Comportamentul de Achizitie al Intreprinderilor de pe Piata Organizationala

Extras din proiect Cum descarc?

Proiect la disciplina Business to Business Marketing
,,Comportamentul de achizitie al intreprinderilor de pe piata organizationala"
I. Caracterizarea organizatiei si a pietei pe care este ea prezenta
1. Prezentarea organizatiei alese. Definirea domeniului de activitate al organizatiei. 
DELTA Group S.A.
Este o societate comerciala cu capital privat, care isi desfasoara activitatea de la inceputul anului 1996, ca partener al renumitului producator de sisteme de profile pentru tamplarie termoizolanta GEALAN si al carei obiect principal de activitate il reprezinta executarea si montarea sistemelor de tamplarie din PVC, pentru obiective civile si industriale.
Pe o piata asaltata de produse si servicii oferite de o multime de firme, noi incercam sa ne prezentam astfel incat clientii nostrii sa isi poata forma o imagine despre cine este Delta si cum a ajuns leader in domeniu. Insoteste-ne de-a lungul evolutiei noastre si te vei convinge ca noi suntem cei care-ti putem face ferestre si usi din PVC si aluminiu care ti se potrivesc!
Povestea Delta s-a desfasurat astfel:
1996 - se infiinteaza cu capital 100% romanesc Delta Manufacturing S.R.L. Firma a inceput cu patru angajati.
1997 - se inchiriaza primul spatiu de productie in Bucuresti.
1998 - au fost achizitionate masini si echipamente pentru realizarea tamplariei din PVC marca Top Therm.
- achizitionarea liniei de fabricatie a geamului termopan. Astfel, din cumparator, Delta s-a transformat in furnizor de geam termoizolant. Geamul termopan produs este inregistrat sub numele de Deltaterm.
1999 - se inlocuieste sistemul de profile, Gealan devine furnizorul pricipal.
- Delta devine societate pe actiuni, transformandu-se in Delta Group S.A.
2000 - Delta devine principalul producator de ferestre si usi ce utilizeaza profilele Gealan.
- logistica firmei a fost mult ajutata de creearea depozitului tampon de rame finite in zona de nord a Bucurestiului.
- se executa si se monteaza prima comanda in afara granitelor, un hotel in Grecia.
2001 - se achizitioneaza cea mai moderna linie de productie a ferestrelor, la acel moment si unul dintre cele mai performante softuri, Klaes.
- se achizitioneaza linia de curbat profile din PVC special pentru sistemul Gealan. Din acest moment Delta devine furnizor de rame curbate atat pentru lucrarile proprii cat si pentru alte firme ce executa tamplarie cu profile Gealan.
2002 - Delta este prima si singura firma romaneasca care participa in calitate de expozant la targul "Fensterbau Frontale" de la Nurenberg, un eveniment amplu mediatizat in revistele de specialitate din acea perioada.
2003 - se incepe activitatea in noul sediu administrativ din Bucurestii Noi;
- incepe programul de expansiune teritoriala, deschizandu-se primele birouri de ofertare proprii in zona Moldovei.
- firma Delta este membru fondator al Asociatiei Nationale a Producatorilor de Ferestre din Romania.
2004 - programul de dezvoltare teritoriala continua in zona Moldovei precum si in Ardeal
- pentru al treilea an consecutiv firma Delta se claseaza pe primul loc in ierarhia producatorilor de ferestre si usi cu cca. 40000 mp. de ferestre si usi din PVC si peste 5000 mp. de vitraje din aluminiu realizati in acest an.
Acestea sunt principalele noastre coordonate, dublate de preocuparea permanenta pentru inovatie, calitate si adaptarea continua la evolutia pietei. Impreuna vom asigura caminului tau linistea, caldura si siguranta de care are nevoie, iar firmei tale ii vom spori eleganta si prestigiul.
Sediul central Delta Group se afla situat in cartierul Bucurestii Noi
Inaugurata in 2003, cladirea cu fata de tip cortina, construita si amenajata modern si util, este strucurata pe doua nivele insumand 1500 mp, gazduind departamentele: vanzari, contabilitate, financiar, personal si administrativ, precum si un centru de pregatire. 
De asemenea la parterul edificiului se mai afla un spatiu de prezentare in care specialistii nostri va pot oferi consilierea necesara si va pot demonstra calitatea deosebita a produselor si serviciilor oferite prin intermediul mostrelor expuse: ferestre glisante, pliante, glisante in plan paralel, oscilobatante, intr-un canat, in doua canate, etc. 
In 2003 s-a infiintat biroul de logistica a montajelor in zona de nord a Bucurestiului. Spatiul cuprinde birouri administrative, magazii pentru materiale de montaj, vestiar pentru montatori, birou de proiectare a fatadelor, zona de depozitare a ramelor pregatite pentru montaj de aproximativ 600 mp, precum si o parcare exterioara de circa 300 mp. 
In conditiile actuale, in fabrica sunt realizate de la 50 la 150 de rame pe zi, in functie de sezon. Toate ramele realizate peste zi se transporta cu camioane in acest loc unde sunt reverificate si selectate pe fiecare destinatie de montaj.


Fisiere in arhiva (1):

  • Comportamentul de Achizitie al Intreprinderilor de pe Piata Organizationala.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!