Comportamentul Consumatorului - Marca Pelikan

Extras din proiect Cum descarc?

Capitolul I
Prezentarea marcii Pelikan
Mai mult decat o unealta de scris.
...este o forma de reprezentare a stilului personal,
un accesoriu modern,un obiect de colectie,
o bijuterie...
...sau chiar un simbol al statutului.
Marca Pelikan este un brand German consacrat pe sectorul de papetarie ,companie fondata in anul 1838 ca fabrica de vopsele,de chimistul Carl Hornemann in Hanovra.Data oficiala a apritiei brandului Pelikan este 28 aprilie 1838. Atunci cand chimistul Carl Hornemann a lansat prima sa lista de articole in 1838 nu exista nici un indiciu ca intr-o buna zi aceste articole vor fi vandute in intreaga lume.Guenther Wagner,care s-a alturat in 1863 ca director al fabricii a dat firmei un nou nume :Pelikan. 
Pelikan a inventat mecanismul inovator cu piston pentru stilou si ulterior a inceput sa dzvolte intrumente de scris destinate scolilor si birourilor ,punand accent pe instrumente de scris de inalta valoare.Cu o instorie de peste 175 de ani,Pelikan este una dintre cele mai vechi marci inregistrate in lume.
In anul 2008 compania Pelikan a aniversat 130 ani de existenta, restructurandu-si identitatea si designul si mutand sediul in portul List in Hanover.
Astazi,Pelikan este unul dintre liderii de piata si pioneri in instrumente de scris si papetarie in intreaga lume.Pelikan este cunoscut la nivel global pentru diversitatea si calitatea produselor sale de papetarie.Astfel Pelikan reuseste sa isi mentina reputatia brandului care se evidentiaza printr-o inalta calitate ,inovatie,fiabilitate,diversitatea si creativitate in produsele sale.Pelikan,are drept scop de a creea produse care inspira creativitate si imaginatie,incurajand oamenii sa se exprime in diverse moduri fie prin picture,scriere sau desen.
Pelikan a fot unul dintre primii producatori care a garantat calitatea produselor sale cu un brand - pelicanul gravat pe emblema familiei lui Guenther Wagner.
In 27 noiembrie 1878 el a inregistrat Pelikan ca una dintre primele marci din lume. Astazi, 130 de ani mai tarziu, brandul simbolizeaza calitatea oriunde in lume - "Made in Germany".
Pentru mai bine de 100 de ani Pelikan a influentat evolutia instrumentelor de scris: numeroase patente si inovatii au facut istorie in domeniu. Pelikan a fost si este de decenii un leader de piata. Firma a evoluat: atat produsele clasice, cat si noile produse atrag in continuare atentia... "Brandul Pelikan sugereaza calitate, traditie si inovatie si asa va ramane si in viitor."


Fisiere in arhiva (1):

  • Comportamentul Consumatorului - Marca Pelikan.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!