Comportamentul Consumatorului - Napolitane Joe

Extras din proiect Cum descarc?

Napolitanele sunt produse fainoase, preparate din aluat fluid, obtinut din faina, grasimi, zahar, lapte, oua si afanatori chimici, la care modelarea si coacerea se fac in forme inchise. Ele sunt caracterizate printr-o porozitate foarte dezvoltata, o structura rigida si se prezinta sub forma de foi sau diferite formate de alveole (paharele, scoici etc.) care se decupeaza din foaie. In proiectul de fata se analizeaza aspecte ale comportamentului consumatorului legate de achizitionarea napolitanelor Joe, deoarece s-a observat ca acestea ocupa locul intai in topul preferintelor cumparatorilor. 
Firma Nestle are o foarte larga gama de napolitane: JOE 20g, napolitane glazurate cu crema de cacao, JOE 30g, napolitane cu crema de lapte si cacao acoperite cu delicioasa ciocolata alba., JOE 60g, napolitane cu crema fina de cacao si vanilie, JOE Momente Crocante Cacao 90g, napolitane cu crema de cacao, JOE Momente Crocante 
Vanilie 90g, Napolitane cu crema de 
vanilie, JOE Momente Crocante Glazurat 90g, Napolitane glazurate, cu crema de cacao, JOE Wilky 30g, napolitana cu crema de lapte si cacao, partial acoperita cu ciocolata alba.
JOE s-a nascut la Timisoara in anul 1994, intr-un simplu garaj. La inceput foile de napolitana erau importate din Austria si impachetarea produsului se realiza in mini-fabricuta de la marginea orasului. Ulterior, o linie de fabricatie a fost instalata si istoria celei mai bune napolitane din Romania a inceput. JOE a devenit in scurt timp cea mai iubita napolitana din Romania. In anul 2000, Nestle, cea mai mare companie de produse alimentare din lume a decis sa investeasca in marca JOE si a achizitionat fabrica din Timisoara. Astazi JOE este cea mai cunoscuta marca de napolitane si a doua marca ca si notorietate in categoria dulciurilor din Romania. 
"JOE nu-ti schimba viata dar, cu singuranta, ziua...o face mai buna!"


Fisiere in arhiva (1):

  • Comportamentul Consumatorului - Napolitane Joe.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!