Evenimentul de Lansare CrisTim

Extras din proiect Cum descarc?

I. Alegerea strategiei de acoperire a pietiei
Produsul se va lansa la nivel national, deoacece fiind un bun alimentar am considerat ca nu este potrivita o lansare pe zone. La data lansarii, produsul va fi prezent in apoximativ toate orasale din tara, pe rafturile magazinelor distribuitoare. 
Din anul 2009 CrisTim a inceput sa exporte produsele sale in Uniunea Europeana. Asadar, dupa lansarea propriu - zisa pe teritoriul Romaniei a cascavalului CrisTim, se va incerca o extindere ulterioara in tarile din spatiul UE, principalele tari vizate fiind Italia, Spania si Germania.
La momentul actual Cristim are cea mai buna distributie la nivel national in industria mezelurilor.
Distributia noului cascaval Cristim se va realiza cu forte proprii, cum de altfel se realizeaza distributia tuturor produselor sub aceasta marca. Folosind propriile masini compania poate avea un control riguros asupra conditiilor igienico sanitare de transport. Pentru a asigura permanent prospetimea alimentelor Cristim detine o retea logistica la nivel national ce cuprinde 8 centre logistice. Cascavalul Cristim va fi transportat de la centrele de productie catre toate cele 8 centre localizate in orasele Mogosoaia, Timisoara, Cluj, Iasi, Brasov, Craiova, Constanta, Galati.
Distributia cascavalului Cristim catre consumator se va face in mod indirect printr-un canal scurt, ce contine trei verigi:
Detailistul, adica revanzatorul mezelurilor Cristim comunica cu producatorul atat printr-un canal direct cat si printr-un canal Cristim Cash&Carry. Distributia directa este pentru detailistii cu comenzi foarte mari, pentru care este mai avantajos sa colaboreze direct cu producatorul. Pentru acesti clienti Cristim are un plan de deservire pe baza de calendar.
Cristim Cash&Carry creeaza conditii speciale si avantajoase de plata pentru detailistii ce achizitioneaza produsul in cantitati mari. Punctele de lucru Cash&Carry sunt o alternativa pentru cei ce cumpara in cantitati mari dar nu folosesc canalul direct deoarece nu au un plan de aprovizionare constant. Fiecare punct Cash & Carry are magazine in care va fi prezent si noul produs ce va fi comercializat in regim en-gros. 
In acest moment, reteaua Cash & Carry Cris-Tim cuprinde un numar de 12 puncte de lucru, raspandite la nivel national, in urmatoarele locatii: Antrefrig 1, Antrefrig 2, Malimp, P.G.B, Antrefrig, Iuliu Maniu toate sase Bucuresti, apoi in Ploiesti, Buzau, Pitesti, Ramnicu Valcea, Galati, Craiova.
Strategia Cristim de distributie este a ceea de a fi prezent in oricare locatie din care consumatorul si-ar putea face aprovizionarea sau cumparaturile. Tocmai de aceea produse sub acest brand se regasesc si in supermarket-uri, hypermarket-uri si in magazinele proprii Cristim, in retelele Metro si Selgros insa in scopul vanzarii cu amanuntul, dar si in magazinele de cartier. Trebuie precizat insa ca in magazinele mici diversitatea produselor Cristim este una mai redusa, produse precum cele din categoria specialitatilor lipsind din astfel de locatii, sau rezumandu-se doar la anumite sortimente. Legat de noul produs strategia de distributie se rezuma la plasarea acestuia in toate locatiile unde se regasesc mezelurile CrisTim. Dat fiind ca acesta este un produs bio se intentioneaza contractarea unor parteneriate cu magazinele specializate in comertul cu astfel de produse, ceea ce ar contribui la consolidarea imaginii de produs 100% natural in mintea cumparatorului.


Fisiere in arhiva (1):

  • Evenimentul de Lansare CrisTim.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!