Managementul Marketingului - Kinder Joy

Cuprins proiect Cum descarc?

I. Prezentarea afacerii
1) Scopul
2) Denumirea firmei
3) Obiectul de activitate
4) Descriererea produsului
5) Misiune
6) Slogan
II. Analiza situatiei curente de marketing
A. Macromediu 
B. Micromediu
1) Clientii
2) Analiza STP-D
3) Furnizori
4) Parteneri
5) Concurenta
III. Analiza SWOT
IV. Obiective de marketing
V. Strategii de marketing
VI. Control si adaptare


Extras din proiect Cum descarc?

I. Prezentarea afacerii
A lucra cu copii este o ocazie privilegiata. Nu doar pentru ca lumea copilariei ofera ocazia intrarii pe un taram mirobolant ci si pentru ca, a fi acceptat in jocul copiilor fara a fi de aceasta varsta ofera o recunoastere si o oferta de incredere magulitoare din partea lor, ce reflecta o abilitate fara de care nimeni nu poate spera ca poate sa lucreze cu un astfel de grup: aceea de a mai putea fi copil, in asa fel incat intrand in cadrul de manifestare al copiilor sa nu-l disturbi. Aceasta a fost prima conditie in demersul infaptuirii proiectului nostru.
1) Scopul 
proiectul nostru este construit pentru a oferi copiilor servicii de ingrijire dupa terminarea orelor de scoala, programe educative, asistenta sociopedagigica, asistenta psihologica, activitati extrascolare.
2) Denumirea firmei : Kinder Joy
3) Obiectul de activitate
Desfasurarea unor activitati care sa corespunda dorintelor parintilor, sa fie in bebeficiul copiilor si al scolii, dar care sa fie pe placul beneficiarilor directi, adica a copiilor.
4) Descrierea produsului
Avand in vedere ca beneficiarii vin la after-school dupa terminarea celor 4 ore de scoala si sunt deja obositi, le vom propune activitati specific nivelului de dezvoltare al copiilor care sa-I solicite intr-un mod placut, recreativ, distractiv.
Forma predominanta a activitatii in after-school va fi jocul, activitati cu scop educativ.
Elementele de baza ale educatiei propuse in cadrul programului ,,Kinder Joy" au la baza:
procesul de invatare prin joc;
participarea copilului la alegerea activitatilor, jocurilor si a jucariilor;
organizarea adecvata a ambientului educativ;
flexibilitatea strategiilor de predare-invatare.
Prin astfel de mijloace incercam sa adaugam ceva pedagogiei traditionale, invatamantului formal, regandind anumite metode si oferind alternative, alaturandu-ne efortului colectiv care vizeaza educarea si asistarea celor mici in procesul dezvoltarii lor.
Vom pune la dispozitia potentialilor clienti urmatoarele servicii : servicii de ingrijire a copilului ( asigurarea nevoilor de baza, de hranire, securitate) , servicii alternative de educatie, asigurarea continuitatii si intaririi educatiei formale (efectuarea temelor pentru scoala, a ,,invata sa invatam", activitati recreative), servicii de consiliere pentru copil si familie.
Activitatile de baza ce vor fi desfasurate in cadrul institutiei "Kinder Joy"sunt:
-furnizarea de servicii educationale specializate informale si nonformale care sa amelioreze comportamentul de adaptare scolara;
-asigurarea unui cadru securizat de petrecere a timpului liber;
-prevenirea neglijarii copilului si a problemelor de adaptare scolara ;
-integrarea mai rapida in programul scolar prin cresterea adaptabilitatii la acest tip de mediu;
-cresterea gradului de accesibilitate al familiilor care doresc alternative mai bune pentru ingrijirea si educarea copiilor;
-realizarea unei campanii de informare si promovare a proiectului in comunitate;
-sensibilizarea comunitatii fata de problematica nevoii copilului de a fi asistat in a-si forma deprinderi dezirabile de petrecere a timpului liber, de a invata, de a se comporta, de a se integra in grup, de a accepta diversitatea ;
-schimbarea perceptiei comunitatii asupra problemelor scolarului mic din familia prea ocupata, aflat in situatia de risc de a fi neglijat;
-ameliorarea intensitatii factorilor generatori de situatii de risc;
-oferirea unui cadru suport pentru beneficiari si familiile lor (asistenta de specialitate in abordare dificultatilor de ordin psihologic);
-optimizarea psihocomportamentala a scolarului mic, prin folosirea activitatilor de grup si a unor metode inspirate din tehnicile art-terapeutice.
-stimularea si - implicit - cresterea semnificativa a nivelului stimei de sine, a constiintei propriei identitati, a comunicarii interpersonale si a relationarii;
De serviciile sale beneficiaza copii cu varste cuprinse intre 7 si 11 ani, proveniti din familii ce se lovesc de problema de a nu avea in grija cui sa lase copii dupa terminarea programului zilnic scolar si pe perioada vacantelor, care vor pentru copii lor o alternativa in care sa fie supravegheati de personal cu pregatire speciala, intr-un cadru de grup care poate stimula capacitatea lor de relationare interpersonala cu cei de aceeasi varsta dar si cu adultii, nivelul cooperarii, nivelul comunicarii verbale si nonverbale, nivelul creativitatii, imbunatatirea competentelor sociale, cunoasterea propriei persoane.


Fisiere in arhiva (1):

  • Managementul Marketingului - Kinder Joy.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!