Comportamentul consumatorului - marca Pelikan

Extras din proiect Cum descarc?

Capitolul I
Prezentarea marcii Pelikan
Mai mult decât o unealtă de scris.
…este o formă de reprezentare a stilului personal,
un accesoriu modern,un obiect de colecţie,
o bijuterie…
…sau chiar un simbol al statutului.
Marca Pelikan este un brand German consacrat pe sectorul de papetărie ,companie fondată în anul 1838 ca fabrică de vopsele,de chimistul Carl Hornemann în Hanovra.Data oficială a apritiei brandului Pelikan este 28 aprilie 1838. Atunci când chimistul Carl Hornemann a lansat prima sa listă de articole în 1838 nu există nici un indiciu că într-o bună zi aceste articole vor fi vândute în intreaga lume.Guenther Wagner,care s-a alturat in 1863 ca director al fabricii a dat firmei un nou nume :Pelikan. 
Pelikan a inventat mecanismul inovator cu piston pentru stilou şi ulterior a început să dzvolte intrumente de scris destinate şcolilor şi birourilor ,punând accent pe instrumente de scris de inalta valoare.Cu o instorie de peste 175 de ani,Pelikan este una dintre cele mai vechi mărci înregistrate în lume.
În anul 2008 compania Pelikan a aniversat 130 ani de existenţă, restructurându-şi identitatea şi designul şi mutând sediul în portul List în Hanover.
Astăzi,Pelikan este unul dintre liderii de piaţă şi pioneri în instrumente de scris şi papetarie în întreaga lume.Pelikan este cunoscut la nivel global pentru diversitatea şi calitatea produselor sale de papetărie.Astfel Pelikan reuşeşte să îşi menţină reputaţia brandului care se evidenţiază printr-o înaltă calitate ,inovaţie,fiabilitate,diversitatea şi creativitate în produsele sale.Pelikan,are drept scop de a creea produse care inspiră creativitate şi imaginaţie,încurajând oamenii să se exprime în diverse moduri fie prin picture,scriere sau desen.
Pelikan a fot unul dintre primii producători care a garantat calitatea produselor sale cu un brand - pelicanul gravat pe emblema familiei lui Guenther Wagner.
În 27 noiembrie 1878 el a înregistrat Pelikan ca una dintre primele mărci din lume. Astăzi, 130 de ani mai târziu, brandul simbolizează calitatea oriunde în lume - “Made in Germany”.
Pentru mai bine de 100 de ani Pelikan a influenţat evoluţia instrumentelor de scris: numeroase patente şi inovaţii au făcut istorie în domeniu. Pelikan a fost şi este de decenii un leader de piaţă. Firma a evoluat: atât produsele clasice, cât şi noile produse atrag în continuare atenţia... “Brandul Pelikan sugerează calitate, tradiţie şi inovaţie şi aşa va rămâne şi în viitor.”


Fisiere în arhivă (1):

  • Comportamentul Consumatorului - Marca Pelikan.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!