Compania de Software - Siveco

Extras din proiect Cum descarc?

DESPRE SIVECO ROMANIA 
In cei 15 ani de existenta, SIVECO Romania a devenit unul dintre cei mai importanti furnizori si integratori de solutii EAS, eLearning, eHealth, eBusiness, eGovernment si de proiecte software la cheie din Romania.
Compania si-a dobandit in acest rastimp o solida reputatie pe piata internationala. Datorita pozitiei sale geografice si facilitatilor multi-lingvistice, SIVECO Romania este in masura sa ofere solutii informatice pentru toate tarile central - est europene precum si in tari din Uniunea Europeana si Statele Unite ale Americii. Compania s-a clasificat pe primul loc in randul producatorilor de produse software in clasificarile oficiale ale Camerei de Comert si Industrie (2002, 2003, 2004).
Echipa SIVECO Romania ofera servicii pentru toata durata de viata a unui proiect informatic, incluzand:ingineria cerintelor; analiza detaliata a cerintelor; scrierea de cod sursa; testare; asigurarea si controlul calitatii; consultanta, implementare, instruire, asistenta tehnica; intretinere si uport tehnic; management de proiect.
Solutiile propuse de SIVECO Romania se adreseaza intreprinderilor medii si mari din toate sectoarele industriale si comerciale, precum si administratiilor publice si companiilor prestatoare de servicii.
Intre referintele de succes se numara proiecte de mare complexitate, avand dimensiuni strategice prin amploare si implicatii: introducerea platformei de eLearning AEL in toate liceele din Romania, informatizarea unor companii nationale precum PETROM si Administratia Porturilor Maritime Constanta, a numeroase companii producatoare energie electrica si termica din tara noastra. 
EVOLUTIE
O succinta trecere in revista a celor mai importante etape din evolutia companiei
1992 - Se infiinteaza SIVECO Romania, ca divizie de cercetare-dezvoltare in cadrul grupului international SIVECO - primul obiectiv fiind dezvoltarea si intretinerea unui pachet software din domeniul Sistemelor de Intretinere Asistata de Calculator - CMMS (Computerized Maintenance Management Systems).
1994 - Compania incepe sa dezvolte propriul sistem informatic integrat denumit SIVECO Applications, una din cele mai valoroase aplicatii ERP (Enterprise Resource Planning), perfect adaptata pietei romanesti.
1995 - Organizatia incepe implementarea sistemului de calitate, conform prevederilor standardului ISO 9001:1994.
1997 - SIVECO Romania isi schimba statutul legal in S.A. (societate pe actiuni).
1998 - Participarea in consortiu la primul proiect de anvergura, cel mai mare dezvoltat pana atunci in Romania, informatizarea Administratiei Porturilor Maritime Constanta; in urmatorii ani, compania contribuie la implementarea cu succes a unor proiecte de mare amploare (proiectul SEI - Sistem Educational Informatizat incepand cu anul 2001, PETROM -incepand cu anul 2002, CNAS - Casa Nationala de Asigurari de Sanatate -din 2003, RAAVJ - Regia Autonoma a Apelor Valea Jiului - 2001 etc.).
1999 - Sistemul de calitate SIVECO Romania este certificat ISO 9001: 1994 de catre AFAQ - ASCERT INTERNATIONAL si de catre OMCAS (Organismul Militar de Certificare Acreditare si Supraveghere al Ministerului Apararii).
2000 - Actionar majoritar devine fondul de investitii olandez DANEL Business Ventures; este lansat produsul AeL (platforma de invatare asistata de calculator).
2001 - sunt lansate produsele SIVABON (produs de verificare a bonitatii clientilor) si SIVADOC (sistem de gestiune a documentelor si a fluxurilor de lucru).
2002 - Sistemul de management al calitatii din SIVECO Romania este recertificat de catre AFAQ-ASCERT in conformitate cu standardul ISO 9001:2000.
2003 - Actionar majoritar devine SIVECO (Netherlands) B.V.
2003 - Este lansata versiunea pentru corporatii a platformei de eLearning AeL - Advanced eLearning si versiunea internationala a sistemului ERP SIVECO Applications.
2004 - S-au semnat parteneriate in Austria, Elvetia, Germania si in Franta. De asemenea, s-au incheiat parteneriate de distributie pentru pietele din Asia de Sud-Est. In anul 2004 compania a consolidat relatiile deja functionale si a largit reteaua cu noi parteneri in Moldova, Ungaria, Bulgaria, Elvetia, Turcia, Marea Britanie si America Centrala, constituind parteneriate strategice pentru unele dintre noile piete.
2004 - SIVECO Romania isi largeste protofoliul de clienti din Romania pe diverse verticale industriale: RAIFFEISSEN BANK, BANCA NATIONALA A ROMANIEI, BIROUL ROMAN DE CREDIT, NTCS, RAFO ONESTI, GENERAL TURBO, CERNONAV, ALCOA FUJIKURA ROMANIA, SERVTRANS, CARPATAIR, GIURGIU NAV, ROMANCERAM, STEAUA BUCURESTI ajungand la peste 300 de organizatii mari in Romania.
2005 - Portofoliul de clienti include companii precum AMANO (Belgia), CESKY MOBIL (Cehia), FELDMANN MEDIA GROUP (Germania), HEWLETT PACKARD (Germania), INTERNET DRIVER (SUA), LOCKHEAD MARTIN (SUA), NEPENTHES (Franta), REDMATCH (Israel), VSOFT (Israel) si peste -400 de organizatii mari din Romania: URBAN, COM AUTO MERIDIAN, URSUS BREWERIES, METACOM GRUP, COMVEX CONSTANTA, ULTEX TANDAREI, EXCLUSIV ENB ALIMENT, FEA, PRIMARIA SECTOR 3, AEROPORTUL INTERNATIONAL TIMISOARA, BANCA TRANSILVANIA etc.
2005 - A fost lansat AeL Enterprise (Learning Content Management System dedicat companiilor).
2005 - Sistemul de management al calitatii din SIVECO Romania este recertificat de catre AFAQ-AFNOR in conformitate cu standardul ISO 9001:2000.
2005 - Intel Capital si Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors) devin actionari SIVECO Romania.
2006 - Intre companiile care au devenit clienti SIVECO Romania in 2006 se numara: WINMARKT, RODMIR EXPERT, TMUCB, MEDLIFE, UNIVERSITATEA SUCEAVA, ROMENERGO, DINAMO BUCURESTI, INTFOR GALATI, MAREX Braila, AKER Tulcea, AUTORITATEA NAVALA ROMANA, TOTAL ELECTRIC OLTENIA Ramnicu Valcea, ELPROF, COMISIA DE SUPRAVEGHERE A ASIGURARILOR, APIA ((Agenthia de Plathi oi Interventhie pentru Agricultura), etc.


Fisiere in arhiva (1):

  • Compania de Software - Siveco.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!