta in scopul consolidarii increderii
- respectarea confidentialitatii know-how-ului Grupului.
Obiectul de activitate :
- obiectul principal de activitate este : Alte lucrari de editare(editarea de fotografii, gravuri de carti postale, orare, formulare, afise, alte tiparituri; expedierea si gestionarea corespondentei)


Fisiere in arhiva (1):

  • Cercetare de Marketing GPV.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!