Lansarea pe Piata a unui Produs Mancare pentru Caini

Extras din proiect Cum descarc?

Produsele pentru care am realizat mixul de marketing sunt conserve, mâncare uscata si accesorii pentru câini. Pentru a realiza acest lucru am înfiintat o firma cu numele de DOGGY.
Lansarea produsului a coincis cu lansarea firmei pe piata. Pe piata se va promova mai întâi imaginea firmei, ca fiind producatoare de conserve si mâncare uscata, urmând ca apoi sa se promoveze si ca producatoare de accesorii pentru câini.
Firma noastra urmareste sa acapareze o categorie de consumatori a caror principale caracteristici sunt: 

- Educatie; 
- Situatie economica; 
- Vârsta;
- Stil de viata.

Cele mai importante caracteristici pe care trebuie sa le detina un eventual client al firmei noastre sunt venit pe membru de familie mediu sau mare si faptul ca sunt posesori de câini. La baza înfiintarii firmei a stat si un chestionar privitor la necesitatea înfiintarii unei astfel de firme.
În urma studierii pietei s-a constatat ca în România firma noastra este unica. Cu toate acestea strategia de pret ce se adopta este cea a pretului de penetrare, deoarece firma are de recuperat handicapul reprezentat de concurenta externa reprezentata de marcile: Chappi, Pedygree,Friskies, Darling si Cesar. Obiectivul politicii de pret îl reprezinta acapararea unei cote de piata cât mai mare. În acest sens se vor folosi canalele de marketing prin care produsele noastre sa ajunga la cât mai multi consumatori la cele mai mici costuri posibile. Firma noastra vizeaza ca în primii ani sa se extinda teritorial la nivelul întregii tari, formându-si proprii agenti de distributie.
Promovarea firmei si a produsului va urmari doua directii principale: cunoasterea pe piata a produselor si crearea în jurul firmei a unei imagini favorabile. Prima directie se va realiza prin intermediul reclamei (îndeosebi în presa scrisa, cu periodicele din acelasi domeniu, dar si în ziarele cu aparitie zilnica si tiraj mare), iar cea de a doua prin diferite acte de caritate, în special sponsorizari.
În ceea ce priveste realizarea produsului, se va urmari crearea unor produse de calitate superioara, care îmbinate cu existenta produselor în supermarket-uri, precum si în farmacii si în cabinete medicale veterinare, obtinerea unei pozitii bune pe rafturi, si nu în ultimul rând amabilitatea personalului de deservire, vor determina clientii sa mai cumpere produsele noastre.


Fisiere în arhivă (1):

  • Lansarea pe Piata a unui Produs Mancare pentru Caini.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 6€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!