Furnizori Specializati pe Servicii Logistice

Cuprins proiect Cum descarc?

DATE DE IDENTIFICARE: 3
OBIECT DE ACTIVITATE 3
SCURT ISTORIC 4
PIATA TINTA 7
Servicii Nationale 7
Servicii Internationale 12
CLIENTI REPREZENTATIVI 12
STUDIU DE CAZ 13
INVESTITII 14
BIBLIOGRAFIE: 16


Extras din proiect Cum descarc?

DATE DE IDENTIFICARE:
Numele companiei: PEGASUS COURIER SRL
Adresa: Soseaua Iancului 13
Bucuresti 021713 Sector 2
Romania
Telefon : +40 21 250.93.60 ;
+40 21 256.94.10
Fax : +40 21 256.95.04
Anul infiintarii 1997
Numar total de angajati (in
cadrul companiei) 100
Nr. Registrul Comertului: J40/5161/1997
Cod fiscal: R9566918
Capital social: 144.6 mil. ROL
Cifra de afaceri(2003): 390 000 EUR
Banca: Raiffeisen Bank
OBIECT DE ACTIVITATE 
Scopul principal reprezinta oferirea de servicii de curierat rapid la nivelul Bucuresti-ului. Cu timpul, oferta s-a diversificat, creandu-se noi servicii precum cel de MailShot, pentru distributia unui volum mai mare de invitatii si documente. In paralel, s-a dezvoltat si serviciul Direct Mail, de distributie si gestiune a volumelor foarte mari de corespondenta. Prin acest ultim serviciu, se urmareste eliberarea totala a firmelor ce au un volum mare de corespondenta de expediat la anumite perioade de timp. Astfel, in afara continutului mesajului, Pegasus se ocupa de operatiunile de multiplicare, personalizare, adresare a mesajelor, impachetare, distribuire, precum si de alte formalitati legate de expediere.
SCURT ISTORIC
Totul a inceput cand un englez si un roman au pus pe picioare o firma de curierat rapid, care acum se afla in faza de dezvoltare. 
Lucian Aldescu si James Gray-Cheape au deschis in 1997 o firma de curierat rapid. 500.000 de dolari, cifra de afaceri in 2001 si 15 birouri in toata tara sunt acum garantia unei afaceri de succes.
Afacerea Pegasus a inceput in 1997, cand curieratul rapid de oras era o noutate absoluta pentru Bucuresti. Lucian Aldescu si James Gray-Cheape erau de mult prieteni, iar ideea deschiderii unei astfel de firme le-a venit dupa ce au vazut cum este organizata afacerea in marile capitale ale lumii, unde serviciile de acest gen se fac cu bicicleta, motoreta si uneori chiar pe role. Studiind piata au constatat ca exista o cerere substantiala, in conditiile in care concurenta era firava. 
Lucian Aldescu mai lucrase doi ani ca distribuitor de bauturi alcoolice, pentru ca din 1995 sa preia reprezentanta unei firme belgiene de transport. Prietenul sau a revenit in tara in 1996, cu sapte ani de experienta in armata britanica si planuri pentru o afacere care in timp s-a dovedit a fi rentabila. Sprijiniti de un grup de investitori britanici, au adunat un capital de 20.000 de dolari, bani cu care au inchiriat un sediu de 1.200 de dolari pe luna in Piata Dorobanti, au cumparat aparatura necesara (telefoane, computere, o imprimanta, un fax, cateva statii de radio-emisie) si cinci biciclete pentru curieri.


Fisiere in arhiva (1):

  • Furnizori Specializati pe Servicii Logistice.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!