Ciocolată Dietetică

Extras din proiect Cum descarc?

I. Cercetare privind cererea produsului ciocolată dietetică
Firma SC YAMMY S.R.L. urmărește să lanseze un produs nou din gama ciocolatei dietetice. În această privință, am desfășurat o cercetare de piață care ne va ajuta să alegem tipul și caracteristicile produsului pe care îl vom lansa pe piață.
Această cercetare va fi realizată de către departamentul de marketing al societății format din Costea Dana-Delia, Dăscălescu Alina și Luca Ioana-Alexandra.
Fiind o cercetare cantitativă, se va urmări obţinerea unor informaţii statistice referitoare la tipul produsului pe care îl vom lansa pe piaţă, cât şi preţul pe care potenţialii consumatori l-ar oferi.
De asemenea, în urma cercetării iniţiate vom putea alege o variantă cât mai convenabilă pentru ambele părţi, respectiv comerciant şi client, de promovare şi plasare a noului produs pe care intenţionam sa îl comercializăm.
În principal vom urmări dacă există sau nu o piaţă pentru produsul nostru şi definirea caracteristicilor produsului din perspectiva clientului pieţei ţintă.
II. Problema decizională
Definirea modelului de produs ce urmează să fie lansat.
Produsul nostru ciocolata dietetică ChocoStud se remarcă față de celelalte ciocolate dietetice existente pe piață datorită unui conținut de lecitină. Astfel, produsul nostru va fi o adevarată comoară pentru cei care doresc să obțină performanță atât la școală cât și la un loc de muncă. 
Prețul pe care vrem să-l aplicăm produsului nostru se află în jur la 3.5 – 4.5 lei tableta de ciocolată. Această ciocolată dietetică cu lecitină va fi ca o mână dumnezeiască pentru cei care care iubesc ciocolata dar care au și foarte mult de învățat.
Ne propunem să comercializăm această ciocolată dietetică cu lecitină cât mai aproape de clienții noștri, atât în cadrul unui campus universitar sau în apropierea școlilor cât și în cadrul supermarketurilor și hipermarketurilor.
Vrem să promovăm produsul ciocolată dietetică cu lecitină prin intermediul reclamelor TV, ziarelor și revistelor, prin radio, internet, flyere.


Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!