Importul si Distributia de Baloane din Latex - SC Future SA

Extras din proiect Cum descarc?

REZUMAT INTRODUCTIV
Societatea studiata in cadrul acestui proiect este SC FUTURE SA o societate comerciala cu capital privat infiintata in 2004. Obiectul de activitate al firmei consta in importul si distributia de baloane din latex si a accesoriilor necesare decoratiunilor cu baloane, atat in regim en-gross cat si en-detail.
Avem cele mai bune metode de lucru, experienta si pregatirea necesara, nu numai pentru a facilita procesul de fabricatie ci si pentru a-l duce la bun sfarsit cu succes. Integritatea, confidentialitatea, obiectivitatea si rapiditatea sunt punctele cheie ale filosofiei firmei noastre care au contribuit la incheierea multor legaturi de afaceri pe termen lung. In fond, lucram cu oameni, care reprezinta cea mai importanta resursa a tuturor.
Punem accentul pe adaptabilitate, imbunatatire, dezvoltare si pe mentinerea unor standarde profesionale. Noi suntem oamenii care stiu ce, cum si cand trebuie facut astfel incat nevoia unei companii in ceea ce priveste atragerea clientilor sa fie inlocuita cu cea mai buna oferta existenta pe piata in acel moment.
Piata tinta a firmei o reprezinta consumatorii cu venituri mici, medii si mari, deschisi la nou, dispusi sa achizitioneze produsele noastre si sa se bucure de cele mai noi servicii existente in cadrul unei firme capabila sa aduca un plus de culoare. 
Avand la baza relatii comerciale cu unul dintre cei mai mari producatori internationali de baloane, prezentate intr-o gama foarte vasta de culori si marimi, SC FUTURE SA isi propune a fi unul dintre principalii importatori si distribuitori de baloane din zona Moldovei. Societatea isi va extinde reteaua de ditributie prin colaboratorii locali; in acelasi timp produsele noastre se vor regasi in supermarket-uri, hipermarket-uri si in marile lanturi de magazine de pe tot teritoriul tarii. Clientii care doresc sa decoreze o mica petrecere, o receptie sau o nunta, decoratiunile noastre cu baloane vor adauga pana si ultimele finisaje si vor transforma evenimentul intr-o experienta extraordinara, avand la dispozitie profesionalismul de care dau dovada expertii firmei.
Seriozitatea si respectul fata de colaboratorii nostrii vor fi numai o parte din ceea ce caracterizeaza componenta conducerii societatii SC FUTURE SA al carei sediu este in jud. Iasi, str. Crizantemelor, nr.2.
Pentru viitorul apropiat, avem in vedere promovarea de noi produse aparute in domeniu: baloane speciale, baloane inscriptionate atat in limba romana cat si in celelalte limbi internationale. 
Cap. I. Analiza pietei
1.1. Identificarea pietei
a) Descriere
Piata produselor de referinta reprezinta intreaga populatie de consumatori si utilizatori ai produselor de acelasi gen, oricare ar fi marca sau originea lor.
Piata, acest conglomerat pe care diferiti agenti si-l disputa si il impart intre ei este structurata pe categorii de consumatori si nonconsumatori.
Consumatorii ar putea fi orice indivizi cu varsta peste 3 ani. Nonconsumatorii relativi (NCR) care detin 4% din populatie sunt acele persoane cu varste foarte mici (sub 3 ani), iar nonconsumatorii absoluti (NCA) sunt reprezentati de populatia cu varsta inaintata. In aceasta categorie s-ar putea incadra persoanele foarte batrane sau cele care nu dispun de suficienti bani. Insa nici aceasta delimitare nu poate fi pe termen lung pentru ca nu se poate sti daca cei care nu dispun de suficienti bani ,,azi" nu vor dori sa organizeze un eveniment de neuitat ,,maine".
Din totalul pietei actuale 65% este, reprezentata de concurenta (alte 7 mari firme din zona Moldovei).
Dintre cele sapte firme nici una dintre ele nu comercializeaza baloane, ele oferind numai servicii in acest domeniu.
b) Evolutie
Zona de actiune a firmei noastre este zona Moldovei, avand sediul in judetul Iasi pe strada Crizantemelor nr. 2.
Societatea comerciala SC FUTURE SA a devenit, in cei 2 ani de activitate, una din cele mai importante companii specializata in comercializarea baloanelor si a accesoriilor de baloane in scopuri publicitare si decorative in zona Moldovei. Pachetul de servicii si produsele noastre pot satisface cerintele clientului pentru reusita petrecerilor.
Piata baloanelor si a decoratiunilor din baloane se afla in stare de crestere, cifra de afaceri crescand simtitor in fiecare an.
c) Perspective de dezvoltare
Studiile de piata releva faptul ca industria fabricarii baloanelor din Romania se dezvolta de la an la an, prin urmare prognosticurile pentru viitor sunt optimiste. Poate cel mai relevant aspect legat de viitor este aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, fapt ce va avea un impact puternic asupra economiei din Romania: cresterea nivelului de trai, a salariilor, si nu in ultimul rand schimbarea comportamentului consumatorului. In concluzie expertii se asteapta ca in viitor piata gamei variate de decoratiuni cu baloane din Romania sa se dezvolte intr-un ritm alert.
d) Structura
Piata decoratiunilor din baloane si a baloanelor in general este structurata dupa mai multe criterii (in functie de destinatia lor, de materialul din care este confectionat balonul, de modele, de evenimentele implicate). Astfel noi oferim baloane pentru decoratiuni, lansari de baloane cu heliu, explozii de baloane cu confetti, vanzari de baloane de diferite forme, culori si dimensiuni impreuna cu accesorii decorative. Baloanele pot fi aranjate in ghirlande, arcade, buchete, litere sau pot fi folosite la realizarea de replici de produse. Decoratiunile de baloane se executa pentru diferite evenimente, actiuni publicitare, aniversari, spectacole, evenimente de familie, etc.
1.2. Caracterizare (profil consumatori) 
Consumatorii acestui produs se impart in doua mari categorii:
o persoane fizice - particulari, familii
o persoane juridice - societati, institutii,
din acest motiv fiind destul de dificil sa facem un profil consumatorului nostru.
Luand pe rand cele doua categorii de consumatori vom incerca sa realizam un profil cat mai aproape de adevar, pentru fiecare categorie in parte.
Atat persoanele fizice cat si cele juridice achizitioneaza baloane din comert, dar, in acelasi timp apeleaza si la serviciile oferite de expertii firmei noastre.
Baloanele sunt in general cumparate de copii pentru distractie proprie, dar pentru serviciile noastre privind decoratiunile din baloane apeleaza de obicei tinerii si adultii care dispun de resurse finanaciare proprii si care doresc ca un eveniment sa iasa perfect si sa ramana viu in amintirea lor cat si a oaspetilor.


Fisiere in arhiva (1):

  • Importul si Distributia de Baloane din Latex - SC Future SA.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!