Ferma de Prepelițe

Cuprins proiect

CAPITOLUL 1. DESCRIEREA AFACERII 2
1.1. Descrierea produsului 2
1.2. Descrierea societății 5
1.3. Analiza costurilor de operare 6
1.4. Procesul de producție 9
1.5. Utilajele necesare 10
1.6. Regim de lucru 13
CAPITOLUL 2. PLAN DE MARKETING 14
2.1. Analiza pieței 14
2.2. Piața de desfacere 15
2.3. Clienții noștri 15
2.4. Concurența 16
2.5. Politici de marketing 16
2.6. Stabilirea prețului 17
2.7. Promovarea și distribuția 17
2.8. Avantajele oferite comunității 18
2.9. Venituri previzionate 18


Extras din proiect

CAPITOLUL 1. DESCRIEREA AFACERII
1.1. Descrierea produsului
Creșterea prepelițelor japoneze pentru oua și carne este o afacere cu un potențial de excepție, lucru datorat faptului ca oul de prepelița este un medicament extraordinar, care poate vindeca o multitudine de afecțiuni. Este imposibil sa nu fi auzit deja de calitățile ieșite din comun ale acestui aliment foarte bogat în vitamine. O cura cu oua de prepelița rezolva probleme grave de sănătate, cum ar fi: afecțiuni ale inimii, ale stomacului sau ale sistemului circulator, și asta fără nici un altfel de medicamente. De altfel, toți crescătorii de prepelițe susțin ca viața li s-a schimbat în bine datorita acestei mici păsări: în primul rând consumul zilnic de oua le-a îmbunătățit sănătatea (a lor și a familiilor lor), iar în al doilea rând veniturile pe care le obțin din comercializarea ouălor sau a cărnii sunt mai mult decât mulțumitoare.[1]
In antichitate, chinezii tratau în mod curent astmul bronșic cu oua de prepelița, iar vechii egipteni tratau încă de acum 4000 de ani impotenta și sterilitatea.
Doctor Jean Claude Truffier, medic generalist francez, face studii aprofundate asupra calităților terapeutice ale oului de prepeliță, obținând rezultate remarcabile în tratarea astmului bronșic, rinitei, conjunctivitei, tusei spastice, urticariei, etc.
După aceste remarcabile succese, numeroși medici, vor accepta acest tratament, extinzând utilizarea lui în tratarea altor afecțiuni, cum ar fi:
- ulcer gastric și duodenal;
- diabet zaharat;
- hipertensiune arteriala;
- boli ale ficatului și rinichilor;
- impotenta sexuala.[1]
Oul de prepelița este produsul de origine animala cu cel mai echilibrat conținut proteic, vitamino-mineral și enzimatic capabil sa regleze toate aceste carente, readucând în parametri normali orice organism uman.
In continuare, prezentam o serie de caracteristici ale produsului ce asigura eficienta tratamentului: 
- comparativ cu oul de găină, oul de prepeliță are un conținut de colesterol de numai 1,4% fata de 4%; 
- grăsimi de circa 3 ori mai puține;
- ca aport proteic gălbenușul conține 23% fata de 16% - 17% la oul de găină.[1]
La conținutul de minerale și vitamine, comparațiile nu-și au rostul: de 6 ori mai multa vitamina B1; de 5 ori mai mult fosfor; de 5 ori mai mult fier; de 15 ori mai multa vitamina B2, precum și alte substanțe antialergice, ce fac ca oul de prepelița sa diminueze cantitatea unor anticorpi responsabili de apariția reacțiilor alergice.
Toate acestea și multe altele fac din oul de prepelița singurul "medicament" care are numai "indicații", la rubrica "contraindicații" tronează un mare "ZERO"!


Fisiere în arhivă (1):

  • Ferma de Prepelite.doc

Imagini din acest proiect

Ne pare rau, pe moment serviciile de acces la documente sunt suspendate.


Hopa sus!