Comportamentul Consumatorului - Napolitane Joe

Extras din proiect Cum descarc?

Napolitanele sunt produse fainoase, preparate din aluat fluid, obtinut din faina, grasimi, zahar, lapte, oua si afânatori chimici, la care modelarea si coacerea se fac în forme închise. Ele sunt caracterizate printr-o porozitate foarte dezvoltata, o structura rigida si se prezinta sub forma de foi sau diferite formate de alveole (paharele, scoici etc.) care se decupeaza din foaie. În proiectul de fata se analizeaza aspecte ale comportamentului consumatorului legate de achizitionarea napolitanelor Joe, deoarece s-a observat ca acestea ocupa locul întâi în topul preferintelor cumparatorilor. 
Firma Nestle are o foarte larga gama de napolitane: JOE 20g, napolitane glazurate cu crema de cacao, JOE 30g, napolitane cu crema de lapte si cacao acoperite cu delicioasa ciocolata alba., JOE 60g, napolitane cu crema fina de cacao si vanilie, JOE Momente Crocante Cacao 90g, napolitane cu crema de cacao, JOE Momente Crocante 
Vanilie 90g, Napolitane cu crema de 
vanilie, JOE Momente Crocante Glazurat 90g, Napolitane glazurate, cu crema de cacao, JOE Wilky 30g, napolitana cu crema de lapte si cacao, partial acoperita cu ciocolata alba.
JOE s-a nascut la Timisoara în anul 1994, într-un simplu garaj. La început foile de napolitana erau importate din Austria si împachetarea produsului se realiza în mini-fabricuta de la marginea orasului. Ulterior, o linie de fabricatie a fost instalata si istoria celei mai bune napolitane din România a început. JOE a devenit în scurt timp cea mai iubita napolitana din România. În anul 2000, Nestlé, cea mai mare companie de produse alimentare din lume a decis sa investeasca în marca JOE si a achizitionat fabrica din Timisoara. Astazi JOE este cea mai cunoscuta marca de napolitane si a doua marca ca si notorietate în categoria dulciurilor din România. 
"JOE nu-ti schimba viata dar, cu singuranta, ziua...o face mai buna!"


Fisiere în arhivă (1):

  • Comportamentul Consumatorului - Napolitane Joe.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!