Ciocolata Dietetica

Extras din proiect Cum descarc?

I. Cercetare privind cererea produsului ciocolata dietetica
Firma SC YAMMY S.R.L. urmareste sa lanseze un produs nou din gama ciocolatei dietetice. In aceasta privinta, am desfasurat o cercetare de piata care ne va ajuta sa alegem tipul si caracteristicile produsului pe care il vom lansa pe piata.
Aceasta cercetare va fi realizata de catre departamentul de marketing al societatii format din Costea Dana-Delia, Dascalescu Alina si Luca Ioana-Alexandra.
Fiind o cercetare cantitativa, se va urmari obtinerea unor informatii statistice referitoare la tipul produsului pe care il vom lansa pe piata, cat si pretul pe care potentialii consumatori l-ar oferi.
De asemenea, in urma cercetarii initiate vom putea alege o varianta cat mai convenabila pentru ambele parti, respectiv comerciant si client, de promovare si plasare a noului produs pe care intentionam sa il comercializam.
In principal vom urmari daca exista sau nu o piata pentru produsul nostru si definirea caracteristicilor produsului din perspectiva clientului pietei tinta.
II. Problema decizionala
Definirea modelului de produs ce urmeaza sa fie lansat.
Produsul nostru ciocolata dietetica ChocoStud se remarca fata de celelalte ciocolate dietetice existente pe piata datorita unui continut de lecitina. Astfel, produsul nostru va fi o adevarata comoara pentru cei care doresc sa obtina performanta atat la scoala cat si la un loc de munca. 
Pretul pe care vrem sa-l aplicam produsului nostru se afla in jur la 3.5 - 4.5 lei tableta de ciocolata. Aceasta ciocolata dietetica cu lecitina va fi ca o mana dumnezeiasca pentru cei care care iubesc ciocolata dar care au si foarte mult de invatat.
Ne propunem sa comercializam aceasta ciocolata dietetica cu lecitina cat mai aproape de clientii nostri, atat in cadrul unui campus universitar sau in apropierea scolilor cat si in cadrul supermarketurilor si hipermarketurilor.
Vrem sa promovam produsul ciocolata dietetica cu lecitina prin intermediul reclamelor TV, ziarelor si revistelor, prin radio, internet, flyere.


Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!