Marketingul Achizitiilor

Extras din proiect Cum descarc?

Capitolul I. Produsul
1.1 Motivatie 
In tara noastra, cascavalul are o tradittie foarte veche. Documentele istorice mentioneaza ca inca din anul 1374 se producea cascaval in zona de munte a Tarii Romanesti. Obtinerea, de exemplu, a cascavalului Penteleu, denumire dupa muntele unde s- produs este cunoscuta de mult timp.
Diferite sortimente de cascaval se fabrica in special in tarile balcanice, in tarile din Orientul Mijlociu, in ultimii ani productia de cascaval extinzandu-se si in Ungaria.
De ce cascaval? Pentru ca este o provocare sa intri in acest domeniu. La prima vedere pare ceva foarte simplu...fac aia..aia ..aia..dar nu este deloc asa.
Am ales produsul pentru ca eram curioasa sa observ procesul tehnologic si mai ales utilajele folosite, intrucat mi-am spus ce poate fi asa greu, si mama face cascaval acasa, dar se pare ca reteta industrializata a cascavalului nu e chiar asa de simpla.
Am ales acest produs pentru ca eu consider ca pe piata cascavalului, toate firmele folosesc aproape aceeasi reteta si mi-am spus ce ar fi daca as veni cu un produs nou pe piata si tocmai de aceea m-am decis sa schimb o parte din reteta si sa vin cu una noua pentru consumatorii de cascaval.
S-a urmarit prin realizarea acestui proiect obtinerea unor produse de o calitate superioara la preturi accesibile cumparatorilor.
Aceste preturi se pot obtine prin folosirea unor utilaje competitive, cu un consum scazut de energie si productivitate ridicata.
1.2 Amplasarea
Firma SC Leca SRL iti are sediul in localitatea Cluj,Romania. De ce am ales localitatea Cluj?
Am ales ca amplasare localitatea Cluj in primul rand datorita gradului mai mic de poluare a aerului si bogatiei zonei. 
Dupa cum bine stim in zona Ardealului sunt cele mai multe ferme care produc lapte, un lapte sanatos as putea spune datorita zonei de munte care are alt efect asupra vegetatiei si sanatatii laptelui.
Am ales localiatatea Cluj pentru ca sunt mai aproape de furnizori si nu sunt limitata in a lua de la o firma anume, am de unde alege o firma care produce lapte de calitate.
Faptul ca sunt mai aproape de furnizori imi aduce un alt avantaj legat de costuri: apropierea de furnizori inseamna costuri reduse cu materiile prime, materiale si transport.
Spatiul folosit pentru realizarea produsului este o hala de 1000 metri patrati, am intrat in posesia spatiului prin intermediul Agentiei imobiliare Grup Imobil Rezidential.
Posesorul acestui spatiu ofera 2 euro pe metru patrat negociabil. In urma negocierilor a rezultat un pret final chirie pe metru patrat de 1,5 euro la un curs de 3,6 RON.
Chiria pe 1 an de zile va ajunge la 15 mii euro / 1000 metri patrati.
Adresa firmei noastre este:
SC Leca SRL 
CF: R 2540981 
Str. Lombului 
Cluj 
Tel: +40264 342284
Fax: +40264 345678 
1.3 Descriere produs 
A . Cascaval cu masline Leca 
Cascavalul cu masline Leca este un produs care satisface mai mult decat oricand nevoile consumatorilor. Este un produs natural, gustos si care respecta regulile de calitate. 
Cascavalul cu masline Leca are o forma turtita, in greutate de 3 kg.
Caracteristici organoleptice: coaja acopera in general numai fata laterala, este neteda, curata, fara crapaturi. Gust- miros placut, aromat, putin sarat, cu bucati de masline care ii confera si o aroma aparte.
Ingrediente: zer, lapte de vaca, sare, masline. 
Pentru 1 kg de cascaval cu masline se folosesc 0,3 kg zer, 10 l lapte de vaca, 0,03 kg sare, 0,25 kg masline.
Logistica : produsul e oferit in folii vidate


Fisiere in arhiva (1):

  • Marketingul Achizitiilor.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!