Comunicarea Eficienta cu Consumatorii - SC Conex Targu Jiu SA

Extras din proiect Cum descarc?

Argument
Studiul de fata este dedicat unei componente specifice a formarii profesionale, considerate pana nu de mult ca o anexa a programelor de calificare. Este vorba despre eficienta coumunicarii cu consumatorii.
Am ales tema "Comunicarea eficienta cu consumatorii pentru satisfacerea nevoilor acestora" la materia Mediul concurential al afacerilor din diverse motive. Comunicarea are un rol foarte important firma, se poate spune ca ea sta la baza succesului acesteia. Atunci cand comunicarea exista poti multumi consumatorul, dar si pe tine. Dupa cum fluxurile de capital creeaza bunastare, asa si fluxurile rapide si constante de informatii strategice intaresc si contribuie la bunastarea organizatiei.
Un alt motiv este acela de a imi imbogati cunostintele privind competentele de comunicare cu consumatorii, de a vizualiza indeaproape rezultatele comunicarii si derularea sarcinilor asociate acestei componente.
Tema mi-a captat atentia deoarece am vrut sa vad derularea activitatii unei firme cu ajutorul acestei componente ,cum reactioneaza angajatii la diversele probleme aparute si cat de eficienta este comunicarea in acest sens. 
Comunicarea este o caracteristica fundamentala a existentei. Toate functiile manageriale sunt realizate cu ajutorul comunicarii, ca un proces de intelegere intre oameni cu ajutorul transferului de informatie.
Capitolul I
SC. "CONEX TARGU JIU" SA Unitate reprezentativa pe piata
1.1.Fisa de identitate a firmei
Scurt istoric
Inainte de 1952, in judetul Gorj a inceput sa se formeze o intreprindere pentru constructii, care cu timpul s-a dezvoltat devenind una dintre cele mai performante societati de constructii.
Dezvoltarea sa a inceput prin ocuparea unor suprafete de teren unde au fost amplasate balastiere si o statie de betoane. In timp intreprinderea s-a extins si a devenit unul dintre cele mai importante trusturi de constructii din tara si cel mai important din judetul Gorj. Deoarece constructiile luau o tot mai mare amploare s-a marit capacitatea trustului prin amplasarea a patru statii de betoane la: Targu Carbunesti, Turcinesti, Lelesti si Arcani.
Din fondurile trustului au fost construite apartamente de serviciu pentru muncitori, 2 camine pentru muncitori, au fost extinse baza de aprovizionare pe o suprafata de 700 m2 si sectia de productie industriala, au fost procurate masini si utilaje necesare procesului de productie cum ar fi: pompe pentru turnat betoane procurate din SUA, ciocane pentru demolat, pickamer pentru taiat asfalt, statie de sortat agregate, schele, masini pentru frecat mozaic, aparate de sudura, masini universale pentru tamplarie, linii CFR.
Calitatea constructiilor, respectarea termenelor de executie si profesionalismul sunt recunoscute, astfel incat trustul a executat constructii in tot judetul, precum si in judetele limitrofe.
In anul 1991 trustul a fost desfiintat si a fost divizat in 7 societati de constructii.
In anul 1997 societatea s-a privatizat.
Societatea, in colaborare cu o firma din SUA urmeaza sa pregateasca in domeniul constructiilor o echipa de specialisti pentru a se construi mai repede si de o calitate mai buna.
Cu toate ca au aparut numeroase societati de constructii, acest lucru nu a condus la rezultate negative pentru societate, aceasta avand in continuare profit si foarte mult de lucru.
Constituirea societatii si obiectul de activitate
Societatea "CONEX TARGU JIU" S.A., cu sediul in Targu Jiu, B-dul Ecaterina Teodoroiu , nr. 12, tel. 0253/121742, fax 0253/194951, a fost constituita in martie 1991 din fostul Trust de Constructii Montaj Gorj conform H.G. 932/90 prin divizarea trustului in 7 societati comerciale.
S.C. "CONEX TARGU JIU" a fost inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J29/305 din 19.04.1991, cod fiscal R1343686, cu cont la BRD Targu Jiu 251100183900209.
Are ca activitate de baza constructii montaj precum si:
-Proiectarea, contractarea si executia constructiilor si a conexelor acestora si comercializarea lor in lei si valuta;
-Prestari si intretineri in constructii, precum si prestari cu utilaje si mijloace de transport auto din dotare pentru persoane fizice si juridice;
-Aprovizionarea, depozitarea si comercializarea materialelor de constructii prin depozitele din Targu Carbunesti si Targu Jiu;
-Proiectarea, executia si comercializarea prefabricatelor si confectiilor metalice si din lemn pentru constructii si diverse;
-Prepararea si comercializarea betoanelor, sapelor si mortarelor la statiile centralizate;
-Prepararea si comercializarea agregatelor (pietris, nisip, balast).
Datorita faptului ca detine o baza de aprovizionare, societatea are capacitatea de depozitare pentru materiale de constructii si pentru mijloacele de transport.
Cele doua statii de betoane au o capacitate mare de preparare si produc betoane de calitate superioara.


Fisiere in arhiva (1):

  • Comunicarea Eficienta cu Consumatorii - SC Conex Targu Jiu SA.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!