Franta, magiun de topoloveni

Extras din proiect Cum descarc?

1. ALEGEREA PRODUSULUI
Magiunul de prune Topoloveni este certificat de catre Institutul de Cercetari Alimentare drept aliment functional, care consumat in mod curent contribuie la mentinerea starii optime de sanatate, prin aportul de macroelemente, microelemente, macronutrienti, micronutrienti (fitonutrienti, in special antioxidanti, vitamine, fibre alimetare). Poate fi consumat de persoane de toate varstele (de la 6 luni, cand incepe diversificarea alimentatiei bebelusilor, pana la persoanele diagnosticate cu diabet -  cu acordul medicului curant, intrucat are indice glicemic scazut: 39/100 gr). Prunele atent selectionate (din cel putin patru soiuri) sunt fierte in vase speciale cu pereti dubli, fara foc direct, in asa fel incat sunt pastrate aproape integral calitatile sanogene ale prunelor proaspete. 
2. Piata tinta: FRANTA
A. DATE GEOGRAFICE
Franta metropolitana se afla la una dintre extremitatile vestice ale Europei. Are iesire la Marea Nordului catre nord, la Canalul Manecii catre nord-vest, la Oceanul Atlantic catre vest si la Marea Mediterana catre sud-est. Se invecineaza cu Belgia si Luxemburg la nord-est, cu Germania si Elvetia la est, cu Italia si cu Monaco la sud-est, cu Spania si cu Andorra la sud-vest. Daca frontierele sudice ale tarii corespund unor creste montane, frontierele nord-estice nu corespund, aproape deloc, vreunor limite geografice fizice sau lingvistice.
B. DEMOGRAFIE
Conform INSEE, la 1 ianuarie 2014, 66 milioane de oameni traiau in Franta (cu exceptia comunitatilor de peste mari si Noii Caledonii), dintre care 63,7 de milioane in metropola si 2,1 milioane in departamentele de peste mari (inclusiv Mayotte). Daca sunt inclusi si cei 600.000 de locuitori din comunitatile de peste mari (Polinezia Franceza, Saint-Pierre-et-Miquelon, Wallis si Futuna, Saint-Martin si Saint-Barthelemy) si din Noua Caledonie, populatia intregului teritoriu francez atinge 66,6 milioane de locuitori, adica circa 1% din populatia mondiala.
C. FACTORI SOCIO-CULTURALI
Franta a fost de-a lungul timpului un loc pentru dezvoltarea artelor si a culturii. Multi artisti, imigranti francezi, au gasit sprijin in tara printre cei mai importanti [stil de revizuit]; recunoscut in Occident si in intreaga lume pentru bogata traditie culturala. Crearea Ministerului Culturii in 1959 a contribuit la pastrarea mostenirii culturale a tarii si la a face accesibila publicului. Ministerul Culturii a fost foarte activ in acordarea de subventii artistilor, promovarea culturii franceze in intreaga lume, sustinerea festivalurilor si evenimentelor culturale, protejarea monumentelor istorice. De asemenea, guvernul a reusit sa mentina o exceptie culturala pentru apararea cinematografiei franceze.
Cu aproape 90 de milioane de vizitatori in 2018, Franta este principala destinatie turistica din lume, datorita in mare parte numeroaselor unitati culturale si cladiri istorice situate in intreaga tara. Are 1.200 de muzee care gazduiesc peste 50 de milioane de oameni in fiecare an. Cele mai importante site-uri culturale sunt gestionate de Guvern, de exemplu prin Centrul National al Monumentelor, care este responsabil pentru aproximativ 85 de monumente istorice nationale.
D. FACTORI ECONOMICI
In 2018, potrivit FMI, PIB-ul nominal al Frantei a fost de 2.775,25 miliarde USD; conform acestui criteriu, Franta este a 7-a economie mondiala. Potrivit Credit Suisse, in 2018 Franta avea o bogatie totala estimata la 13 883 miliarde de dolari, ceea ce face din Franta a 6-a tara cea mai bogata din lume si a 3-a cea mai bogata din Europa conform acestui criteriu.
Conform Raportului global al competitivitatii 2018 publicat de Forumul Economic Mondial, Franta este a 17-a (din 140) cea mai competitiva economie din lume (castigand un loc in 2017). Raportul lauda calitatea infrastructurii franceze si nivelul ridicat al sanatatii publice, dar critica Franta pentru numarul excesiv de reglementari, abilitatile numerice scazute ale fortei de munca, numarul redus de profesori la universitate. scoala, numarul excesiv de bariere netarifare, lipsa de flexibilitate a pietei sale de munca si nivelul ridicat de impozitare285. In Indexul Libertatii Economice din 2019 al Fundatiei Patrimoniului, care masoara gradul de libertate economica a fiecarei tari din lume, Franta primeste doar 71 de locuri (din 186 de tari clasificate) din cauza nivelului ridicat al cheltuielilor sale reglementari rigide ale pietei muncii si cota sa mare de impozitare


Fisiere în arhivă (1):

  • Franta, magiun de topoloveni.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:



* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!