Marketing - SC Casido SRL

Cuprins proiect Cum descarc?

1. PREZENTAREA FIRMEI
1.1 PREZENTAREA FIRMEI
1.2 MICROMEDIUL FIRMEI
1.3 MACROMEDIU FIRMEI 
2. AUDITUL DE MARKETING
2.1. ANALIZA SWOT
2.2. METODA BCG
2.3. MODELUL LUI PORTER
2.4. HARTA DIFERENTIERII
2.5. PROFILUL CLIENTULUI
2.6. LANSAREA UNUI NOU PRODUS
2.7. PRETUL PSIHOLOGIC
2.8. CAMPANIE DE PROMOVARE
3. CONCLUZII SI PROPUNERI


Extras din proiect Cum descarc?

CAP 1. PREZENTAREA FIRMEI
S.C. CASIDO S.R.L.
1.1. ISTORICUL FIRMEI
S.C. CASIDO S.R.L., J17/1607/1993, RO4183377 este o societate cu raspundere limitata infiintata in anul 1993 si face parte din grupul de firme MEDDENT. Sediul social al acesteia este in Galati, Str. Brailei nr. 88, dar detine si punct de lucru in Braila, Str. Golesti nr. 21. Societatea face parte din categoria intreprinderilor mici si mijlocii cu un numar de pana la 50 de angajati, platitoare de T.V.A. si impozit pe profit. 
Are ca obiect de activitate atat comercializarea si montare de sisteme de securitate cat si monitorizare si interventie rapida pentru societati comerciale si resedinte particulare, activitate desfasurata cu respectarea Legii 82/1991 
Pe langa activitatea de comercializare si montare de servicii de securitate care este astazi activitatea principala a firmei, CASIDO a inceput cu un alt obiect principal de activitate si anume, servicii de paza, atat umana cat si cu ajutorul echipelor de interventie specializate.
De-a lungul timpului datorita faptului ca cea dintai activitate s-a dovedit a fi una profitabila firma s-a orientat si catre comercializarea si montarea de servicii de securitate, un domeniu destul de apropiat dar inca neexplorat in totalitate la momentul respectiv.
La inceput activitatea firmei s-a desfasurat in Galati avand ca si clienti atat persoane fizice cat si persoane juridice. Portofoliul de produse era destul de restrans cuprinzand doar comercializarea si montarea de sisteme antiefractie si de interfonie.
Odata cu trecerea timpului si specializarea personalului in aceasta activitate firma CASIDO a intrat si pe piata sistemelor de securitate din judetul Braila cu un portofoliu de produse mai vast si servicii de calitate superioara.
Astazi avand o experienta in domeniu de peste 15 ani societatea comercializeaza si monteaza pe piata romaneasca atat in Galati si Braila cat si in celelalte orase din tara sisteme de securitate de la diferiti importatori care s-au dovedit a fi fiabile si performante.
In 2003 a fost promulgata si o lege care a favorizat extindere acestei sfere de servicii Legea 333/2003 prin care se specifica urmatoarele :
<< Art. 28. (1) Conducatorii unitarilor care detin bunuri, valori si suporturi de stocare a documentelor, a datelor si informatiilor cu caracter secret de stat sunt obligati sa asigure paza, mijloacele mecanofizice de protectie si sistemele de alarmare impotriva efractiei in locurile de pastrare, depozitare si manipulare a acestora, precum si in locurile unde se desfasoara activitati care au un asemenea caracter. "
Portofoliul de produse si servicii imbunatatit cuprinde astazi comercializarea si montarea de:
- sisteme antiefractie 
- avertizare si stingere a incendiilor
- control acces, video supraveghere
- interfonie si video interfonie
- detectori si bariere de exterior
- sisteme de inchidere
- echipamente pentru automatizari
- servicii de monitorizare
- servicii de monitorizare si interventie rapida
- servicii de paza umana
- servicii de transport valori
- servicii de intretinere si service pentru sisteme de securitate


Fisiere in arhiva (1):

  • Marketing - SC Casido SRL.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 6 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!