Magazin de Proximitate

Extras din proiect Cum descarc?

Supermarket Vermer
Supermarketul VERMER are o suprafata totala de 1845 m2, si este situat intr-o zona periferica a orasului Iasi, in zona Dacia - Alexandru, mai exact la ''Tigarete". Din punct de vedere geometric, supermarketul Vermer este dispus intr-o forma dreptunghiulara. 
1.1 Identitate vizuala
Din punct de vedere a identitatii vizuale, supermarketul VERMER va fi promovat sub logo-ul prezentat alaturi. Acesta fiind format atat dintr-un simbol, ce vrea sa sugereze faptul ca supermarketul este intersectia tuturor drumurilor, cat si denumirea text precum si sloganul utilizat ("Calitatea o gasesti la noi !"). Din punct de vedere al culorilor folosite, predomina culoarea rosie (menita sa atraga atentia), insa se remarca si culoarea albastra (blue)( care simbolizeaza incredere, dependenta si angajament, este culoarea comunicarii cu ceilalti) .Criteriile care s-au luat in considerare in alegerea locatiei supermarketului sunt:
- pozitionare in cadrul orasului ( periferie / central );
- infrastructura (utilitati, cai rutiere, mijloace de transport);
- capacitatea pietei;
- concurenta.
1.2 Pozitionare in cadrul orasului. 
Zona " Tigarete" se afla in partea de Nord a municipiului Iasi si reprezinta punctul de iesire spre Pacurari, iesirea din Iasi.
1.3 Infrastructura
In ceea ce priveste infrastructura, se poate spune ca in aceasta zona se remarca prezenta tuturor utilitatilor necesare unui supermarket (curent electric, apa curenta, gaz). Totodata din punct de vedere al cailor rutiere, zona "Tigarete" este strabatuta de Soseaua Nationala nr.1 care face conexiune catre drumul european (E583) ce duce spre Pacurari , iesirea din Iasi. Reteaua mijloacelor de transport din aceasta zona este dezvoltata, fiind constituita din tramvai, autubuz, microbuz, ce fac legatuaa cu principalele zone din oras, dar si din exteriorul orasului.
1.4 Piata tinta
VERMER are ca si piata tinta segmentul de populatie cu varsta cuprinsa intre 18 si 75 de ani, cu venituri mici si medii, deoarece produsele VERMER sunt la preturi scazute, dar la o calitate ridicata. Supermarketul VERMER este amplasat in proximitatea cartierelor intens populate. De aceea , numarul mare de locuitori din acest oras face ca supermarketul nostru sa fie in proximitatea acestora pentru satisfacerea cat mai rapida a cererii clientilor.
Supermarketul are clienti fideli, tocmai pentru ca oferta cuprinde de la marci proprii, care contin produse de calitate la preturi convenabile spre mici, pana la produse oferite de producatorii regionali si produse de marca. Un punct forte pentru VERMER si pentru care clientii ne-au ales, il reprezinta departamentul de produse proaspete: VERMER garanteaza zilnic clientilor sai calitatea si prospetimea absoluta la preturi de top pentru carne, mezeluri, branzeturi si produse lactate pana la legume si fructe. Si cum intr-o piata in care produsele sunt extrem de asemanatoare, e obligatoriu sa fim foarte selectivi in ceea ce oferim, de aceea , am reusit sa facem din magazinul VERMER, un loc unic, dar si locul in care exista oferte unicat, de aceea clientii ne aleg pe noi. Aproprierea de scoli,licee,spitale si de mijloacele de transport, face ca supermarketul VERMER sa fie cea mai optima solutie pentru consumatori.


Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!