Marketing Turistic

Extras din proiect Cum descarc?

Proiectul prezentat in continuare a pornit de la ideea organizarii unei tabere de fotografie in zona bisericilor si cetatilor fortificate intalnite in zona Medias- Agnita - Sighisoara, unice in arhitectura Europei atat ca amploare (se estimeaza ca au existat in jur de 300 de cetati) cat si prin diversitatea solutiilor arhitecturale adoptate. Exista in itinerariul acestei calatorii zeci de locatii a caror vechimea le-a impus o mare valoare istorica.
Indicarea traseului cu prezentarea localitatilor si a obiectivelor vizitate
Ziua I 
Sibiu-Copsa Mica-Axente Sever-Valea Viilor-Agarbiciu-Seica Mare-Seica Mica
Copsa Mica biserica din sec. 14, turn fortificat cu ceas;
Axente Sever ( Frauendorf ), atestat doc. 1305, biserica gotica sec. 14 se fortifica sec. 15. Orga baroca din 1777 ;
Valea Viilor (Wurmloch), atest. doc. 1263, bazilica gotica (sec. 14) se transf. sec. 15/16;
Agarbiciu ( Arbegen ), atestat doc. 1343, bazilica din sec 13/14 se transforma in sec. 15, se fortifica sec. 16;
Seica Mare ( Gross - Schelken ), initial bazilica romanica (sec.13), apoi din sec 15 fortificata si decorata gotic;
Seica Mica ( Kleine - Schelken ), atestat doc. 1316, bazilica gotica din sec. 14 se mareste si fortifica sec. 15. Cetate cu doua rinduri de ziduri de aprare (10 - 12 m). Unicat: curtea fantanii si cristelnita de bronz 1477 .
Ziua II 
Seica Mica-Silmnic-Sura Mare-Hosman-Marpod-Chirpar-Somartin-Bruiu-Agnita
Slimnic (Stolzenburg) Cetatea fortificata cu turn - clopotnita . Se pastreaza numai ruinele. Sura Mare (Grossheuern) Initial bazilica romanica cu trei nave, boltile fiind gotice; altar baroc din 1744 si cristelnita din 1758; Hosman ( Holzmengen ),biserica romanica sec 13, fortificata sec 15. La intrare se pastreaza portalul originar; Marpod ( Marpod ), biserica evanghelica sec 17 cu fortificatii din sec. 15; Chirpar ( Kirschberg) , initial bazilica romanica apoi biserica evanghelica ridicata in sec 12. La apus este un turn de aparare cu ceas; Somartin (Martinsberg), biserica fortificata sec 16, stil gotic;
Bruiu (Braller), atestat doc. 1307, bazilica romanica din sec. 13 se transforma in stil gotic in sec. 15; Agnita (Agnetheln), atestat doc. 1318, biserica gotica cu 3 nave, inconjurata initial cu 3 ziduri de aparare.
Ziua III 
Agnita-Merghindeal-Dealul Frumos-Iacobeni-Bradeni-Apold Mures
Merghindeal (Mergeln), biserica romana foarte veche, atestata 1280. Cele doua turnuri la est si la vest ; Dealul Frumos (Schonberg) , bazolica romanica cu 3 nave, sec. 13, azi stil gotic. au o simetrie laterala; caz neobisnuit pentru contructiile sacre; Iacobeni ( Jacobsdorf ) - biserica evanghelica cu nava in stil gotic, fortficata secolul 15; Bradeni (Henndorf) Biserica atestata 1350, inconjurata de un zid de aparare si patru bastioane. In podul bisericii se pastrau lazi cu provizii bogat decorate;
Apold(Trapold) Cetate bisericeasca cu biserica hala din perioada gotica. Turnul clopotnita are drum de straja si orificii de tragere.


Fisiere in arhiva (1):

  • Marketing Turistic.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!