Dosar de Presa

Extras din proiect Cum descarc?

Pelerinaj la Locurile SfinteDescrierea spotului publicitar
Spotul publicitar va avea 3 parti prin care se va urmari comportamentul unui tanar alcoolic si a unui comerciant de bauturi alcoolice.
Partea intai:
Pe strada, un tanar vorbeste la telefon, pare a fi foarte fericit si se clatina in timp ce merge, se poate observa de la distanta ca isi mentine cu greu echilibru.
Ajunge in dreptul unui restaurant, termina conversatia si intra. Priveste in jur insa nu este nicio masa libera. Se aseaza in fata tejghelei si incepe sa strige dupa barman, desi este clar ca acesta este foarte ocupat, deoarece localul este aglomerat. Cand barmanul merge sa il intrebe ce doreste, acesta cere 100 ml de vodka si este servit in graba. Bea paharul cu vodka insa nu se opreste doar la 100 de ml si continua sa comande si sa bea alcool.
Dupa ceva timp iese din bar insa nu mai poate sa isi mentina echilibrul si incercand sa se deplaseze se tine de zidul cladirii din apropiere.
Partea a doua: 
Pe strada, acelasi tanar, vorbeste la telefon pe un ton ridicat, de aceasta data pare a fi foarte nervos, gesticuleaza si la fel ca si in prima situatie isi mentine cu greu echilibrul.
Ajunge langa acelasi restaurant, inchide nervos telefonul si intra. Barmanul il intreaba ce doreste, iar tanarul comanda 100 ml de whisky. Insa are o surpriza, nu primeste bautura ci este intrebat ce varsta are. Acesta reactioneaza violent si incepe sa vorbeasca urat la adresa barmanului, dar acesta nu se lasa intimidat si ii spune ca va primi bautura numai daca va prezenta un act de indetitate din care sa reiasa ca este major. Aceasta este insa problema, tanarul nu este major. Baiatul incepe sa darame scrumierele de pe bar si sa impinga scaunele, dar in cele din urma este dat afara de catre barman si tanarul pleaca nervos spre casa.
Partea a treia:
Acelasi tanar, aceeasi strada, acelasi restaurant. Tanarul intra calm, se aseaza la bar si, recunoaste un prieten si comanda barmanului un suc de mure.
Ce vrem sa transmitem?
Prin acest spot, compus din 3 parti vrem sa atragem atentia asupra situatiei actuale, a celei care ar trebui sa fie si a ceea ce s-ar putea intampla daca legea ar fi respectata.
Astfel, in prima parte se prezinta un caz obisnuit dintr-un bar de cartier in care se comercializeaza frecvent bauturi alcoolice minorilor, fara ca barmanii sa tina cont de varsta acestora. Acest lucru este posibil deoarece in ciuda afiselor de la orice intrare in orice local sau magazin ("Nu vindem tigari si bauturi alcoolice minorilor!"), niciun comerciant nu respecta aceasta lege intrucat nu sunt prevazute sanctiuni sau desi ele exista nimeni nu le aplica, iar comerciantii nu "pierd bani" respectand o lege care nu nu e verificata si sanctionata.
Partea a doua prezinta aceeasi situatie a tanarului doritor sa consume alcool, dar care de data aceasta se loveste de refuzul barmanului deoarece nu indeplineste conditiile de varsta. Acesta ar trebui sa fie comportamentul comerciantilor in cazul in care legea s-ar aplica.
Partea a treia prezinta situatia ideala din comportamentul minorilor si anume aceea in care, desi intrat intr-un bar de cartier, tanarul comanda un banal suc de mure.
Afisul spotului publicitar:
Partea a doua:
Dosar de presa
Discurs


Fisiere in arhiva (2):

  • afis w 2003.doc
  • Dosar de Presa.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!